Rechtenforum
Over Rechtenforum
Rechtenforum is een online community voor beginnende juristen. Een online inter-universitair discussieplatform waar je onder andere studie- en stage-ervaringen kunt bespreken met andere rechtenstudenten. En natuurlijk kan je ook de onderwerpen van anderen lezen.

Elke bezoeker van Rechtenforum kan de interessante discussies, studie- en praktijkervaringen lezen, die de leden geplaatst hebben. Je aanmelden is aanbevolen in het geval je actief wilt worden op het forum. Na het invullen van alleen een gebruikersnaam (ook wel nickname genoemd), een wachtwoord en je e-mailadres kun je volledig gebruik maken van de website en zelf deelnemen aan discussies.

Naast het forum biedt deze site ook interactie aan als in het uitwisselen van bestanden. In de rubriek 'Downloads' worden allerlei documenten geplaatst, die door de Rechtenforumleden aangedragen zijn.

Via de handige 'Snellinks' en de uitgebreidere 'Links' zijn relevante sites voor jou geselecteerd. In categorieën als: 'Erasmus Universiteit Rotterdam' of 'Internationale organisaties', zijn de webpagina's overzichtelijk weergegeven.

Rechtenforum is 'live' sinds 18 december 2003. Echt nog een pril initiatief van twee studenten.
Sowieso is al je botte kritiek of een inspirerend idee welkom om zo voor jou een betere omgeving te bouwen.

Vertel het Rechtenforum! Klik hier.