Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   Gratis Registreren | Wachtwoord vergeten?
Rechtenforum.nl
Rechtenforum.nl Rechtenforum.nl
 
Controle paneel
Registreren Registreren
Agenda Agenda
Help Help
Zoeken Zoeken
Inloggen Inloggen

Partners
Energie vergelijken
Internet vergelijken
Hypotheekadviseur
Q Scheidingsadviseurs
Vergelijk.com

Rechtsbronnen
Rechtspraak
Kamervragen
Kamerstukken
AMvBs
Beleidsregels
Circulaires
Koninklijke Besluiten
Ministeriële Regelingen
Regelingen PBO/OLBB
Regelingen ZBO
Reglementen van Orde
Rijkskoninklijke Besl.
Rijkswetten
Verdragen
Wetten Overzicht

Wettenbundel
Awb - Algm. w. best...
AWR - Algm. w. inz...
BW Boek 1 - Burg...
BW Boek 2 - Burg...
BW Boek 3 - Burg...
BW Boek 4 - Burg...
BW Boek 5 - Burg...
BW Boek 6 - Burg...
BW Boek 7 - Burg...
BW Boek 7a - Burg...
BW Boek 8 - Burg...
FW - Faillissement...
Gemw - Gemeente...
GW - Grondwet
KW - Kieswet
PW - Provinciewet
WW - Werkloosheid...
Wbp - Wet bescherm...
IB - Wet inkomstbel...
WAO - Wet op de arb..
WWB - W. werk & bij...
RV - W. v. Burgerlijk...
Sr - W. v. Strafrecht
Sv - W. v. Strafvor...

Visie
Werkgevers toch ...
Waarderingsperik...
Het verschonings...
Indirect discrim...
Een recht op ide...
» Visie insturen

Rechtennieuws.nl
Loods mag worden...
KPN bereikt akko...
Van der Steur wi...
AKD adviseert de...
Kneppelhout beno...
» Nieuws melden

Snellinks
EUR
OUNL
RuG
RUN
UL
UM
UU
UvA
UvT
VU
Meer links

Rechtenforum
Over Rechtenforum
Maak favoriet
Maak startpagina
Mail deze site
Link naar ons
Colofon
Meedoen
Feedback
Contact

Recente topics
Klacht tegen a...
Contact en str...
proces verbaal...
Res Nullius ?
180-dagen rege...

Carrière
Boekel De Nerée
CMS DSB

Content Syndication


 
Het is nu za 20 apr 2024 9:17
Bekijk onbeantwoorde berichten

Tijden zijn in GMT + 2 uur

Besluit Buitengewoon Strafrecht
Moderator: Moderator Team

 
Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Pagina 1 van 1
Printvriendelijk | E-mail vriend(in) Vorige onderwerp | Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 439


BerichtGeplaatst: zo 23 nov 2014 14:42    Onderwerp: Besluit Buitengewoon Strafrecht Reageer met quote Naar onder Naar boven

Om een goed begrip te krijgen van het BBS (Besluit Buitengewoon Strafrecht) moet je je verdiepen in de tweede wereldoorlog. Ik begin dit verhaal met een samenvatting van het BBS, vervolgens enige belangrijke feiten over de tweede wereldoorlog en eindig met een vertaling naar het hier en nu.

Besluit Buitengewoon Strafrecht – de kern
Op 10-5-1940 wordt het koninkrijk der Nederlanden binnengevallen door het Duitse leger.
Op 12/13-5-1940 vluchten koningin Wilhelmina, de koninklijke familie en het kabinet naar Engeland. Tot 1945 zijn er 2 kabinetten: dat in Den Haag bepaalt wat de Nederlandse overheid doet en in ballingschap in Londen (samengesteld door Wilhelmina).
Vanaf 1943 wordt duidelijk dat de fascisten deze oorlog verliezen, in ieder geval in Europa, waarna Wilhelmina een aantal nieuwe wetten indient (waaronder het BBS). Blijkbaar kan ons staatshoofd ook wetten goedkeuren, zonder goedkeuring door de eerste en tweede kamer.
In het BBS wordt strafbaar gesteld: het helpen van de vijand (ook al voor mei 1940). Ook worden ineens daden strafbaar die dat onder “normale” omstandigheden niet zijn, als bijvoorbeeld het verspreiden van propaganda, zie artikel 22: “Onder den vijand hulp verleenen wordt mede begrepen het bevorderen of verspreiden van vijandelijke propaganda, het aan den vijand ter beschikking stellen van eenig geld of goed, het verrichten van eenige daad ten voordeele van den vijand en het beletten, belemmeren of verijdelen van eenigen tegen den vijand gerichten maatregel”. Als je dit letterlijk neemt, was iedere schoolleraar, journalist en krantenverkoper strafbaar.
Aan de andere kant is volgens het BBS niemand strafbaar, die zijn misdaden pleegt vanuit een functie bij de overheid, zie artikel 8 lid 2: “Onder het bekleeden van ambten of van bepaalde ambten, als bedoeld in artikel 28, eerste lid, onder 1° van het Wetboek van Strafrecht, is voor de toepassing van dit besluit niet begrepen het verrichten van werkzaamheden krachtens indienstneming op arbeidsovereenkomst naar burgerlijk recht door of vanwege het Rijk of eenig openbaar lichaam”. En artikel 26 lid 5: “Niet strafbaar is hij, die een feit heeft gepleegd met het oogmerk om aan door Ons gegeven wettelijke voorschriften te beantwoorden of om het algemeen belang te dienen”. Met andere woorden de overheid – die het vuile werk deed – was onschuldig. Hiermee waren burgers die onderduikers verklikten strafbaar, terwijl agenten die joden deporteren of soldaten die verzetshelden fusillieren brave ambtenaren waren.
En volgens het BBS is het aan “Ons” (lees koningin Wilhelmina) om te bepalen welke mogendheid (niet-)vijandelijk is, zie artikel 25 lid 1: “Onder een bondgenoot van den Staat in den huidigen, gemeenschappelijken oorlog wordt verstaan elke niet-vijandelijke mogendheid, elk ander niet-vijandelijk, door Ons erkend bewind en elke niet aan het gezag van een vijandelijke mogendheid onderworpen, georganiseerde krijgsmacht, oorlog voerende of vijandelijkheden verrichtende tegen een vijandelijke mogendheid”.
De kern van het BBS is dus: het naar willekeur straffen van de ene oorlogsmisdadiger, terwijl de andere de hand boven het hoofd gehouden wordt. Dit is nog afgezien dat oorlogstribunalen alleen oorlogsmisdaden van de verliezer bestraft.

Belangrijke feiten tweede wereldoorlog
Op 14-5-1940 bombardeert Duitsland de binnenstad van Rotterdam, waarbij ruim 650 Nederlanders sterven; waarna op 15-5-1940 het Nederlandse leger zich overgeeft.
Op 12-2-1941 wordt de Joodse Raad gevormd (onder voorzitterschap van Abraham Asscher en David Cohen), die goed meewerkt aan getto Amsterdam en de deportatie van de Nederlandse joden.
Vanaf 7-11-1941 moeten alle ongeveer 145.000 Nederlandse joden in Amsterdam wonen.
Op 7-12-1941 valt Japan (?) het Amerikaanse leger aan bij Pearl Harbor, waarmee de VS reden heeft zich in de oorlog te storten.
Op 1-1-1942 ondertekenen 26 landen de verklaring van de VN tegen Duitsland, Italië en Japan.
Vanaf mei 1942 moeten alle Nederlandse joden in het openbaar de jodenster dragen.
Vanaf juni 1942 worden de Nederlandse joden door de politie in treinen van de NS gezet en gedeporteerd naar Auschwitz.
Vanaf 19-8-1942 tot 13-1-1943 verliest Duitsland 1 ½ miljoen soldaten bij Stalingrad (het begin van het einde van het Duitse leger).
Op 31-3-1943 bombarderen de geallieerden het havengebied van Rotterdam, waarbij ruim 400 Nederlanders sterven.
Op 24, 27, 29 juli en 2 augustus 1943 bombarderen de geallieerden Hamburg, waarbij ongeveer 45.000 Duitsers sterven.
Op 6-6-1944 (D-Day) landen ruim 130.000 Amerikaanse, Canades en Britse soldaten op de kust van Normandië
Vanaf 12-9-1944 trekken de geallieerden Zuid-Nederland binnen. Vanaf de herfst van 1944 is Nederland ten zuiden van de rivieren, bezet door de geallieerden. De rest van Nederland wordt uitgehongerd waardoor ongeveer 20.000 Nederlanders sterven, omdat een uitgehongerde bevolking “mooiere” foto´s oplevert om de misdaden door de fascisten te onderbouwen.
Op 13/14-2-1945 bombarderen de geallieerden Dresden, waarbij ruim 30.000 Duitsers sterven.
Op 9/10-3-1945 bombarderen de VS Tokyo, waarbij ongeveer 100.000 Japanners sterven.
Vanaf 23-3-1945 verovert het Canadese leger vanuit Oost-Nederland ook de rest van Nederland.
Pas op 5-5-1945 geeft het Duiste leger zich over; op sommige plekken werd zelfs nog gestreden (bijvoorbeeld in Groningen op 14/15/16-4-1945).
Op 6-8-1945 en 9-8-1945 bombarderen de VS Hiroshima en Nagasaki met kernbommen, waarbij ongeveer 95.000 Japanners sterven.
Op 15-8-1945 kapituleert Japan.

Amerikaans en Nederlandse betrokkenheid bij Hitler
Een belangrijke steunpilaar bij de opkomst van Hitler in de jaren ’30 was de “industrialist” Frits Thyssen. Een belangrijke rol in het imporium van de familie Thyssen speelde de Rotterdamse Bank voor Handel en Scheepvaart (BHS). De BHS richtte op zijn beurt de Amerikaanse bank Union Banking Corporation (UBC) op. De directeur van UBC was senator Prescott Bush, de grootvader van George W. Bush.
In 1942 liet koningin Wilhelmina een belangrijk deel van het effectenkapitaal van de familie overbrengen van de Nederlandsche Handel Maatschappij naar BHS. In oktober 1948 werd het onderzoek van J.H. Zeeman naar de antecedenten van de leiding van BHS van hogerhand gestopt. Er kwam een raad van commissarissen bij BHS, waarin meerdere door prins Bernhard aangedragen kandidaten werden benoemd. De in 1921 in Den Haag geboren Hans Heinrich Thyssen-Bornemisza de Kaszon was jarenlang directeur van BHS en werd in 1995 door koningin Beatrix benoemd tot commandeur in de Orde van Oranje-Nassau. De Nederlandse leiding van BHS werd dus niet gestraft. In een ander mooi staaltje van klassejustitie kreeg Prescott Bush alleen een geldboete voor zijn relatie met Thyssen en mocht meer dan een miljoen USD houden.
Ook het Brits/Nederlandse Shell financieerde in de jaren ’30 de partij van Hitler, om zo in het bezit te komen van Russische olievelden. Ook de leiding van Shell werd niet gestraft
De nazi’s maakte al gebruik van computers om gegevens over mensen te registreren. Hun computers kwamen van Dehomag: een dochteronderneming van het Amerikaanse IBM.

Einde tweede wereldoorlog
Nadat Japan op 15-8-1945 kapituleert, roepen de geallieerden het einde van de tweede wereldoorlog, terwijl inmiddels West-Europa bezet is door de VS en Oost-Europa door Rusland. Het ijzeren gordijn wordt opgericht, waarna tijdens ruim 40 jaar “koude oorlog” de VS en de SU elkaar uitmaken voor de grote vijand. Dit is een vergelijkbare tactiek als Hitler: het “maken” van een vijand, om zo de eigen bevolking te onderdrukken. Uiteindelijk is het de Berlijnse bevolking die op 9-11-1989 een einde maakt aan de het ijzeren gordijn.
Rusland houdt zich relatief rustig, terwijl de VS landen blijven veroveren: gemiddeld bijna 1 land per jaar. Dit is nog afgezien van het het aan de macht helpen van dictatoriale regimes als: Pol Pot in Cambodja, Saddam Hoessein in Irak en de Taliban in Afghanistan.
Als ik heden in Amsterdam rondkijk, is de segregatie een feit: in West- en Oost-Amsterdam veel Arabische moslims, in Zuid-Amsterdam blanke Nederlanders en in Zuid-Oost-Amsterdam (zwarte) Afrikanen; deze segregatie is ook op scholen. Waarbij dan Arabische moslims in de staatsmedia beschuldigd worden dat ze niet integreren. Momenteel is discriminatie van Arabische moslims bijna even openlijk als die van de joden door de nazi's. Arabische moslims hebben het voordeel dat ze geen jodenster hoeven te dragen om ze te onderscheiden van blanke Europeanen en moeten regelmatig hun “ID” laten zien aan de politie.
En de Amerikaanse vernietigtingskampen zijn: ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en bejaardentehuizen. Uit demografisch onderzoek blijkt dat de inwoners van Italië ouder sterven dan Nederlanders en dat de rijke elite ouder wordt dan het arme volk. Blijkbaar werken Italianen minder goed mee aan het uitmoorden van politieke tegenstanders van het regime.

Wat kan je zelf doen?
Je kan als individu misschien maar weinig doen en alle groeperingen worden geïnfiltreerd. Maar de opressie van de VS is, meer dan op wapens, gegrondvest op: Halve onwaarheden, Hypocrysie, Hebzucht, Computertechniek en Chemicaliën. Het minimale dat je kan doen: stoppen met de leugens herhalen, waarmee we geïndoctrineerd worden (waarschijnlijk ben je niet eens in staat om in te zien dat je eigen hebzucht een probleem is).
De (computer)techniek: TV is het instrument om het volk met de “goede” boodschap te conditioneren. Om de kudde te indoctrineren, moet je weten waarover gesproken wordt. Je kunt voorkomen dat je via je GSM wordt afgeluisterd door deze thuis te laten en de TV kun je uitzetten.
Het is niet te voorkomen dat je de chemicaliën, om ons rustig te houden, binnenkrijgt. Mensen die zich hiertegen verzetten, krijgen ernstige eetstoornissen als annorexia nervosa. De opruiende elementen worden ziek gemaakt (van grote, stoere kerels blijft niets dan een hoopje ellende over door diarree).
Ik vind dat het tijd is om een einde aan de tweede wereldoorlog te maken.


Laatst aangepast door Firestarter op ma 11 mei 2015 15:08, in totaal 1 keer bewerkt
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 439


BerichtGeplaatst: za 14 feb 2015 12:10    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

In landen bezet door de Verenigde Staten wordt niet eens moeite gedaan de akelige waarheid te verbergen. Je moet compleet gehersenspoeld zijn om er iets van te geloven (of anders zijn er wel mogelijkheden om van je af te komen).
Ik heb me wel eens verbaasd dat mijn pensioenopbouw bij de Abn amro minder dan een half maandsalaris per jaar was. Als je dan dus 40 jaar werkt, spaar je 20 maanden pensioen, dan kun je daar wel rente bij optellen maar klopt het nog steeds niet (als de Nederlander gemiddeld 77 jaar oud wordt).
De verklaring is doodeenvoudig.
In de jaren 1946 tot 1970 werden relatief veel baby’s geboren (de babyboom). Dus zou je verwachten dat er minimaal even veel zestigers als “jonge” mensen zijn. Kijk zelf maar eens op straat.

In het Brave new world van 1931, sterven de inwoners (van Engeland) met 60 jaar. In zijn voorwoord van 1946 schreef Aldous Huxley dat het goed mogelijk is “dat deze gruwel binnen een enkele eeuw werkelijkheid kan zijn”.
In Brave new world zijn er geen familiebanden. In het Nederland anno 2015 worden kinderen juist aangemoedigd zich door hun ouders de les te laten lezen. Maar oude, werkeloze bejaarden kosten geld.
De gewenste situatie is grootouders te vervangen door acteurs, die verschillende grootouders kunnen spelen. Het voordeel daarvan is dat deze “hun” (klein)kinderen in het gareel kunnen houden.
Als je maar goed geconditioneerd bent, is er in wezen geen verschil tussen een nieuw meubelstuk of een nieuw familielid.
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 439


BerichtGeplaatst: di 12 mei 2015 11:28    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Quote:
Op 7-12-1941 valt Japan (?) het Amerikaanse leger aan bij Pearl Harbor, waarmee de VS reden heeft zich in de oorlog te storten.

Ik denk dat dit een goed moment is om het vraagteken te beantwoorden.
Op 30-10-1938 van 20:00 tot 21:00 uur werd een radioprogramma van CBS een werkelijk drama.
Het radiodrama, gespeeld door acteurs, vertelde in een journaalachtige vorm het verhaal van een invasie door buitenaardse wezens; gebaseerd op “Oorlog der Werelden” van H.G. Wells.
Er ontstond onder duizenden Amerikanen, die al paranoïde waren door de verhalen in de media over de tweede wereldoorlog, paniek omdat ze dachten dat daadwerkelijk de marsmannetjes gearriveerd waren. Er waren ook Amerikanen die dachten dat de Duitse invasie was begonnen.
Vanaf 20:32 uur kreeg CBS, terwijl een groep politiemannen toegang tot het gebouw vorderde, opdracht de radio-uitzending te stoppen en bekend te maken dat het radiodrama fictief was omdat - zo werd gezegd - hele meutes in paniek waren. De betrokkenen geloofden eerst niet de impact van hun uitzending en waren toen ze buiten kwamen verbaasd dat het leven in New-York gewoon doorging alsof niets gebeurd was.

Er zijn uiteenlopende schattingen over het aantal Amerikanen in paniek: van enkele duizenden tot 1,7 miljoen. Waar geen twijfel over is, is dat door dit radioprogramma het aantal telefoontjes naar de autoriteiten en de nieuwszenders aanzienlijk steeg.
Het effect van deze gebeurtenis was nog dramatischer dan de gebeurtenis zelf. De paniekreactie van een deel van de Amerikaanse bevolking, bracht een grote, verontwaardigde reactie teweeg in de kranten. Binnen 3 weken waren er al 12.500 artikelen over geschreven, wat Adolf Hitler een voorbeeld noemde van de corruptie en decadentie van een kapitalistische democratie.
Als het radiodrama iets realistischer was, de autoriteiten het verhaal bevestigd hadden via het nieuws en met een aantal strategisch opgeblazen gebouwen, hadden tientallen miljoenen Amerikanen de invasie door marsmannetjes geloofd.
Er zijn vervolgens experimenten gedaan met gefingeerde verhalen, die alleen maar de inleiding waren voor de door de CIA verzonnen “aanval op Pearl Harbor”.
Hoe belachelijk het verhaal over deze aanvallen is, blijkt alleen al uit de verklaring, dat Japan het Amerikaanse leger aanviel om de Verenigde Staten buiten de oorlog in Azië te houden! Er zijn in de geschiedenis voorbeelden van niet-aanvalsverdragen tussen landen, maar geen enkele van een land dat aanvalt om de vrede te bewaren.

Toen was het hek van de dam en werden de meest belachelijke verzinsels als zoete koek geslikt door de kudde.
In de jaren 60 verspreidde de CIA een verhaal dat wel wat weg had van een ander boek van H.G. Wells.
“Het dagboek van Anne Frank” is (door overheidssubsidie) het meest vertaalde Nederlandse boek.
En ga zo maar door.
Quote:
Op 6-8-1945 en 9-8-1945 bombarderen de VS Hiroshima en Nagasaki met kernbommen, waarbij ongeveer 95.000 Japanners sterven.

Nog veel erger dan Pearl Harbor waren de “kernbommen” van augustus 1945 op Hiroshima en Nagasaki.
Het verhaal van kernfusie is dat door de kernen van 2 elementen te versmelten, er een ander element ontstaat, waarbij massa - volgens de formule E=mc2 – in energie wordt omgezet. Dat het verhaal van kernbommen, en kernenergie belachelijk is, blijkt behalve uit de debiele relativiteitstheorie van Einstein (ik kan de meeste eerstejaars studenten natuurkunde in een uurtje uitleggen, hoe belachelijk deze is), uit de gebeurtenissen na augustus 1945.
Als de VS over kernbommen zou beschikken, dan had nog in 1945 de Sovjet-Unie zich onvoorwaardelijk overgegeven en was de VS al sinds de jaren 40 alleenheerser. Als de verhalen over kernenergie en waterstofbommen kloppen, dan zou olie nu goedkoper zijn dan drinkwater.
Nu is de halve wereld nog steeds bang voor kernbommen, terwijl wereldwijd corrupte ambtenaren doodsbang zijn, dat uitkomt: dat ze hun zakken gevuld hebben met belastinggeld voor niet bestaande kernbommen, kernenergie en waterstofbommen.
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 439


BerichtGeplaatst: vr 05 jun 2015 17:09    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Na de sciencefictionverhalen van Pearl Harbor en de kernbommen, volgt onvermijdelijk “de Holocaust”.
De Britse staatszender BBC bracht in mei 1942 voor het eerst het sensationele bericht dat al 700.000 joden waren vermoord in de concentratiekampen. Dit bericht kreeg direct grote aandacht in de Britse pers, de Amerikaanse media waren nog niet overtuigd. Op 4-7-1942 publiceerde de New York Times zelfs een artikel, dat het systematisch uitmoorden van joden een complete fabel was.
Op 22-12-1942 verscheen het eerste grote verhaal in de Amerikaanse pers, naar de door de joodse dr. Gerhart Riegner vanuit Zwitserland aan de joods-Amerikaanse Stephen S. Wise verstuurde brief; vanaf dat moment was de Holocaust een vaststaand “feit”.
Uit de uitspraak van de Hoge Raad in 1995 Siegfried / Verbeke blijkt, dat ontkennen van de Holocaust in Nederland verboden is (art. 137c en 137e van het Wetboek van Strafrecht). De reden is duidelijk: als de nazi’s niet miljoenen joden hebben vergast, blijkt al snel dat de geallieerden even slecht waren als de nazi’s. Als dan ook nog blijkt dat de Verenigde Staten geen kernbommen hebben, hebben ze al snel weinig meer te vertellen.
Zo is Nederland sinds 1945 bezet door de VS en is de Nederlandse koninklijke familie schuldig aan collaboratie met de Amerikaanse bezetter. En zo is het aan “ons” (lees het Nederlandse volk) om eindelijk eens in actie te komen tegen oorlogsmisdadigers, in plaats van de andere kant opkijken, in de hoop dat je zo zelf niet het slachtoffer wordt.

Leugen 1: 6 miljoen vermoorde joden
Waar komt dit getal vandaan? Vreemd genoeg werd dat aantal al genoemd in 1911, door Max Nordau, die sprak over “6 miljoen” joden die in de EERSTE Wereldoorlog zouden worden vermoord. Op 31-10-1919 schreef Martin H. Glynn: “Van de overkant van de zee vragen zes miljoen mensen onze hulp [...] zes miljoen menselijke wezens [...] zes miljoen uitgehongerde mannen en vrouwen. Zes miljoen mannen en vrouwen sterven”. Op 11-6-1945 bepaalden de prominente joden Jackson, Perlman, Robinson en Kohanski dat er “6 miljoen” joodse slachtoffers waren.
Ze gingen helemaal voorbij aan de cijfers. De World Almanac schatte in 1940 het aantal joden in de wereld op 15.319.359 en in 1946 op 15.690.000. De Amerikaanse Raad van Kerken kwam in 1930 op 15.600.000 joden, net als de Raad van Synagogen in 1939, en in 1951 had de Amerikaanse Raad van Kerken het over 15.300.000 joden. Volgens deze cijfers is er geen 40% van de joodse wereldbevolking vermoord.
Volgens een rapport van het Internationale Rode Kruis uit 1947 stierven er tijdens de oorlog alleen in Auschwitz tussen de 130.000 en 150.000 mensen en in alle Duitse concentratiekampen ongeveer 357.190. Pas jaren later onderschreef het Rode Kruis, na jarenlange intimidaties, dat er mogelijk miljoenen joden vergast werden. Het Rode Kruis had gedurende de oorlog zelfs toegang tot de meeste concentratiekampen en zocht zelfs naar bewijzen voor vergassing, bijvoorbeeld op 29-9-1944 in Auschwitz, waarbij geconcludeerd werd dat er geen gaskamers waren.
Er werd jarenlang om de “6 miljoen” te onderbouwen, beweerd dat er 4 miljoen joden alleen in Auschwitz vermoord zijn. Toen dit niet te handhaven bleek, stelde het officiële Auschwitz Comité dat aantal in 1990 naar beneden bij tot 1 miljoen (dus 3 miljoen minder), maar bleef het totale aantal van “6 miljoen” moorden staan.

Leugen 2: Systematische vergassing
De eerste theorie was: vergassing met Zyklon-B, een giftig insecticide dat door de nazi’s gebruikt werd om kleding e.d. te ontsmetten.
Zyklon-B is een korrel, die pas bij temperaturen boven de 25,7 ºC geleidelijk overgaat in gasvorm. Dus hadden de vergassingsruimtes verwarmd moeten kunnen worden. De gaskamers moesten compleet luchtdicht zijn (omdat Zyklon-B zo giftig is), met een hoge luchtcirculatie. Daarbij moesten er gaten in het plafond zijn om het Zyklon-B in de gaskamers te werpen. Na het gebruik van Zyklon-B had de kamer eerst 20 uur ontlucht moeten worden (waarvoor je bovendien afzuiginstallaties nodig had). Al deze vereisten ontbreken in de later getoonde gaskamers en als een gaskamer maximaal 1 keer per dag gebruikt kon worden, hadden ze dus niet aan de lopende band joden kunnen vergassen. Bovendien laat Zyklon-B chemische sporen na, zowel in (de muren van) de gaskamers als in de lijken. In 1980 zei de gereputeerde Amerikaanse patholoog dr. Charles Larson, dat er geen enkel lijk was gevonden, vermoord met Zyklon-B.
Vervolgens zijn nieuwe methoden verzonnen, als vergassing met koolmonoxide en dieseluitlaatgassen. We weten allemaal dat dieseluitlaatgas vreselijk stinkt, maar je kunt er niemand mee vergassen (dus een belachelijke bewering). Koolmonoxide was veel plausibeler: dit laat geen chemische sporen achter en was goedkoop te produceren. Bovendien zijn de eisen aan de gaskamer veel kleiner: de ruimte hoeft niet compleet luchtdicht te zijn. Het grote probleem is dat dit langzaam werkt, zodat het niet gebruikt kan zijn om miljoenen te vergassen. Een ander probleem bij deze theorie, is dat de nazi’s alleen dieselmotoren hadden, waarmee geen koolmonoxide geproduceerd kan worden. Zo is aan de ene kan beweerd dat joden vergast werden met dieseluitlaatgas (wat dus niet mogelijk is) en anderzijds dat dieselmotoren gebruikt werden om koolmonoxide te produceren (wat dus ook niet kan).
Er zijn op zijn minst 3 serieuze onderzoeken gedaan naar vergassing in de concentratiekampen. In 1988 constateerde Fred A. Leuchter dat de gaskamers van Auschwitz: geen resten van Zyklon-B bevatten, niet voldoende luchtdicht waren, geen ventilatie-installaties, geen verwarmingsinstallaties en geen gaten om Zyklon-B erin te werpen hadden. Germar Rudolf bevestigde in zijn doctoraalscriptie de bevindingen van Leuchter. Walter Lüftl concludeerde in 1992 dat: vergassing met Zyklon-B onmogelijk was (helemaal vanaf begin 1944 toen de fabrieken voor Zyklon-B compleet verwoest werden), dieselmotoren niet geschikt waren voor vergassing en er geen installaties waren om koolmonoxide te produceren.
Er zijn trouwens verklaringen van Amerikanen, dat de gaskamers na 1945 gebouwd zijn (b.v. Homer G. Richey). Vervolgens zijn er dan weer nieuwe theorieën verzonnen dat de nazi’s snel alle gaskamers vernield hadden. Bij de rondleidingen in Dachau werd eerst jarenlang tegen toeristen verteld, dat ze de originele gaskamers zagen, terwijl later gezegd werd dat deze nagebouwd waren. Dit zou dan in ieder geval verklaren, waarom geen Zyklon-B gevonden werd.

Leugen 3: Verbranding van lijken
Een andere leugen, is de crematie en verbranding van miljoenen lijken. Na crematie van volwassenen, blijft nog steeds ongeveer 5 kg per lijk over. Er is intensief gezocht naar massagraven (o.a. met grondradaronderzoek), maar geen enkele gevonden voor miljoenen lijken. De lijken in massagraven (van maximaal enkele tienduizenden) waren veelal gestorven door ziekten en hongersnood (en niet door het giftige Zyklon-B). Ook in de crematiekamers werd geen Zyklon-B gevonden.
Op basis van de hoeveelheid crematoriumovens, is te berekenen, wat de maximale capaciteit was. De gebruikte verbrandingsovens hadden ongeveer 1 uur nodig per lijk. Er zijn dan wel verzinsels dat als je meer lijken in een oven propt je er meer kan verbranden, maar voor 2 lijken heb je ongeveer 2 keer zo lang nodig. Als alle crematoria in alle Duitse concentratiekampen onafgebroken hadden gecremeerd, was het maximum 400.000 lijken (dus in de verste verte geen “6 miljoen”).
Toen dit bleek, kwamen er theorieën dat lijken verbrand werden in de open lucht. Auschwitz (als ook andere concentratiekampen) waren niet visueel afgeschermd van de buitenwereld. Buitenstaanders hadden dus de massale verbranding van lijken moeten zien, die zijn er niet. Dit is nog afgezien dat zo veel grotere resten overblijven dan 5 kg per volwassene. Ze hadden trouwens een groot deel van de bossen in Polen moeten kappen om “6 miljoen” lijken te verbranden.

Leugen 4: Foto’s
Er zijn afgrijselijke foto’s van uitgemergelde gevangenen van Bergen-Belsen getoond. Dit toont in ieder geval dat de situatie in de laatste periode voor de “bevrijding” afgrijselijk was (nog veel erger dan de Hongerwinter in Nederland). De vreselijke staat waarin deze halve doden verkeerden, zegt weinig over de voorgaande jaren in dit concentratiekamp en al helemaal niets over de andere kampen. Na de bevrijding van Bergen-Belsen stierven overigens nog eens zo’n 14.000 gevangenen.
Op 3-3-1945 schreef de commandant van Bergen-Belsen, Josef Kramer, aan zijn superieuren: "Ik ben volkomen aan het eind. De drinkwatervoorziening is buiten werking. Een treinlading voedsel vernietigd door laagvliegende Geallieerde vliegtuigen. Massa's mensen sterven. Er moet onmiddellijk iets gebeuren". Je zou, als je niet beter wist, kunnen denken dat deze vuile nazi uit humanitaire oogpunten handelde.
En deze foto’s bewijzen evenmin dat joden direct vanuit de trein vergast werden.

Leugen 5: Tribunaal van Neurenberg
Misschien een interessant onderwerp voor een juridische scriptie: de Neurenberger showprocessen. De volgende artikelen van het statuut verklaren veel:
Artikel 19: Het Tribunaal is niet gebonden aan technische vormen van bewijsvoering.
Artikel 21: Het Tribunaal verlangt geen bewijzen van algemeen bekende feiten maar houdt daarmee wel juridisch rekening
”.
Anders gezegd: bij dit tribunaal hoefde niet bewezen te worden dat er miljoenen joden zijn vergast. Anderzijds was het verboden geallieerden aan te klagen voor oorlogsmisdaden. Zo hoefden misdaden gepleegd door de nazi’s niet bewezen te worden, terwijl bewezen geallieerde oorlogsmisdadigers vrijuit gingen.
Er was geen forensisch bewijs voor de systematische massamoord op joden, maar alleen getuigenverklaringen (van de slachtoffers en nazi’s).
Om te beginnen moet je bedenken, dat de slachtoffers langdurig onder erbarmelijke omstandigheden zijn gedwongen tot dwangarbeid en na hun bevrijding de gruwelverhalen hoorden over de nazi’s. Dit zijn omstandigheden, waarbij je niet alles kan geloven, wat verklaard wordt. Veel verklaringen bevatten ook nog eens opvallende tegenstrijdigheden.
Nazi’s zijn ernstig gemarteld, voordat ze vreselijke misdaden bekenden. Sommige nazi´s kregen strafvermindering beloofd in ruil voor hun verklaringen. De martelpraktijken zijn onderzocht door rechters Edward van Roden en Gordon Simpson. Zij concludeerden: beestachtige aftuigingen, brandende lucifers op de huid en onder nagels, schoppen tegen de testikels, maandenlange eenzame opsluiting, intimidatie, bedreiging van familieleden, schijnprocessen, schijnexecuties en immorele leugens.
Wat ook opvalt, is dat er in totaal maar 1 enkele nazi veroordeeld werd voor de bediening van de gaskamers: in 1988 werd John Demjanjuk in Israël ter dood veroordeeld op grond van de verklaringen van meer dan 30 OVERLEVENDEN, die hem identificeerden als de beul van Treblinka. In 1993 werd hij na 20 jaar gevangenschap losgelaten, omdat uit in 1989 geopende KGB-archieven bleek, dat alle documenten over "Iwan de Verschrikkelijke": vervalsingen door de Russen waren.

Voor mij is het belangrijkste feit: de schatting van het Rode Kruis (dat toegang had tot de concentratiekampen) uit 1947 van totaal 357.190 sterfgevallen in alle concentratiekampen (dus inclusief joden). Om dat in perspectief te plaatsen: alleen al bij bombardementen op 24, 27, 29 juli en 2 augustus 1943, 13/14-2-1945, 9/10-3-1945 en 6/9-8-1945 werden ongeveer 300.000 Duitse en Japanse burgers gedood.
Hoe je er ook naar kijkt, het valt niet te ontkennen dat vanaf 1940 t/m 1945 het merendeel van de oorlogsmisdaden gepleegd werden door (Duitse, Italiaanse, Russische, Britse en Amerikaanse) Christenen. De in 1987 vermoorde reggaester Peter Tosh noemde Christenen “vampires”, omdat ze tijdens hun rituelen het bloed van Jezus Christus drinken.
En zo wacht ik, net als andere godsdienstwaanzinnigen, op de komst van “de laatste profeet”, alleen noem ik deze “de Antichrist”, die de aarde komt verlossen van de duivelsaanbiddende Christenen.
Bekijk profiel Stuur privé bericht
ReginLeeftijd: 36
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Leeuw
Studieomgeving (BA): UL
Studieomgeving (MA): UL
Berichten: 1042


BerichtGeplaatst: za 06 jun 2015 12:23    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Mocht deze eindeloze stroom onzin onverhoopt greep op iemand krijgen, lees hier een systematische weerlegging van de Holocaustontkenning: http://rationalwiki.org/wiki/Holocaust_denial
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 439


BerichtGeplaatst: za 25 jul 2015 15:55    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Wat het moeilijk maakt om de waarheid over de tweede wereldoorlog te doorgronden, is dat er zo veel informatie is, die ook nog vaak tegenstrijdig is.
Als er geen bewijsmateriaal is van de vergassing van miljoenen joden, dan kun je niet zo maar beweren dat dit komt, omdat de nazi's bewijsmateriaal hebben vernietigd (dat is zelfs onmogelijk).
Net zoals dat je niet kunt stellen, dat ondanks dat in Irak geen massavernietigingswapens gevonden zijn, ze die toch hadden.

En in het Nederland van juli 2015 verdedigt de Openbaar Aanklager politieagenten, die onschuldige burgers doodschieten ... stel nou dat de opgejaagde man, als ze hem niet vermoord hadden, zelf een moord gepleegd zou hebben?! Logisch dus dat de rechter deze moordenaars vrijsprak.
Terwijl in de Verenigde Staten een zwarte vrouw, omdat ze het niet eens was met een bekeuring, eerst gearresteerd werd om vervolgens in haar cel te "overlijden". De politie beweert zelfmoord.
Per slot van rekening kun je gehersenspoelde randdebielen alles wijsmaken.
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 439


BerichtGeplaatst: di 08 dec 2015 18:17    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Ik heb nauwelijks aanvullende informatie gevonden over de Holocaust, maar wel een verrassende nieuwe invalshoek, dat de Joodse elite in wezen antisemitisme steunde om zo: de eigen machtspositie te vergroten, burgerrechten van het proletariaat (inclusief het Joodse volk) af te schaffen, een grote zak aan geld aan schadevergoeding van Duitsland en Israel op te richten. Ik zie niet in wat het verschil is tussen de Joodse en Christelijke elite, die slavernij gesteund zien door hun heilige boek (de Tenach is zelfs identiek aan het Oude Testament).
Ik zie regelmatig verhalen over de macht van de stinkend rijke bankiersfamilie De Rothschild (van Duits-Joodse oorsprong), waarvan de rijkdom geschat wordt op vierhonderdnegentigduizend triljoen dollar, en hun lakeien de (veel minder rijke) Rockefellers . De Rothshilds controleren momenteel de Centrale banken van de gehele wereld, m.u.v. Noord-Korea, Cuba en Iran (tot 2000 gold hetzelfde voor Afghanistan, Irak, Soedan en Libië). Het is geen geheim dat de bankiersfamilie Rothschild ook al in de jaren ´30 van de vorige eeuw de banken controleerde, zonder welke steun Hitler nooit aan de macht had kunnen komen, laat staan dat hij een wereldoorlog had kunnen ontketenen.
De grootmoeder van Adlof Hitler was een huishoudelijke hulp van de Rothschilds, het is waarschijnlijk niet meer te bewijzen dat de vader van Adolf een buitenechtelijk kind was, verwekt door de werkgever van oma Hitler (een Rothschild). Hitler schreef “Mein Kampf” op een typemachine, die hij leende van Emil Georg von Stauss, de president van de grootste bank van Duitsland, die samenwerkte met De Rothschilds.
IG Farben was het geesteskind van de Rothschilds, steunpilaar van de Duitse nazi’s en had illustere werknemers als prins Bernhard in de gelederen. IG Farben was onder andere eigenaar van het grootste concentratiekamp Auschwitz.
Bankiers worden immers rijk als er geleend wordt voor een grote oorlog.

Het eerste Zionistische Congres (opgericht door de familie De Rothschild) was van 29 tot 31 augustus 1897 in Basel en zegde de mensenrechten voor alle Joden op en noemde Joden een volk van verachte bedelaars.
De eerste wereldoorlog waarin de Rothschilds en Rockefellers een grote financiële slag sloegen, werd gestart doordat de Rothschilds in 1914 een grote hoeveelheid geld leende aan Duitsland.
De Joodse leider Theodore Herzl verklaarde bij herhaling hoe antisemitisme de oplossing was, zie het volgende citaat: “It is essential that the sufferings of Jews.. . become worse. . . this will assist in realization of our plans. . .I have an excellent idea. . . I shall induce anti-Semites to liquidate Jewish wealth. . . The anti-Semites will assist us thereby in that they will strengthen the persecution and oppression of Jews. The anti-Semites shall be our best friends”.
Dit zou kunnen verklaren dat de huidige leider van ISIS getraind werd door de Israëlische Mossad, dat Yasser Arafat de Bilderberg conferentie van 1999 bijwoonde en dat zowel de familie Bush als het Nederlandse koninklijk huis zulke goed vriendjes waren met de familie Thyssen, die Adolf Hitler sponsorde.
De Rockefellers steunde op hun beurt de civil right movement van Martin Luther King, die vermoord moest werden, toen deze voorstander werd van geweldloos verzet (i.p.v. gewapend).
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 439


BerichtGeplaatst: zo 31 jan 2016 17:27    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Bij de tweede wereldoorlog is zo ongeveer alles wat de staatsmedia verteld hebben gelogen. Bij de tweede wereldoorlog was sprake van oorlog van de geallieerden “gebroederlijk met” de fascisten, geregisseerd door de bankiers en grote bedrijven, over de rug van hun eigen bevolking.

Quote:
Ook het Brits/Nederlandse Shell financieerde in de jaren ’30 de partij van Hitler, om zo in het bezit te komen van Russische olievelden.
Waar in ons platte landje praktisch de gehele overheid in dienst werkte van de nazi’s, verkochten ook veel bedrijven hun producten en diensten aan de nazi’s.
Henri Deterding financierde namens de koninklijke Shell al in 1921 Hitler met 4 miljoen gulden, daarna volgde nog miljoenen guldens.
De top van Philips Nederland vluchtte in 1940 naar de VS, uitgezonderd Frits Philips. Toen er een communicatieverbod kwam met het door Duitsland bezette gebied, bood Philips in 1941 en 1942 aan om te spioneren voor OSS (de voorloper van de CIA) en MIS. MIS gaf vervolgens aan OSS opdracht de contacten met Philips te verbreken. En zo hield Philips de mogelijkheid om te communiceren met bezet gebied. Philips verkocht onder andere patenten aan de Amerikanen. In 1943 waarschuwde de US Censor voor Philips, waarna OSS het rapport “The Philips Concern” opstelde, waarin geconcludeerd wordt dat Philips geheime informatie aan de Gestapo verkocht. Vooral Philips-managers in Zuid-Amerika waren nazi-sympathisanten. Volgens OSS werd het handelsagentschap in Paraguay gerund door Italiaanse fascisten. Wolter Wolthers, die in contact stond met Duitse spionnen, moest aftreden bij Philips Argentinië, waarna Philips hem vervolgens weer in dienst nam bij de moedermaatschappij op Curaçao. Ook de Duitse nazi´s gaven Philips toestemming om te vergaderen met hun collega´s in niet door Duitsland bezet gebied, waarschijnlijk omdat Philips ook informatie leverde aan Duitsland.
Ook Werkspoor collaboreerde met de nazi’s. Vanaf 1940 leverde Werkspoor voor miljoenen guldens kolenwagens, 60 mijnenvegers en 12 torpedojagers.

Quote:
Bankiers worden immers rijk als er geleend wordt voor een grote oorlog.
In 1933 verscheen het boek “De Geldbronnen van Het Nationaal-Socialisme” over de financiering van Hitler vanuit Wall Street. Dit boek werd meteen uit de handel genomen na klachten van de familie Warburg. In 1931 was via de Nederlandse banken Mendelsohn (gecontroleerd door Warburg) en Rotterdamsche Bankvereniging 10 miljoen dollar aan Hitler en 5 miljoen dollar aan de Italiaanse fascisten overgemaakt. Volgens Gertrude Elias verdiende de VS aan de handel met en financiering van de nazi´s 175 miljard dollar.
In 1919 was Gustav Krupp één van de eersten die de nazi-partij steunde, vanaf 1924 werd Hitler bovendien gesteund door Fritz Thyssen, Albert Voegler, Adolph Kirdorf en Kurt von Schröder. Carl Duisberg maakte namens IG Farben in 1933 400.000 Mark over aan Hitler. De volgende bankiers financierden Hitler in de jaren 1930: in Europa - Rothschild, Warburg, Schiff, Kuhn Loeb, J.H. Schröder Bank en in de VS - W.A. Harriman, Chase National Bank (van Rockefeller), Guaranty Trust (onder controle van J.P. Morgan) en UBC. In Duitsland werd Hitler ook gesteund door Ernst Tengelmann, directeur van de Ruhr kolenmijnen. Via Hjalmar Schacht, tot 1937 minister van economische zaken en door Warburg aangesteld als president van de Reichsbank, werd Hitler gefinancierd door Rothschild en Kennedy. De vader van Schacht werkte op het Berlijnse kantoor van Equitable Trust (gecontroleerd door J.P. Morgan). Financiering van de J.H. Schröder Bank aan Hitler werd vanuit de VS geregeld door John Foster Dulles en in Duitsland door Albert & Westrick.
De New York Times maakte al op 20-12-1922 bekend dat Hitler gefinancierd werd door Henry Ford. In juli 1942 werd het onderzoek naar de levering van materieel door de Ford Motor Company aan Duitsland abrupt gestopt. In 1928 fuseerde de Duitse belangen van Ford met IG Farben, waarbij IG Farben een belang van 40% kreeg in het Duitse deel van Ford. De tanks en vrachtwagens voor Duitsland werden geproduceerd door Ford en het Opel van General Motors (van J.P. Morgan en DuPont).
IG Farben zette in 1928 met Standard Oil American IG op, met in de directie: Walter Teagle (directeur van Standard Oil), Paul Walburg (van Kuhn Loeb) en Edsel Ford (directeur van Ford). Standard Oil bouwde raffinaderijen in Duitsland en leverde de nazi's gedurende de hele tweede wereldoorlog olie. In 1939 bezocht Frank Howard (vicepresident van Standard Oil) Duitsland om afspraken te maken. Op dat moment zaten in de directie van American IG: Charles Mitchell (directeur van de National City Bank van Rockefeller), Paul Warburg en Herman Metz (directeur van de Metz Company van IG Farben).
Het Thyssen imperium kreeg in de jaren 1920 leningen van 17 miljoen dollar van het Amerikaanse Dillon Read & Co, dat gelden doorsluisde van Standard Oil, Ford, General Electric, DuPont en ITT. De winsten werden witgewassen via BHS, de Britse Brownbrothers & Harriman en UBC.
ITT (nauw verbonden aan J.P. Morgan) maakte via zijn Duitse dochterondernemingen vanaf het begin van de jaren 1930 tot 1944 geld over naar Heinrich Himmler. In augustus 1933 ontmoette Henry Manne, van het Duitse ITT, Hitler persoonlijk. Kurt von Schröder beschermde de belangen van ITT in Duitsland. De winst van ITT in Duitsland, werd geherinvesteerd in de Duitse Focke-Wolfe bommenwerpers. Behalve ITT leverde ook General Electric communicatieapparatuur voor de Focke-Wolfe. In 1933 werd Von Schröder de Duitse vertegenwoordiger voor de Bank for International Settlements (BIS) en adviseur van de Deutsche Reichsbank.
DAPAG en A.E.G. werden opgebouwd met Amerikaanse leningen in de jaren 1920 en 1930. In 1924 werd Krupp gered met een lening van 10 miljoen dollar door Hallgarten en Goldman Sachs.
Op Harvard raakte de latere Amerikaanse president Franklin D. Roosevelt bevriend met Putzi (Ernst Sedgewiek Hanfstaengl). Putzi behoorde vanaf het begin van de jaren 1920 tot de naaste entourage van Hitler en financierde de publicatie van Mein Kampf. In 1941 vluchtte Putzi, waarna hij als krijgsgevangene in een Canadese gevangenis kwam; in 1943 zorgde Roosevelt niet alleen voor zijn vrijlating, maar bezorgde hem ook een baantje.
Quote:

En zo wacht ik, net als andere godsdienstwaanzinnigen, op de komst van “de laatste profeet”, alleen noem ik deze “de Antichrist”, die de aarde komt verlossen van de duivelsaanbiddende Christenen.
Eén van de belangrijkste doelen van de tweede wereldoorlog was de vernietiging van Duitsland. Dat werd bereikt met het Morgenthau plan (the Treasury Plan for the Treatment of Germany). Eerst werd bij de conferentie van Potsdam afgesproken dat Duitsland in tweeën werd opgedeeld en een groot stuk land moest afstaan aan Polen en de Sovjet-Unie, wat etnisch werd gezuiverd van 16 miljoen Duitsers. Vervolgens werd de Duitse bevolking uitgehongerd. Albert Behnke schatte dat Nederlanders gedurende de hongerwinter altijd meer dan 1394 kilocalorieën per dag kregen, terwijl van 1945 tot midden 1948 de Duitsers nooit meer dan 1550 kilocalorieën per dag kregen en maandenlang zelfs minder dan 400 kilocalorieën. Alan S. Milward schatte dat in 1946/47 de Duitse bevolking gemiddeld 1080 kilocalorieën per dag kreeg. William Clayton rapporteerde aan Washington dat miljoenen van de honger sterven.
Het Morgenthau plan stopte de productie van olie, tractoren en staal en verminderde de productie van kunstmest met 82%, met dramatische gevolgen voor de voedselproductie. Duitsland werd onderbetaald voor zijn exportproducten, zodat het niets kon terugkopen. De industriële productie van Duitsland daalde met 75%.
Henry C. Morgenthau Jr. had in 1944 zijn plan besproken met Franklin D. Roosevelt en Winston Churchill. De Britse staatssecretaris Anthony Eden en de Amerikaanse staatssecretaris Cordell Hull protesteerden heftig (Hull diende zelfs zijn ontslag in). Churchill was in eerste instantie ook tegen, maar werd overtuigd door Lord Cherwell en toegezegde leningen aan Groot-Brittannië.
Na de oorlog werden 4,16 miljoen Duitse krijgsgevangenen als dwangarbeiders ingezet in GB, Frankrijk en de Sovjet-Unie met gevaarlijke klusjes als mijnenvelden opruimen, waarbij de geallieerden zich niet aan de Geneefse conventie hielden; hiervan stierven 1,4 miljoen. De sterfte onder Duitsers was veel hoger dan in andere Europese landen: in sommige steden was het sterftecijfer onder kinderen 20% per jaar. Er stierven van 1945 tot 1950 zo´n 9 miljoen Duitsers.

De Amerikaanse generaal Patton maakte vijanden, omdat hij tegen Morgenthau was. Patton stierf op 21-12-1945, nadat hij meerdere bijna fatale ongelukjes op miraculeuze wijze had overleefd.
Op 9-12-1945 kwam zijn Cadillac in botsing met een vrachtwagen van het Amerikaanse leger. Patton was nauwelijks gewond. Op weg naar het ziekenhuis volgde nog een botsing met een vrachtwagen van het Amerikaanse leger, waarbij Patton een gebroken nek opliep. Woodring, de chauffeur van Patton, verklaarde dat de eerste vrachtwagen hem op stond te wachten. Op 21-12-1945 stierf Patton aan een “embolisme”, terwijl hij van plan was de volgende dag terug naar de VS te vliegen.
Douglass Bazata verklaarde vanaf 1979 herhaaldelijk dat hij door generaal Donovan (hoofd van OSS) was ingehuurd om Patton te vermoorden. Bazata zei tegen The Spotlight dat Donovan zijn opdrachten direct van president Roosevelt kreeg. Bazata verklaarde dat hij met een projectiel de nek van Patton brak en dat Patton afgemaakt werd door de Russische NKVD (de voorloper van de KGB). Op 25-9-1979 maakte Bazata in het Hilton hotel ten overstaan van een publiek van 450 ex-leden van OSS bekend: “For diverse political reasons, many extremely high-ranking persons hated Patton. I know who killed him for I was the one who was hired to do it. Ten thousand dollars. General William J. 'Wild Bill' Donovan himself, Director of OSS, entrusted me with the mission. I set up the 'accident'. Since he didn't die in the accident, he was kept in isolation in the hospital, where he was killed with a cyanide injection”.

Quote:
De kern van het BBS is dus: het naar willekeur straffen van de ene oorlogsmisdadiger, terwijl de andere de hand boven het hoofd gehouden wordt.
Terwijl de ergste oorlogsmisdaden niet door de fascisten, maar door de geallieerden gepleegd werden en de Duitse bevolking uitgehongerd werd, werd in Nederland de schijn van rechtvaardigheid hoog gehouden onder leiding van mr. dr. Jan Donner, vanaf 1946 president van de Hoge Raad en voorzitter van de Centrale Zuiveringsraad voor het bedrijfsleven, die van 1933 tot 1944 al raadsheer was bij de Hoge Raad (onder andere in opdracht van de nazi’s). Van de 32.000 dossiers over economische collaboratie kwamen er maar 700 voor de strafrechter, de rest werd niet behandeld. De hoge ambtenaren en vooraanstaande industriëlen kregen geen straf. Maar de bakker en groenteboer, die voedsel aan de Duitsers verkochten, en bouwvakkers, die meewerkten aan bunkers, kregen zware straffen.
De leiding van Shell, Philips en de NS werden dus niet vervolgd (Prins Bernhard en Frits Philips waren vrienden). De pers beweerde zelfs dat Philips mensen het leven redde, door te verklaren dat ze onmisbaar waren. Volgens prof. mr. A.D. Belinfante was hierbij geen sprake van klassenjustitie.
Werkspoor, het bedrijf van Damme, had wel erg duidelijk gecollaboreerd met de nazi’s. Het politieonderzoek werd eerst geleid door J.B.A.M. van Gool, die zeven maanden in voorlopige hechtenis werd opgesloten, omdat hij ook hooggeplaatste Nederlanders onderzocht. Van Gool werd vervangen door Gerrit Jan van de Waal, die Damme Sr. verhoorde en huiszoekingen deed bij Damme Jr. Damme Sr. was een kennis van prins Bernhard en commissaris van de Nederlandsche Bank. Diverse ministers verdedigden die ontzettend goede Damme Sr. Minister Huysmans klaagde schriftelijk bij zijn collega van Justitie Van Maarseveen. Minister Drees schreef op 18-8-1947 een brief, waarin hij zijn vriend Damme Sr. karakteriseerde met: “volstrekt Nederlandsgezind was, en aan allerlei activiteit tijdens de bezetting ter voorbereiding van de toekomst deelnam”. Van de Waal beklaagde zich in de pers dat hij tegengewerkt werd in het onderzoek naar Dammes, waarna hij in 1949 een spreekverbod kreeg van minister van Justitie Wijers. Damme Jr. werd na zijn pensionering bij Werkspoor nog benoemd tot Nederlands consul op de Canarische eilanden.
De metaalindustrie en scheepswerven als Gusto en De Schelde collaboreerden met steun van secretaris-generaal H.M. Hirschfeld. D.C. Endert jr., topman van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij, werd in 1947 verhoord door de zuiveringsraad, waarbij hij verklaarde “ik blijf erbij dat we de enig juiste weg bewandeld hebben”. Hirschfeld en Endert werden niet vervolgd.
Donner verklaarde dat hij “geheel in zijn eentje, in drie weken tijd Den Hollander had gezuiverd”. Den Hollander was directeur van het Staatsbedrijf der Artillerie-Inrichtingen, dat munitie aan de nazi’s had geleverd.

Quote:
Misschien een interessant onderwerp voor een juridische scriptie: de Neurenberger showprocessen.
Waar de Russische en Amerikaanse geallieerden nog vreselijker oorlogsmisdaden pleegden dan de fascisten, moest de onmenselijkheid van Duitsland voor de gehele wereld bevestigd worden. In operatie Paperclip werden ondertussen Duitse nazi’s naar Amerika vervoerd door de KLM.
24 managers van IG Farben werden aangeklaagd in de Neurenberg processen, waarvan er maar drie schuldig werden bevonden, Max Ilgner, F. ter Meer, and Hermann Schmitz; Schmitz kreeg hiervan met acht jaar de zwaarste straf.
Diverse Duitse kopstukken werden zwaar gestraft. Groot was de verbazing toen Hjalmar Schacht op voordracht van de Engelse rechter Lawrence werd vrijgesproken. De Rockefellers, directieleden van American IG, de bankiers en andere grote bedrijven, die miljarden hadden verdiend, werden niet berecht. Rockefeller kreeg voor deze lucratieve miljardenzwendel een geldboete van 5000 dollar.

Quote:
“Het dagboek van Anne Frank” is (door overheidssubsidie) het meest vertaalde Nederlandse boek.
In 1976 begon Otto Frank in Duitsland een rechtszaak tegen Ernst Romer en Edgar Geiss, omdat die beweerden dat het dagboek niet geschreven werd door Anne Frank. Otto verloor, omdat uit onderzoek van het BKA bleek dat delen van het dagboek geschreven werden met een balpen die pas in 1951 op de markt kwam en het handschrift van Anne niet overeenkomt met het dagboek. Life Magazine had al op 15-9-1958 een foto gepubliceerd met het (kinderlijke) handschrift van Anne (op internet staat het handschrift van Anne uit 1942 op de achterkant van een foto). De auteur Meyer Levin won in 1960 in New York een rechtszaak tegen Otto Frank, waarin hem 50.000 dollar werd toegekend voor "zijn werk" aan het dagboek.
Het NIOD verrichtte in de jaren 1980 “onderzoek”, waaruit bleek dat het gebruikte papier van voor 1950 was, dus dat het dagboek authentiek moet zijn.
De welgestelde Otto Frank verkocht trouwens van 1939 tot 1944 Opeka en Pectin aan de Duitse Wehrmacht.


Laatst aangepast door Firestarter op ma 01 feb 2016 13:16, in totaal 1 keer bewerkt
Bekijk profiel Stuur privé bericht
BronzaLeeftijd: 31
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Steenbok
Studieomgeving (BA): RUG

Berichten: 143


BerichtGeplaatst: zo 31 jan 2016 18:43    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Bestaan er niet fora met leden, die meer voldoen aan je doelgroep?
Lijkt nogal een eenzijdige conversatie te zijn hier?
Dit is een forum waar mensen komen voor juridisch advies, niet voor de nieuwste complottheorieen.
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 439


BerichtGeplaatst: di 02 feb 2016 13:10    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

De tweede wereldoorlog (en de nasleep daarvan) bepalen nog steeds de Nederlandse “rechtsstaat”. Dit is dus van essentieel belangrijk voor het onderwerp “rechtsgeschiedenis”. Ik heb geprobeerd een leesbaar verhaal te maken van de relevante feiten, als u denkt dat sprake is van een complot, is dat uw theorie; ik ben maar een simpele arbeiderszoon en heb geen idee wat ik moet voorstellen bij “een complot”. Als u een uitgebreidere beschrijving wilt lezen over de financiering van Hitler, verwijs ik u naar “Wall Street and the Rise of Hitler” van Antony C. Sutton.
Als Rechtenforum de plek is waar mensen voor juridische informatie komen, zou het zinvol zijn, als bruikbare templates beschikbaar gesteld worden. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat de (aankomend) juristen eerder reacties plaatsen om juridische onbenullen te vernederen, dan om informatie te verstrekken. Ik schat dat mijn stukjes op Rechtenforum ongeveer 300.000 keer zijn bekeken. Als u een forum weet waarop ik misschien meer aandacht krijg, verneem ik dat graag.
In een dictatuur als Nederland is mijn enige “daadwerkelijke rechtsmiddel” het plaatsen van informatie op internet, ik begrijp dat de overheid me ook dit recht wil ontnemen. Het is trouwens de overheid die misbruik maakt van zijn positie door spookberichten op internetforums te plaatsen om de aandacht af te leiden van wat werkelijk gaande is.

Nu ik toch al vals beschuldigd wordt, kan ik net zo goed met sensatieverhalen komen, die misschien onvoldoende bewezen zijn.
1 – Vader Hitler was een buitenechtelijk kind. Dat de vader van Adolf een bastaard was, is nog niet zo interessant, maar wordt leuk als de moeder van de vader van Adolf, toen die verwekt moet zijn, werkster was in huize Salomon Rothschild te Wenen. Zo is er een aanzienlijke kans dat de grootvader van Adolf een echte Rothschild was. Ik heb net niet voldoende bewijs dat dit verband hard maakt.
Quote:
Putzi behoorde vanaf het begin van de jaren 1920 tot de naaste entourage van Hitler en financierde de publicatie van Mein Kampf.
2 – Brand Reichstag door de nazi’s. Door de brand in de Reichtstag in de schoenen van de communisten te schuiven, kon Hitler in 1933 in korte tijd de macht naar zich toe trekken. Was dit geluk? De Reichtstag kon alleen in brand gestoken worden, via de toegang via een tunnel die uitkwam op een huis waar Putzi verbleef. Hiermee is het zeker dat Putzi, en daarmee Hitler, medeplichtig was aan deze brand. Verder was het opvallend dat alle nazi-kopstukken op dat moment in Berlijn waren om optimaal te profiteren van dit schandaal.
3 – Hitler pleegde geen zelfmoord, maar vluchtte samen met Eva Braun naar Argentinië. Het officiële verhaal is dat Hitler op 30-4-1945 in zijn bunker een cyanide pil nam, zich vervolgens een kogel door zijn kop schoot, waarna de lijken van Hitler en Braun in de tuin verbrand werden. In 2000 werd een deel van de schedel van Hitler in Moskou tentoongesteld. Onderzoek in 2009 wees uit dat deze schedel van een vrouw jonger dan 40 jaar moest zijn (Hitler werd in april 1945 56 jaar). Hiermee is er dus geen enkele reden om aan te nemen dat Adolf Hitler zelfmoord pleegde in april 1945. Er zijn diverse brieven aan de FBI van getuigen die verklaarden dat Hitler naar Argentinië vluchtte.
Volgens een rapport van de FBI van 21-9-1945 had een getuige al op 29-7-1945 aan een verslaggever van de Los Angeles Examiner doorgegeven, dat Hitler 2 ½ week na de val van Berlijn in Argentinië aangekomen was met een onderzeeboot, waar hij geholpen werd door hoge Argentijnse functionarissen en zich verborg in het zuiden van het Andesgebergte. Op 3-11-1945 stuurde een getuige een brief aan de FBI, die iemand had gesproken, die verklaarde dat Hitler 675 mijl ten westen van Florianapolis, 450 mijl noord-west van Buenos Aires leefde in een ondergronds verblijf.
Volgens een in mei 2001 vrijgegeven rapport van de CIA had een Nederlandse SS-er in 1954 maandelijks contact met Adolf Hitler in Tunja (Colombia). Volgens dit – inmiddels van internet verwijderde - rapport vertrok Hitler in januari 1955 weer naar Argeninië.

John D. Rockefeller financierde al voor de tweede wereldoorlog eugenetica programma’s, waaronder dat van Otmar Freiherr von Verschuer, met als werknemer de later wereldberoemd geworden Josef Mengele. Het Rode Kruis gaf tot 1948 63.750 reisdocumenten uit, zodat nazi´s vervolging konden ontlopen, waaronder aan Mengele (die vluchtte naar Zuid-Amerika). Misschien was het Rode Kruis in 1940 wel door princes Juliana opgericht, om nazi´s te helpen.
Bekijk profiel Stuur privé bericht
FranciscusLeeftijd: 72
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Weegschaal


Berichten: 19


BerichtGeplaatst: zo 07 feb 2016 22:46    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Raar, ik dacht dat deze persoon de stichter van het Rode Kruis was.

https://www.google.be/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjfp6L-wubKAhVDwxQKHQ9VA2kQFggyMAY&url=https%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2FHenry_Dunant&usg=AFQjCNHKBOGlPCOes6F2WnDVoyBTLDnMqQ&sig2=vH3feRNDQScvINBHUxCPDw&bvm=bv.113370389,d.d24
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 439


BerichtGeplaatst: ma 08 feb 2016 17:33    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Quote:
Misschien was het Rode Kruis in 1940 wel door princes Juliana opgericht, om nazi´s te helpen.
Bedankt voor de correctie: op 30-6-1940 richtte prinses Juliana het “London Committee of the Netherland Red Cross Society” op, dat op 17-4-1946 werd opgeheven. De London Committee viel als zelfstandige stichting onder moederorganisatie het Nederlandse Rode Kruis. Eén van zijn taken: Evacuatie van “vluchtelingen” naar meer permanente verblijfplaatsen in andere landen.
De relatie tussen het Rode Kruis en het Nederlandse koninklijk huis is al jaren innig: Juliana volgde grote kindervriend prins Hendrik op, die vanaf 1909 tot zijn dood in 1934 voorzitter van het Nederlandse Rode kruis was.
Recenter zetten prins Pieter Christiaan van Vollenhoven en prinses Margriet zich in voor het Rode Kruis. Ook het Engelse koningshuis was en is zeer betrokken bij het Rode Kruis.
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Berichten van afgelopen:   
Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Pagina 1 van 1

Tijden zijn in GMT + 2 uur


Wie zijn er online?
Leden op dit forum: Geen

U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
U mag geen reacties plaatsen
U mag uw berichten niet bewerken
U mag uw berichten niet verwijderen
U mag niet stemmen in polls

Ga naar:  Home | Over Rechtenforum.nl | Agenda | Visie | Downloads | Links | Mail deze site | Contact

Sites: Rechtennieuws.nl | Jure.nl | Maxius.nl | Parlis.nl | Rechtenforum.nl | Juridischeagenda.nl | Juridica.nl | MijnWetten.nl | AdvocatenZoeken.nl

© 2003 - 2018 Rechtenforum.nl | Gebruiksvoorwaarden | Privacyverklaring | RSS feeds