Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   Gratis Registreren | Wachtwoord vergeten?
Rechtenforum.nl
Rechtenforum.nl Rechtenforum.nl
 
Controle paneel
Registreren Registreren
Agenda Agenda
Help Help
Zoeken Zoeken
Inloggen Inloggen

Partners
Energie vergelijken
Internet vergelijken
Hypotheekadviseur
Q Scheidingsadviseurs
Vergelijk.com

Rechtsbronnen
Rechtspraak
Kamervragen
Kamerstukken
AMvBs
Beleidsregels
Circulaires
Koninklijke Besluiten
Ministeriële Regelingen
Regelingen PBO/OLBB
Regelingen ZBO
Reglementen van Orde
Rijkskoninklijke Besl.
Rijkswetten
Verdragen
Wetten Overzicht

Wettenbundel
Awb - Algm. w. best...
AWR - Algm. w. inz...
BW Boek 1 - Burg...
BW Boek 2 - Burg...
BW Boek 3 - Burg...
BW Boek 4 - Burg...
BW Boek 5 - Burg...
BW Boek 6 - Burg...
BW Boek 7 - Burg...
BW Boek 7a - Burg...
BW Boek 8 - Burg...
FW - Faillissement...
Gemw - Gemeente...
GW - Grondwet
KW - Kieswet
PW - Provinciewet
WW - Werkloosheid...
Wbp - Wet bescherm...
IB - Wet inkomstbel...
WAO - Wet op de arb..
WWB - W. werk & bij...
RV - W. v. Burgerlijk...
Sr - W. v. Strafrecht
Sv - W. v. Strafvor...

Visie
Werkgevers toch ...
Waarderingsperik...
Het verschonings...
Indirect discrim...
Een recht op ide...
» Visie insturen

Rechtennieuws.nl
Loods mag worden...
KPN bereikt akko...
Van der Steur wi...
AKD adviseert de...
Kneppelhout beno...
» Nieuws melden

Snellinks
EUR
OUNL
RuG
RUN
UL
UM
UU
UvA
UvT
VU
Meer links

Rechtenforum
Over Rechtenforum
Maak favoriet
Maak startpagina
Mail deze site
Link naar ons
Colofon
Meedoen
Feedback
Contact

Recente topics
Question regar...
Hoger beroep -...
Verplicht opne...
Bijzondere oms...
aangifte of al...

Carrière
Boekel De Nere
CMS DSB

Content Syndication


 
Het is nu ma 26 okt 2020 11:43
Bekijk onbeantwoorde berichten

Tijden zijn in GMT + 2 uur

Coronavirus - uitzonderingstoestand
Moderator: Moderator Team

 
Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Pagina 3 van 4 Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende
Printvriendelijk | E-mail vriend(in) Vorige onderwerp | Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Jeroen1967Leeftijd: 53
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Weegschaal


Berichten: 143


BerichtGeplaatst: vr 08 mei 2020 9:36    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Quote:
Psychiatrie in de beste tradities van MKULTRA en COINTELPRO

Goed dan, allerlaatste reactie van mij in deze draad. Gezien de ronduit debiele manier waarop Firestarter om zich heen aan het schoppen is als reactie op een simpele vraag om een enigszins volwassen discussie op basis van argumenten lijkt het me beter dat hij een keer bij zichzelf op de sofa gaat liggen...

Quote:
krijgen we nu de krokodillentranen!

Nee. Ik vraag je alleen om je een beetje te gedragen.

Quote:
Was je alweer vergeten dat je argument om te onderbouwen dat dit een “kulmodel” is het ronduit belachelijke nieuwsberichtje van Sanguin was?!?
“Geen publicatie”, die gepubliceerd is, kun je nog krommer argumenten verzinnen?!?


Ik was nog heel even in de veronderstelling dat je enig begrip van de wetenschappelijke wereld had, waar je zelf zo op hamert. Daarin is een nieuwsbericht niet meer dan wat het is (Sanquin), en een 'publicatie' een wetenschappelijk artikel (die was er niet van het betreffende onderwerp). Een heel duidelijk verschil.

Quote:
De Tanzaniaanse president John Magufuli had een originele manier om aan te tonen dat de COVID-19 tests onbetrouwbaar zijn.
Hij liet niet-menselijke preparaten testen. Dat leverde 2 positieve resultaten op voor een geit en papaja (dat is fruit). We mogen aannemen dat deze resultaten onterecht “positief” waren:


Echt flabbergasted.... Je schopt tegen alles en iedereen, trekt betrouwbaarheid van allerlei instituten in twijfel en komt dan met dit verhaal als zijnde een 'betrouwbaar' argument?

Quote:
Helaas ontbreekt verdere informatie over deze test, wie heeft hem ontwikkeld en hoe betrouwbaar deze is, waarmee de kop dat “3%” geïnfecteerd is geweest met COVID-19 niets anders is dan propaganda.


Omdat jij niet alle gegevens hebt om de boel tot in detail te kunnen controleren is de uitkomst opeens 'propaganda'? En dan probeer je nota bene aan mij een alu-hoedje te koppelen?

Quote:
Dit toont ook meteen aan hoe belachelijk dit verhaaltje is. Als 10% van de preparaten onterecht een positief testresultaat geeft, dan zouden er dus al 400 onterecht positieve testresultaten moeten zijn (ruim 3 keer zo veel als de gemelde 3%)!


Alles gebaseerd op je (zeer waarschijnlijk) foutieve aanname dat Sanquin hun huiswerk niet goed heeft gedaan en alles baseert op een enkele run van een simpele test. Afhankelijk van de percentages false-negatives/positives (PCR tests in labomstandigheden kunnen inderdaad [bijna] 0 % halen, dus dat is dan je 'gouden standaard') bepaal je of, en met welke test, je een aselecte trekking uit de groep positives nogmaals wil testen. Dan bereik je in 2 stappen een zeer hoge nauwkeurigheid: in de eerste stap met een snelle/goedkope maar minder betrouwbare test om de verreweg de meeste negatives eruit te schiften en in de tweede stap met eventueel een betere test op een veel geringer aantal uit de positieve groep om het werkelijke besmettingspercentage te bepalen. Wat je wel/niet doet hangt allemaal af van de percentages/aantallen maar dat kan je beter aan experts overlaten die er wél verstand van hebben.

Nogmaals, dat ze je niet precies vertellen wat ze hebben gedaan betekent niet dat ze de boel belazeren.
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 46
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 436


BerichtGeplaatst: vr 08 mei 2020 18:00    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Jeroen1967 schreef:
Goed dan, allerlaatste reactie van mij in deze draad. Gezien de ronduit debiele manier waarop Firestarter om zich heen aan het schoppen is als reactie op een simpele vraag om een enigszins volwassen discussie op basis van argumenten lijkt het me beter dat hij een keer bij zichzelf op de sofa gaat liggen...

Quote:
krijgen we nu de krokodillentranen!

Nee. Ik vraag je alleen om je een beetje te gedragen.

Oh dus ik moet me gedragen na de eindeloze stroom propaganda omdat je blijkbaar de natte droom van Willem-Alexander en Trump - om van de wereld de perfecte politiestaat te maken - steunt.
Wat heb je in vredesnaam voor reden tot klagen, na je eerste in een reeks belachelijk, schandalige reacties, waarin je meldde:
Jeroen1967 schreef:
maar je kan naar mijn mening toch beter je aluhoedje afzetten want je ziet spoken die er niet zijn.
Jeroen1967 schreef:
Ik was nog heel even in de veronderstelling dat je enig begrip van de wetenschappelijke wereld had, waar je zelf zo op hamert. Daarin is een nieuwsbericht niet meer dan wat het is (Sanquin), en een 'publicatie' een wetenschappelijk artikel (die was er niet van het betreffende onderwerp). Een heel duidelijk verschil.

Oh nog even, schijnbaar wil je geen normaal Nederlands begrijpen; hier een definitie van "publicatie":
Quote:
Een publicatie is een tekst, afbeelding of zelfs een beeld- of geluidsdrager dat of die vermenigvuldigd wordt met het doel deze onder de publieke aandacht te brengen.
Jeroen1967 schreef:
Alles gebaseerd op je (zeer waarschijnlijk) foutieve aanname dat Sanquin hun huiswerk niet goed heeft gedaan en alles baseert op een enkele run van een simpele test.

Uit het verhaaltje van de mediageile Sanguin-Erasmus professor Zaaijer, blijkt dat ze hun eigen onbetrouwbare test hebben gebruikt om hun eigen test te valideren.

Ik kan dit vergelijken met het volgende "wetenschappelijke" voorbeeld waarin een aantal "wetenschappers" een test uitvoeren met een meetlint van 2 meter, die in werkelijkheid 10% korter is (dus 1,80 m).
Bij dit experiment blijkt dan vervolgens dat een gigantische hoeveelheid van de Nederlanders 2 meter is.

Om te verifieren of hun meetlint goed "test", meten ze ter verificatie een (ongenoemd) aantal van lange mannen, die volgens hun paspoort langer dan 2 m zijn.
Vervolgens melden deze "wetenschappers" dan dat uit deze verificatie, blijkt dat hun meetlint 100% correct de mannen die langer zijn dan 2 m, "meet".

Dit is ongeveer het niveau van het gepriegel van het Sanguin "onderzoek" waaruit zou moeten blijken dat ongeveer een maand geleden 3% van de Nederlandse bevolking geinfecteerd is geweest met COVID-19.


Ik geef nogmaals mijn voorspelling dat onbetrouwbare COVID-19 antistoffen testkits gebruikt zullen worden om de vaccins goed te keuren.
En dat het coronavirus blijft muteren betekent dat onze autoriteiten verlangen dat we ons jaarlijks laten injecteren met het laatste corona-vaccin.

Vanzelfsprekend is het zelfs niet hypothetisch mogelijk om een vaccin te ontwikkelen voor een muterend virus, omdat het maximale resultaat een vaccin zou zijn dat beschermt tegen het virus van het afgelopen jaar.
Maar denk daar maar liever niet te diep over na!
_________________
Psychiatrie in de beste tradities van MKULTRA en COINTELPRO: https://www.lawfulpath.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=734&start=10
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 46
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 436


BerichtGeplaatst: di 12 mei 2020 18:16    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Firestarter schreef:
Tegen Jemen is in maart 2015 een afgrijselijke oorlog gestart door een coalitie onder leiding van Saoedi Arabie en de VAE, met steun van de VN, VS en VK.
Ons schijnheilige Nederland (top 10 wapenhandelaar in de wereld) heeft simpelweg het wapentuig verkocht aan de Saoedi's “civiel” genoemd.

In Jemen zijn sinds maart 2015 al honderdduizenden burgers gestorven, het merendeel van de honger en vervuild drinkwater.
Helaas wordt dit wat onderbelicht door onze blinde, doofstomme pers: https://www.lawfulpath.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=1146&start=20#p5305

Dit had ik al verwacht, het ziet ernaar uit dat ze nu de massale sterfte in Jemen gaan toeschrijven aan de COVID-19 epidemie (gebrek aan voedsel en schoon drinkwater kunnen we dan gewoon negeren).

Ook lekker is dat ze de voedselhulp bijna alleen naar Zuid-Jemen (dat in het westen van Jemen ligt) sturen, terwijl het grootste deel van de bevolking in Noord-Jemen overleeft waar de hongersnood het grootst is: https://www.al-monitor.com/pulse/originals/2020/05/yemen-trump-houthi-who-covid19-coronavirus-un-aid.html


Ik had niet verwacht dat het Koninkrijk Zweden de draconische maatregelen zou negeren.
De volgende grafiek lijkt te bevestigen dat meer mensen sterven door de draconische maatregelen dan door het magische coronavirus.

http://archive.is/Oqits


Ik zit al een tijdje te denken dat ze opzettelijk eerst de Brexit-deal hebben afgerond voordat de coronavirus "pandemie" werd gestart...
Een mogelijk motief daarvoor zou kunnen zijn dat op deze manier, de centrale bank van Groot Brittannië (Bank of England) de vrijheid heeft om de grote bedrijven (van de rijke aandeelhouders) financieel te steunen, terwijl de kleine bedrijfjes bankroet gaan (en voor een appel en een peer kunnen worden opgeslokt).

De Bank of England heeft de Covid Corporate Financing Facility (CCFF) opgericht, om de grote Britse bedrijven te ondersteunen.
Niet geheel verassend, weigert de Bank of England openbaar te maken welke bedrijven deze fondsen ontvangen.

Op 6 mei was het totale CCFF-bedrag - 51 miljard pond: http://archive.is/DrfgW


Op 28 maart, kondigde de Britse National Health Service aan dat volgende 5 bedrijven inzage krijgen in NHS-patiëntgegevens, om ziekenhuiscapaciteit in kaart te brengen: Amerikaanse technologiegiganten Amazon, Microsoft en Google en de Kunstmatige Intelligentie bedrijven Faculty en Palantir.

Palantir is nauw verbonden met de CIA en is opgericht door Trump-financier Peter Thiel.
Start-up voor kunstmatige intelligentie Faculty wordt geleid door Mark Warner, de broer van Ben Warner die de dataoperatie leidde voor de Vote Leave campagne (Brexit).

Zelfs als patiëntgegevens gedepersonaliseerd zijn, kunnen ze in de meeste gevallen eenvoudig worden gebruikt om mensen te identificeren.
De Britse regering overweegt om ministers het recht te geven de identiteit van mensen bekend te maken.

Op 15 april kondigde het Information Commissioner's Office dat de Freedom of Information Act (FOIA) niet te strikt gehanteerd wordt (zodat alle smerige spelletjes geheim kunnen blijven): http://archive.is/pIoRc


Helaas ontbreken kritische geluiden in de Nederlandse “vrije” pers…
_________________
Psychiatrie in de beste tradities van MKULTRA en COINTELPRO: https://www.lawfulpath.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=734&start=10
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 46
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 436


BerichtGeplaatst: vr 15 mei 2020 19:03    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Firestarter schreef:
Het is niet eens duidelijk wat het doel was van dit experiment, ging het om het evalueren van de test of om vast te stellen welke percentage van de bloeddonors geïnfecteerd is geweest met het magische COVID-19?
Helaas ontbreekt verdere informatie over deze test, wie heeft hem ontwikkeld en hoe betrouwbaar deze is, waarmee de kop dat “3%” geïnfecteerd is geweest met COVID-19 niets anders is dan propaganda. Blijkbaar heeft Jeroen1967 (ook) geen informatie over de gebruikte test, die zogenaamd de COVID-19 antistoffen detecteert.


Normaal gesproken zou je verwachten dat de test gecontroleerd wordt met een “gouden standaard” test (die 100% nauwkeurig vaststelt dat de antistoffen in het bloed zijn). Helaas bestaat 100% niet (en lijkt dit ook niet gebruikt te zijn)…

(...)

Dit toont ook meteen aan hoe belachelijk dit verhaaltje is. Als 10% van de preparaten onterecht een positief testresultaat geeft, dan zouden er dus al 400 onterecht positieve testresultaten moeten zijn (ruim 3 keer zo veel als de gemelde 3%)!


“Normaal” gesproken wordt er voor een wetenschappelijk onderzoek eerst een onderzoeksopzet vastgelegd. Als dat niet gebeurd wordt het een koud kunstje om het onderzoek te manipuleren, zodat het gewenste verhaaltje gepubliceerd kan worden.

Ik heb het “wetenschappelijke” rapport van Sanguin gelezen over hun experiment, dat omdat ze deze niet van te voren hebben vastgelegd, hebben kunnen manipuleren.
Gelukkig maar dat Sanguin al even betrouwbaar is als onze overheid…

De gebruikte antistoffen test is de “SARS-CoV-2 total antibody ELISA” (van de Chinese Wantai Biological Pharmacy Enterprise Co.).

Volgens dit rapport was het hoogste percentage met antistoffen in Limburg (zou dat niet Noord-Brabant moeten zijn?). De precieze cijfers worden niet weergegeven in een tabel. Dit ziet eruit als manipulatie!
Ik snap ook niet waarom ze Nederland hebben opgedeeld in deze regio’s.


Hier is het Sanguin rapport over Nederlandse bloeddonors: https://www.researchsquare.com/article/rs-25862/v1


Op 13 mei, publiceerde David Crowe zijn rapport over de COVID-19 antistoffen tests, dat ik veel beter vind dan het gepriegel van Sanguin.
Kort samengevat is zijn conclusie dat er geen enkel bewijs is dat deze tests de antistoffen correct identificeren: http://theinfectiousmyth.com/coronavirus/AntibodyTestingForCOVID.pdf
(http://archive.is/hJTOP)
_________________
Psychiatrie in de beste tradities van MKULTRA en COINTELPRO: https://www.lawfulpath.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=734&start=10
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 46
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 436


BerichtGeplaatst: ma 18 mei 2020 17:41    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Uit een analyse in de staat New York blijkt dat 2/3 (66%) van de COVID-19 ziekenhuisopnames, patiënten waren die zich compleet hadden afgeschermd van de buitenwereld door binnen te blijven. Door zich compleet af te schermen van de buitenwereld is het onmogelijk dat deze mensen geïnfecteerd werden met een besmettelijk virus (als corona).
De op één na grootste groep, die werd opgenomen in het ziekenhuis, 18%, waren mensen in verpleeghuizen, waarvan je mag verwachten dat er voorzorgsmaatregelen getroffen zijn om een virusinfectie te voorkomen.

Daarentegen werd maar een minimaal percentage van "essentiële werknemers", die een hoog risico lopen op besmetting in hun werkzaamheden als zorgverlener of politieagent, in het ziekenhuis opgenomen.

Hieruit blijkt dat (het merendeel van) deze ziekenhuisopnames onterecht geregistreerd zijn als coronavirus-gevallen (maar om 1 of andere reden wordt die conclusie niet genomen door de pers): https://www.cnbc.com/2020/05/06/ny-gov-cuomo-says-its-shocking-most-new-coronavirus-hospitalizations-are-people-staying-home.html


Het volgende document, op 22 maart gepubliceerd door de Britse overheid, van de subgroep gedragswetenschappen SPI-B van SAGE (van de Wereldgezondheidsorganisatie) laat zien op wat voor kille, berekenende wijze strategieën worden bedacht, zodat de bevolking gehoorzaam de draconische maatregelen volgt.
Quote:
There are nine broad ways of achieving behaviour change: Education, Persuasion, Incentivisation, Coercion, Enablement, Training, Restriction, Environmental restructuring, and Modelling (2, 3). We have focused on those that are most relevant for this task and where there is evidence to draw on.
(…)
A substantial number of people still do not feel sufficiently personally threatened; it could be that they are reassured by the low death rate in their demographic group (8), although levels of concern may be rising (9). Having a good understanding of the risk has been found to be positively associated with adoption of COVID-19 social distancing measures in Hong Kong (10). The perceived level of personal threat needs to be increased among those who are complacent, using hard-hitting emotional messaging. To be effective this must also empower people by making clear the actions they can take to reduce the threat (11).
(…)
Social approval can be a powerful source of reward. Not only can this be provided directly by highlighting examples of good practice and providing strong social encouragement and approval in communications; members of the community can be encouraged to provide it to each other. This can have a beneficial spill-over effect of promoting social cohesion (15). Communication strategies should provide social approval for desired behaviours and promote social approval within the community.
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/882722/25-options-for-increasing-adherence-to-social-distancing-measures-22032020.pdf
_________________
Psychiatrie in de beste tradities van MKULTRA en COINTELPRO: https://www.lawfulpath.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=734&start=10
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 46
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 436


BerichtGeplaatst: do 21 mei 2020 18:48    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Dat is goed nieuws!
Van de 7,2 miljard dollar die de Amerikaanse regering heeft toegekend voor bestrijding van de coronavirus "pandemie", gaat de grootste som naar onze eigen Koninklijke Philips NV met maar liefst $661,4 miljoen.

Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid heeft ook nog $350 miljoen uitgekeerd aan het Japanse Asahi Kasei Corp.

Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid heeft meer dan $400 miljoen toegekend aan Moderna Inc. voor de ontwikkeling van een Covid-19-vaccin.
In 2019 bedroeg de totale omzet van dit biotechbedrijf slechts $60,2 miljoen. De aandelen van Moderna Inc. stegen dit jaar met een indrukwekkende 152% tot een totaal van $29 miljard: http://archive.is/6Lktq


Gedurende deze door onze geliefde koning Willem-Alexander bepaalde “noodtoestand” is in wezen de democratisch gekozen tweede kamer en de eerste kamer buiten werking gesteld.
Volgens de Algemene Rekenkamer (wat heeft dit met berekeningen te maken?) moet dit niet al te duidelijk zijn en daarom liet het via het ANP een nieuwsberichtje verspreiden, dat bijna “kritisch” is over de huidige gang van zaken!
Quote:
Nu het kabinet met miljarden strooit om bedrijven en banen te redden, rijst de vraag of het parlement daar voldoende in wordt gekend, en of er wel zinnig met dat geld wordt omgesprongen.
http://archive.is/gTmS6
_________________
Psychiatrie in de beste tradities van MKULTRA en COINTELPRO: https://www.lawfulpath.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=734&start=10
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 46
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 436


BerichtGeplaatst: do 28 mei 2020 18:23    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Hier is informatie over het totaal aantal bekeuringen en strafrechterlijke vervolgingen van corona “criminelen”.

Het Openbaar Ministerie heeft 207 misdrijven in behandeling genomen in verband met het coronavirus. Het gaat vooral om hoesten of spugen richting agenten en andere mensen met een publieke taak.

Er zijn de afgelopen weken 7400 bekeuringen uitgedeeld voor overtredingen van de noodverordeningen, als de afstandsregels of een “verboden gebied” betreden: http://archive.is/gDsZf
_________________
Psychiatrie in de beste tradities van MKULTRA en COINTELPRO: https://www.lawfulpath.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=734&start=10
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 46
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 436


BerichtGeplaatst: za 30 mei 2020 18:32    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Het volgende artikel onderbouwt dat immuniteit voor vervolging voor zorginstellingen in de VS, meer “COVID-19 doden” tot gevolg heeft.
Quote:
This report draws a strong association between nursing home fatalities, corporate ownership, and immunity from prosecution and third-party lawsuits.The data shows that 77 percent of total deaths come from states that gave immunity to corporations who owned nursing homes and healthcare facilities; moreover, 76 percent of total nursing home deaths come from states that have legal immunity status for these facilities.
(…)

Important Facts
•Legal immunity facing the COVID-19 apex kills: As of May 10, 2020, 62,031 deaths out of 80,796 total deaths come from states with some variation of corporate immunity during the COVID-19 pandemic.
•Of the ten states with the highest fatality rates, eight have corporate immunity and represent 93 percent of all fatalities, or 63,187 deaths. New York, New Jersey, Massachusetts, Michigan, Pennsylvania,Illinois, Connecticut, and Louisiana rank at the top of case fatalities.
(…)

•By calculating the average deaths per facility with fatalities by state (absolute number of NH deaths/number of NH facilities with fatalities), once again, New York and NewJersey lead in first and second place, with 12.6 and 9.2 average deaths per facility ,respectively (Figure 2). The national average death per facility is 3.6, which six of the twelve states that have nursing home immunity surpass.
(…)

•In looking strictly at the death rate in the nursing home population (absolute number of NH deaths/number of NH residents), we find that eight of the twelve states with immunity surpass the national average, which is 2.1 percent (Figure 3).
(…)

CONCLUSION
It is no coincidence that states that gave blanket legal immunity to for-profit businesses and corporations are the same states with the highest case fatality rates.
http://archive.is/I6VgP


Op 13-5-2020, werd een artikeltje gepubliceerd in de “gerenommeerde” BMJ, dat 2/3 van de bovennormale doden in Engeland en Wales, 20.000 van de 30.000, niet veroorzaakt is door COVID-19. Dit lijkt te bevestigen dat meer doden veroorzaakt zijn door de draconische maatregelen dan door het magische coronavirus.
Quote:
David Spiegelhalter, chair of the Winton Centre for Risk and Evidence Communication at the University of Cambridge, said that Covid-19 did not explain the high number of deaths taking place in the community.
At a briefing hosted by the Science Media Centre on May 12 he explained that, over the past five weeks, care homes and other community settings had had to deal with a ‘staggering burden’ of 30,000 more deaths than would normally be expected, as patients were moved out of hospitals that were anticipating high demand for beds.

Of those 30,000, only 10 000 have had Covid-19 specified on the death certificate. While Spiegelhalter acknowledged that some of these ‘excess deaths’ might be the result of underdiagnosis, ‘the huge number of unexplained extra deaths in homes and care homes is extraordinary. When we look back . . . this rise in non-covid extra deaths outside the hospital is something I hope will be given really severe attention.’ He added that many of these deaths would be among people ‘who may well have lived longer if they had managed to get to hospital.’

http://archive.is/nMV8S
_________________
Psychiatrie in de beste tradities van MKULTRA en COINTELPRO: https://www.lawfulpath.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=734&start=10
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 46
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 436


BerichtGeplaatst: za 06 jun 2020 17:55    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Het kabinet heeft een noodwet ingediend bij de tweede kamer, die het RIVM en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) toegang geven tot de locatiegegevens van mobiele telefoons om zo in kaart te brengen hoe groepen mensen door Nederland reizen.

De privacywaakhond Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft grote woorden gesproken, maar zal zoals te doen gebruikelijk, de overheid geen strobreed in de weg leggen bij deze schending van onze privacy.
Volgens het kabinet gebeurt dit volledig anoniem maar de AP geeft al min of meer toestemming dat de verwerking niet anoniem hoeft te gebeuren.

De noodwet duurt een jaar, maar kan vervolgens bij koninklijk besluit eindeloos voor periodes van steeds opnieuw 2 maanden worden verlengd.

Aangezien onze overheid al de beschikking heeft over de locatiegegevens van onze mobiele telefoons, is er dus geen reden dat de overheid ook nog eens een app laat installeren, waarmee ze de Bluetooth op onze telefoon kan gebruiken, waarvoor de titel verander is van “tracing app” naar “notificatie app”.
Het ministerie van Volksgezondheid werkt nu aan deze app met “IT experts”. De notificatieapp wisselt met iedere andere smartphone in de buurt unieke ID’s uit (hoe kan dat anoniem?!?). Dagelijks haalt je smartphone de ID’s op van mensen waarbij je in de buurt bent geweest die positief zijn getest op Covid-19 (misschien is dit DE reden dat ze ineens veel meer corona tests willen laten doen): http://archive.is/AmSXP


Vanaf 1 juni mag je alleen met het Openbaar Vervoer reizen als je een mondkapje draagt. Mondkapjes belemmeren de ademhaling, wat slecht is voor je gezondheid.
Het volgende artikel onderbouwt dat mondkapjes geen infectie met een virus voorkomen.
Quote:
It would be a paradox if masks and respirators worked, given what we know about viral respiratory diseases: The main transmission path is long-residence-time aerosol particles (< 2.5 μm), which are too fine to be blocked, and the minimum-infective-dose is smaller than one aerosol particle. The present paper about masks illustrates the degree to which governments, the mainstream media, and institutional propagandists can decide to operate in a science vacuum, or select only incomplete science that serves their interests. Such recklessness is also certainly the case with the current global lockdown of over 1 billion people, an unprecedented experiment in medical and political history.
http://archive.is/2EjD9


Ik vind het vreemd dat er wereldwijd protesten zijn uitgebroken tegen de dood dan de zwarte George Floyd in de handen van de politie. De politie is letterlijk dagelijks hardhandig tegen (al dan niet) gearresteerde mannen (om één of andere reden lijkt de politie alleen geïnteresseerd in mannen).

Vreemd genoeg is de pers ineens uitermate kritisch over dit politieoptreden, terwijl “normaal” de slachtoffers van politiegeweld bekritiseerd worden.

De protesten, die nooit zo massaal uitgebroken tegen de corona politiestaat, worden zelfs nauwelijks bekritiseerd, terwijl ze zeker in strijd zijn met de groepsverboden.

Zelfs de burgemeester van Amsterdam Femke Halsema werd bekritiseerd, omdat ze niet (zoals te doen gebruikelijk in ons platte Nederland) hardhandig een einde liet maken aan het protest op de Dam: http://archive.is/UsddE
_________________
Psychiatrie in de beste tradities van MKULTRA en COINTELPRO: https://www.lawfulpath.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=734&start=10
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 46
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 436


BerichtGeplaatst: zo 14 jun 2020 18:08    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Maanden voordat de COVID-19 “pandemie” begon, beschreef de grootste vermogensbeheerder in de wereld, BlackRock, een plan om de Amerikaanse Centrale Bank (Federal Reserve) “direct” te laten investeren bij de volgende economische crisis.
Dit plan werd geïntroduceerd op de G7 top in augustus 2019.

BlackRock is nu in de VS, Canada en Zweden ingehuurd om delen van dit plan te implementeren, ter bestrijding van de corona crisis.
In de VS wordt BlackRock betaald om $750 miljard in bedrijfsobligaties en ETF fondsen op te kopen. Hiermee kan BlackRock haar eigen bezittingen in ETF’s steunen.

In de Verenigde Staten is de rijkste 10% eigenaar van ongeveer 85% van de aandelenmarkt.
Het opkopen, steunen van aandelen zal de rijkste 10% nog rijker maken: http://archive.is/8Y7p3


Zie de volgende citaten uit de white paper...
Quote:
A practical way of “going direct” would need to deliver the following: 1) defining the unusual circumstances that would call for such unusual coordination; 2) in those circumstances, an explicit inflation objective that fiscal and monetary authorities are jointly held accountable for achieving; 3) a mechanism that enables nimble deployment of productive fiscal policy, and; 4) a clear exit strategy. Such a mechanism could take the form of a standing emergency fiscal facility. It would be a permanent set-up but would be only activated when monetary policy is tapped out and inflation is expected to systematically undershoot its target over the policy horizon.

(...)

Any additional measures to stimulate economic growth will have to go beyond the interest rate channel and ‘go direct’ – [with] a central bank crediting private or public sector accounts directly with money. One way or another, this will mean subsidizing spending – and such a measure would be fiscal rather than monetary by design. This can be done directly through fiscal policy or by expanding the monetary policy toolkit with an instrument that will be fiscal in nature, such as credit easing by way of buying equities. This implies that an effective stimulus would require coordination between monetary and fiscal policy –be it implicitly or explicitly.
https://www.blackrock.com/corporate/literature/whitepaper/bii-macro-perspectives-august-2019.pdf
(http://archive.is/Numac)


In maart werd in ons eigen Nederland een vergelijkbaar plannetje beschreven, dat de Europese Centrale Bank “direct” moet gaan investeren…
Zie het volgende citaat uit hoofdstuk 7.
Quote:
The ECB is reaching the limits of its monetary policy space, with negative interest rates and the limits of the sovereign bond buying programme in sight. This should induce fiscal policy makers to play a more active role in stimulating the economy were a new economic downturn to strike. However, it seems prudent for the ECB to also explore new options for monetary policy that could support such fiscal efforts to counter deflationary pressures. Following fiscal action, monetary policy space could be created using new instruments that have a more direct effect on the economy.
http://archive.is/mMBg3


Een beleid als dit leidt onherroepelijk tot inflatie en werd door Milton Friedman “helicopter money” genoemd: https://en.wikipedia.org/wiki/Helicopter_money
_________________
Psychiatrie in de beste tradities van MKULTRA en COINTELPRO: https://www.lawfulpath.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=734&start=10
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 46
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 436


BerichtGeplaatst: vr 10 jul 2020 18:18    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Het lijkt erop dat het “gedoogbeleid” zijn intrede heeft gedaan in het coronavirus beleid in ons platte Nederland. Dit betekent niet dat er geen tracing app en vaccins aankomen of dat ik overal met contant geld kan betalen.
Doordat mondkapjes verplicht zijn gesteld in het OV zie ik wel meer met zo’n mondkapje, waarvoor niet bewezen is dat deze een virusinfectie kan voorkomen.


Een van de gemelde symptomen van COVID-19 is dat het lage zuurstofgehalte in het bloed van de patiënten, voordat ze volledige ineenstorten...
Een van de geadviseerde behandelingen voor COVID-19 is het medicijn voor malaria hydroxychloroquine (HCQ).

Sommige mensen (relatief veel Afrikanen) hebben een erfelijke aandoening waarbij rode bloedcellen worden afgebroken waardoor ze minder zuurstof door het lichaam kunnen transporteren.
De meeste van deze patiënten kunnen zonder problemen met deze aandoening leven.

Tenzij ze één van de ongeveer 40 medicijnen krijgen, die deze aandoening snel verergert, waardoor het zuurstoftekort ernstig en acuut wordt, kan dit zelfs dodelijk zijn.
De ergste van deze medicijnen, zijn die voor malaria, zoals hydroxychloroquine!

Quote:
However, HCQ was a long time ago identified to be one of the drugs (3) that cause severe damage to erythrocytes in cases of hereditary glucose-6-phosphate dehydrogenase (G6PD) deficiency [the hereditary disorder I’m discussing in this article].

1-2 days after the start of such treatment a very severe clinical picture with weakness, dizziness, respiratory distress and signs of organ damage develops.
https://blog.nomorefakenews.com/2020/07/06/covid-the-patients-with-severe-oxygen-shortage/
_________________
Psychiatrie in de beste tradities van MKULTRA en COINTELPRO: https://www.lawfulpath.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=734&start=10
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 46
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 436


BerichtGeplaatst: vr 10 jul 2020 18:21    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Het lijkt erop dat het “gedoogbeleid” zijn intrede heeft gedaan in het coronavirus beleid in ons platte Nederland. Dit betekent niet dat er geen tracing app en vaccins aankomen of dat ik overal met contant geld kan betalen.
Doordat mondkapjes verplicht zijn gesteld in het OV zie ik wel meer met zo’n mondkapje, waarvoor niet bewezen is dat deze een virusinfectie kan voorkomen.


Een van de gemelde symptomen van COVID-19 is dat het lage zuurstofgehalte in het bloed van de patiënten, voordat ze volledige ineenstorten...
Een van de geadviseerde behandelingen voor COVID-19 is het medicijn voor malaria hydroxychloroquine (HCQ).

Sommige mensen (relatief veel Afrikanen) hebben een erfelijke aandoening waarbij rode bloedcellen worden afgebroken waardoor ze minder zuurstof door het lichaam kunnen transporteren.
De meeste van deze patiënten kunnen zonder problemen met deze aandoening leven.

Tenzij ze één van de ongeveer 40 medicijnen krijgen, die deze aandoening snel verergert, waardoor het zuurstoftekort ernstig en acuut wordt; dit kan zelfs dodelijk zijn.
De ergste van deze medicijnen, zijn die voor malaria, zoals hydroxychloroquine!

Quote:
However, HCQ was a long time ago identified to be one of the drugs (3) that cause severe damage to erythrocytes in cases of hereditary glucose-6-phosphate dehydrogenase (G6PD) deficiency [the hereditary disorder I’m discussing in this article].

1-2 days after the start of such treatment a very severe clinical picture with weakness, dizziness, respiratory distress and signs of organ damage develops.
https://blog.nomorefakenews.com/2020/07/06/covid-the-patients-with-severe-oxygen-shortage/
_________________
Psychiatrie in de beste tradities van MKULTRA en COINTELPRO: https://www.lawfulpath.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=734&start=10
Bekijk profiel Stuur privé bericht
bona fides
Geslacht: Man

Studieomgeving (BA): UL
Studieomgeving (MA): UL
Berichten: 22692


BerichtGeplaatst: za 11 jul 2020 12:31    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Firestarter schreef:
Een van de gemelde symptomen van COVID-19 is dat het lage zuurstofgehalte in het bloed van de patiënten, voordat ze volledige ineenstorten...
Een van de geadviseerde behandelingen voor COVID-19 is het medicijn voor malaria hydroxychloroquine (HCQ).

Ik merk op dat dat medicijn vooral wordt aanbevolen door Trump, Bolosonaro en een handjevol "non-mainstream" artsen zoals Didier Raoult.
_________________
Hanc marginis exiguitas non caperet.
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 46
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 436


BerichtGeplaatst: za 11 jul 2020 16:24    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

bona fides schreef:
Firestarter schreef:
Een van de gemelde symptomen van COVID-19 is dat het lage zuurstofgehalte in het bloed van de patiënten, voordat ze volledige ineenstorten...
Een van de geadviseerde behandelingen voor COVID-19 is het medicijn voor malaria hydroxychloroquine (HCQ).

Ik merk op dat dat medicijn vooral wordt aanbevolen door Trump, Bolosonaro en een handjevol "non-mainstream" artsen zoals Didier Raoult.

Goed dat het forum het weer doet!
Ik ondervind nog wel wat problemen met inloggen…

Ik ben lid van het Amerikaanse Ronpaulforums, waar de meerderheid tegen verplichte vaccinaties en velen zelfs pertinent anti-vaxxers. De meeste anti-vaxxers zijn ook fan van hydroxychloroquine.

President Trump heeft aandelen in de Franse farmaceutische reus Sanofi, die hydroxychloroquine produceert!
Eén van de grootaandeelhouders in Sanofi is het Fisher Asset Management van grote Trump donor Ken Fisher.

De Amerikaanse minister van handel Wilbur Ross, was eens de directeur van Invesco, die een belang heeft in zowel Sanofi als Mylan (een andere producent van hydroxychloroquine): https://www.moneycontrol.com/news/business/trump-has-small-financial-interest-in-french-pharma-giant-that-makes-hydroxychloroquine-report-5118801.html
_________________
Psychiatrie in de beste tradities van MKULTRA en COINTELPRO: https://www.lawfulpath.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=734&start=10
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 46
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 436


BerichtGeplaatst: di 15 sep 2020 18:30    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Kary Mullis, die de Nobelprijs won voor het uitvinden van de PCR-test, heeft keer op keer herhaald dat PCR niet kan worden gebruikt voor kwantitatieve analyse, waardoor het niet geschikt is om de diagnose te stellen dat een ziekte veroorzaakt wordt door een bepaald virus. Mullis overleed op 7-8-2019, enkele maanden voordat PCR oneigenlijk werd gebruikt om vast te stellen dat de "epidemie" in Wuhan, China veroorzaakt werd door het coronavirus.


Steun voor de stellingen van deze wetenschapper (en expert op het gebeid van de door hem ontwikkelde PCR methode) komt van het wereldwijd "gerespecteerde" New York Times, die erkent dat maar liefst 90% van de zogenaamd "positieve" COVID-19 gevallen niet geïnfecteerd was...

Zie de volgende citaten:
Quote:
In three sets of testing data that include cycle thresholds, compiled by officials in Massachusetts, New York and Nevada, up to 90 percent of people testing positive carried barely any virus, a review by The Times found.
(...)
Tests with thresholds so high may detect not just live virus but also genetic fragments, leftovers from infection that pose no particular risk — akin to finding a hair in a room long after a person has left, Dr. Mina said.
Any test with a cycle threshold above 35 is too sensitive, agreed Juliet Morrison, a virologist at the University of California, Riverside. “I’m shocked that people would think that 40 could represent a positive,” she said. A more reasonable cutoff would be 30 to 35, she added. Dr. Mina said he would set the figure at 30, or even less.
https://archive.is/oTiRH


Nu is een onbetrouwbaarheid van 90% weinig beter dan complete willekeur. Zelfs als ik een muntje opgooi, zou ik misschien een betere score dan 10% succes hebben.
De (andere) COVID-19 testkits zijn nog onbetrouwbaarder dan PCR!


Volgens het Amerikaanse CDC waren slechts 6% van de geregistreerde sterfgevallen veroorzaakt door coronavirus alleen; gemiddeld waren er 2,6 andere (mogelijke) doodsoorzaken per geregistreerd sterfgeval: https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid_weekly/index.htm


Om het aantal positieve coronagevallen tot het maximum op te rekken, kan sinds 1 juni iedereen in Nederland zich laten testen.
Met zulke massale hoeveelheden tests (met tests die 90% onbetrouwbaar zijn) is het gegarandeerd dat er een tweede golf wordt uitgeroepen in de komende herfst (wanneer normaal gesproken het aantal verkoudheden, veroorzaakt door corona, oploopt).


Volgens het volgende waren er eind juli/begin augustus maar liefst 2588 vastgestelde besmettingen in een week. Bijna een verdubbeling t.o.v. de voorgaande week toen er maar 1329 besmettingen waren.

Om dit even in perspectief te plaatsen, in Zuid-Holland (waar de meeste positieve gevallen waren) kwam dit neer op ongeveer 5 tot 10 positief van de 100.000 tests.
Als ik dit combineer tot de 2588 vastgestelde besmettingen, dan waren daarvoor dus minimaal 25.880.000 tests nodig!

Belachelijke nieuwsberichten als deze worden klakkeloos verspreid en zonder morren geaccepteerd door de gehersenspoelde bevolking.
Eind juli tot 2 augustus lieten ongeveer 100.000 mensen zich testen per week: http://archive.is/r6vbk


Als ik dit allemaal combineer tot het totale aantal geregistreerd in Nederland…
41.319 besmettingen geregistreerd – met een 90% onbetrouwbare test, is dit dus maar 4132 COVID-19 besmettingen.

Van het aantal 5205 COVID-19 doden - met een 90% onbetrouwbare test, is dit dus maar 521 COVID-19 doden in heel Nederland.
Als maar 6% (alleen?) door COVID-19 stierven, dan heb je het over – 312 COVID-19 doden in heel Nederland.

Het is wat twijfelachtig of je de 6% met de 10% kan vermenigvuldigen (maar er is sowieso geen sprake van “wetenschap” in deze politiestaat) – dan kom je uit op 31 COVID-19 doden in heel Nederland: https://archive.is/9AoQE


Firestarter schreef:
Volgens het propagandaverhaaltje waar onze Telegraaffan aan refereerde, is 4000 bloeddonors getest, die allen 2 weken vrij waren van ziektesymptomen...
Hiervan gaf de test aan dat 120 (3%) de antistoffen in het bloed had en 3880 (97%) niet.

Als ik dit vergelijk tot 3% van de Nederlandse bevolking van 17,3 miljoen, 519.000, dan is (als dit klopt dan is sindsdien dit percentage verder toegenomen).

5205 COVID-19 doden – een COVID-19 sterftecijfer van 1%.
521 COVID-19 doden – een COVID-19 sterftecijfer van 0,1%.
312 COVID-19 doden – een COVID-19 sterftecijfer van 0,06%.
31 COVID-19 doden – een COVID-19 sterftecijfer van 0,006%.


Hoe hoog het aantal COVID-19 doden werkelijk is, weet ik helaas niet.
Maar verwacht niet dat we hierover ooit duidelijkheid krijgen.
_________________
Psychiatrie in de beste tradities van MKULTRA en COINTELPRO: https://www.lawfulpath.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=734&start=10
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Berichten van afgelopen:   
Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Pagina 3 van 4 Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende

Tijden zijn in GMT + 2 uur


Wie zijn er online?
Leden op dit forum: Geen

U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
U mag geen reacties plaatsen
U mag uw berichten niet bewerken
U mag uw berichten niet verwijderen
U mag niet stemmen in polls

Ga naar:  Home | Over Rechtenforum.nl | Agenda | Visie | Downloads | Links | Mail deze site | Contact

Sites: Rechtennieuws.nl | Jure.nl | Maxius.nl | Parlis.nl | Rechtenforum.nl | Juridischeagenda.nl | Juridica.nl | MijnWetten.nl | AdvocatenZoeken.nl

© 2003 - 2018 Rechtenforum.nl | Gebruiksvoorwaarden | Privacyverklaring | RSS feeds