Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   Gratis Registreren | Wachtwoord vergeten?
Rechtenforum.nl
Rechtenforum.nl Rechtenforum.nl
 
Controle paneel
Registreren Registreren
Agenda Agenda
Help Help
Zoeken Zoeken
Inloggen Inloggen

Partners
Energie vergelijken
Internet vergelijken
Hypotheek berekenen

Rechtsbronnen
Rechtspraak
Kamervragen
Kamerstukken
AMvBs
Beleidsregels
Circulaires
Koninklijke Besluiten
Ministeriële Regelingen
Regelingen PBO/OLBB
Regelingen ZBO
Reglementen van Orde
Rijkskoninklijke Besl.
Rijkswetten
Verdragen
Wetten Overzicht

Wettenbundel
Awb - Algm. w. best...
AWR - Algm. w. inz...
BW Boek 1 - Burg...
BW Boek 2 - Burg...
BW Boek 3 - Burg...
BW Boek 4 - Burg...
BW Boek 5 - Burg...
BW Boek 6 - Burg...
BW Boek 7 - Burg...
BW Boek 7a - Burg...
BW Boek 8 - Burg...
FW - Faillissement...
Gemw - Gemeente...
GW - Grondwet
KW - Kieswet
PW - Provinciewet
WW - Werkloosheid...
Wbp - Wet bescherm...
IB - Wet inkomstbel...
WAO - Wet op de arb..
WWB - W. werk & bij...
RV - W. v. Burgerlijk...
Sr - W. v. Strafrecht
Sv - W. v. Strafvor...

Visie
Werkgevers toch ...
Waarderingsperik...
Het verschonings...
Indirect discrim...
Een recht op ide...
» Visie insturen

Rechtennieuws.nl
Loods mag worden...
KPN bereikt akko...
Van der Steur wi...
AKD adviseert de...
Kneppelhout beno...
» Nieuws melden

Snellinks
EUR
OUNL
RuG
RUN
UL
UM
UU
UvA
UvT
VU
Meer links

Rechtenforum
Over Rechtenforum
Maak favoriet
Maak startpagina
Mail deze site
Link naar ons
Colofon
Meedoen
Feedback
Contact

Recente topics
Coronavirus - ...
Onderzoek gevo...
Vernielen erfg...
Verjaring bela...
Kosten executi...

Carrière
Boekel De Nere
CMS DSB

Content Syndication


 
Het is nu do 28 mei 2020 20:03
Bekijk onbeantwoorde berichten

Tijden zijn in GMT + 2 uur

Coronavirus - uitzonderingstoestand
Moderator: Moderator Team

 
Plaats nieuw bericht   Plaats reactie Pagina 3 van 3 Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3
Printvriendelijk | E-mail vriend(in) Vorige onderwerp | Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Jeroen1967Leeftijd: 52
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Weegschaal


Berichten: 140


BerichtGeplaatst: vr 08 mei 2020 9:36    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Quote:
Psychiatrie in de beste tradities van MKULTRA en COINTELPRO

Goed dan, allerlaatste reactie van mij in deze draad. Gezien de ronduit debiele manier waarop Firestarter om zich heen aan het schoppen is als reactie op een simpele vraag om een enigszins volwassen discussie op basis van argumenten lijkt het me beter dat hij een keer bij zichzelf op de sofa gaat liggen...

Quote:
krijgen we nu de krokodillentranen!

Nee. Ik vraag je alleen om je een beetje te gedragen.

Quote:
Was je alweer vergeten dat je argument om te onderbouwen dat dit een “kulmodel” is het ronduit belachelijke nieuwsberichtje van Sanguin was?!?
“Geen publicatie”, die gepubliceerd is, kun je nog krommer argumenten verzinnen?!?


Ik was nog heel even in de veronderstelling dat je enig begrip van de wetenschappelijke wereld had, waar je zelf zo op hamert. Daarin is een nieuwsbericht niet meer dan wat het is (Sanquin), en een 'publicatie' een wetenschappelijk artikel (die was er niet van het betreffende onderwerp). Een heel duidelijk verschil.

Quote:
De Tanzaniaanse president John Magufuli had een originele manier om aan te tonen dat de COVID-19 tests onbetrouwbaar zijn.
Hij liet niet-menselijke preparaten testen. Dat leverde 2 positieve resultaten op voor een geit en papaja (dat is fruit). We mogen aannemen dat deze resultaten onterecht “positief” waren:


Echt flabbergasted.... Je schopt tegen alles en iedereen, trekt betrouwbaarheid van allerlei instituten in twijfel en komt dan met dit verhaal als zijnde een 'betrouwbaar' argument?

Quote:
Helaas ontbreekt verdere informatie over deze test, wie heeft hem ontwikkeld en hoe betrouwbaar deze is, waarmee de kop dat “3%” geïnfecteerd is geweest met COVID-19 niets anders is dan propaganda.


Omdat jij niet alle gegevens hebt om de boel tot in detail te kunnen controleren is de uitkomst opeens 'propaganda'? En dan probeer je nota bene aan mij een alu-hoedje te koppelen?

Quote:
Dit toont ook meteen aan hoe belachelijk dit verhaaltje is. Als 10% van de preparaten onterecht een positief testresultaat geeft, dan zouden er dus al 400 onterecht positieve testresultaten moeten zijn (ruim 3 keer zo veel als de gemelde 3%)!


Alles gebaseerd op je (zeer waarschijnlijk) foutieve aanname dat Sanquin hun huiswerk niet goed heeft gedaan en alles baseert op een enkele run van een simpele test. Afhankelijk van de percentages false-negatives/positives (PCR tests in labomstandigheden kunnen inderdaad [bijna] 0 % halen, dus dat is dan je 'gouden standaard') bepaal je of, en met welke test, je een aselecte trekking uit de groep positives nogmaals wil testen. Dan bereik je in 2 stappen een zeer hoge nauwkeurigheid: in de eerste stap met een snelle/goedkope maar minder betrouwbare test om de verreweg de meeste negatives eruit te schiften en in de tweede stap met eventueel een betere test op een veel geringer aantal uit de positieve groep om het werkelijke besmettingspercentage te bepalen. Wat je wel/niet doet hangt allemaal af van de percentages/aantallen maar dat kan je beter aan experts overlaten die er wél verstand van hebben.

Nogmaals, dat ze je niet precies vertellen wat ze hebben gedaan betekent niet dat ze de boel belazeren.
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 46
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 424


BerichtGeplaatst: vr 08 mei 2020 18:00    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Jeroen1967 schreef:
Goed dan, allerlaatste reactie van mij in deze draad. Gezien de ronduit debiele manier waarop Firestarter om zich heen aan het schoppen is als reactie op een simpele vraag om een enigszins volwassen discussie op basis van argumenten lijkt het me beter dat hij een keer bij zichzelf op de sofa gaat liggen...

Quote:
krijgen we nu de krokodillentranen!

Nee. Ik vraag je alleen om je een beetje te gedragen.

Oh dus ik moet me gedragen na de eindeloze stroom propaganda omdat je blijkbaar de natte droom van Willem-Alexander en Trump - om van de wereld de perfecte politiestaat te maken - steunt.
Wat heb je in vredesnaam voor reden tot klagen, na je eerste in een reeks belachelijk, schandalige reacties, waarin je meldde:
Jeroen1967 schreef:
maar je kan naar mijn mening toch beter je aluhoedje afzetten want je ziet spoken die er niet zijn.
Jeroen1967 schreef:
Ik was nog heel even in de veronderstelling dat je enig begrip van de wetenschappelijke wereld had, waar je zelf zo op hamert. Daarin is een nieuwsbericht niet meer dan wat het is (Sanquin), en een 'publicatie' een wetenschappelijk artikel (die was er niet van het betreffende onderwerp). Een heel duidelijk verschil.

Oh nog even, schijnbaar wil je geen normaal Nederlands begrijpen; hier een definitie van "publicatie":
Quote:
Een publicatie is een tekst, afbeelding of zelfs een beeld- of geluidsdrager dat of die vermenigvuldigd wordt met het doel deze onder de publieke aandacht te brengen.
Jeroen1967 schreef:
Alles gebaseerd op je (zeer waarschijnlijk) foutieve aanname dat Sanquin hun huiswerk niet goed heeft gedaan en alles baseert op een enkele run van een simpele test.

Uit het verhaaltje van de mediageile Sanguin-Erasmus professor Zaaijer, blijkt dat ze hun eigen onbetrouwbare test hebben gebruikt om hun eigen test te valideren.

Ik kan dit vergelijken met het volgende "wetenschappelijke" voorbeeld waarin een aantal "wetenschappers" een test uitvoeren met een meetlint van 2 meter, die in werkelijkheid 10% korter is (dus 1,80 m).
Bij dit experiment blijkt dan vervolgens dat een gigantische hoeveelheid van de Nederlanders 2 meter is.

Om te verifieren of hun meetlint goed "test", meten ze ter verificatie een (ongenoemd) aantal van lange mannen, die volgens hun paspoort langer dan 2 m zijn.
Vervolgens melden deze "wetenschappers" dan dat uit deze verificatie, blijkt dat hun meetlint 100% correct de mannen die langer zijn dan 2 m, "meet".

Dit is ongeveer het niveau van het gepriegel van het Sanguin "onderzoek" waaruit zou moeten blijken dat ongeveer een maand geleden 3% van de Nederlandse bevolking geinfecteerd is geweest met COVID-19.


Ik geef nogmaals mijn voorspelling dat onbetrouwbare COVID-19 antistoffen testkits gebruikt zullen worden om de vaccins goed te keuren.
En dat het coronavirus blijft muteren betekent dat onze autoriteiten verlangen dat we ons jaarlijks laten injecteren met het laatste corona-vaccin.

Vanzelfsprekend is het zelfs niet hypothetisch mogelijk om een vaccin te ontwikkelen voor een muterend virus, omdat het maximale resultaat een vaccin zou zijn dat beschermt tegen het virus van het afgelopen jaar.
Maar denk daar maar liever niet te diep over na!
_________________
Psychiatrie in de beste tradities van MKULTRA en COINTELPRO: https://www.lawfulpath.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=734&start=10
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 46
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 424


BerichtGeplaatst: di 12 mei 2020 18:16    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Firestarter schreef:
Tegen Jemen is in maart 2015 een afgrijselijke oorlog gestart door een coalitie onder leiding van Saoedi Arabie en de VAE, met steun van de VN, VS en VK.
Ons schijnheilige Nederland (top 10 wapenhandelaar in de wereld) heeft simpelweg het wapentuig verkocht aan de Saoedi's “civiel” genoemd.

In Jemen zijn sinds maart 2015 al honderdduizenden burgers gestorven, het merendeel van de honger en vervuild drinkwater.
Helaas wordt dit wat onderbelicht door onze blinde, doofstomme pers: https://www.lawfulpath.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=1146&start=20#p5305

Dit had ik al verwacht, het ziet ernaar uit dat ze nu de massale sterfte in Jemen gaan toeschrijven aan de COVID-19 epidemie (gebrek aan voedsel en schoon drinkwater kunnen we dan gewoon negeren).

Ook lekker is dat ze de voedselhulp bijna alleen naar Zuid-Jemen (dat in het westen van Jemen ligt) sturen, terwijl het grootste deel van de bevolking in Noord-Jemen overleeft waar de hongersnood het grootst is: https://www.al-monitor.com/pulse/originals/2020/05/yemen-trump-houthi-who-covid19-coronavirus-un-aid.html


Ik had niet verwacht dat het Koninkrijk Zweden de draconische maatregelen zou negeren.
De volgende grafiek lijkt te bevestigen dat meer mensen sterven door de draconische maatregelen dan door het magische coronavirus.

http://archive.is/Oqits


Ik zit al een tijdje te denken dat ze opzettelijk eerst de Brexit-deal hebben afgerond voordat de coronavirus "pandemie" werd gestart...
Een mogelijk motief daarvoor zou kunnen zijn dat op deze manier, de centrale bank van Groot Brittannië (Bank of England) de vrijheid heeft om de grote bedrijven (van de rijke aandeelhouders) financieel te steunen, terwijl de kleine bedrijfjes bankroet gaan (en voor een appel en een peer kunnen worden opgeslokt).

De Bank of England heeft de Covid Corporate Financing Facility (CCFF) opgericht, om de grote Britse bedrijven te ondersteunen.
Niet geheel verassend, weigert de Bank of England openbaar te maken welke bedrijven deze fondsen ontvangen.

Op 6 mei was het totale CCFF-bedrag - 51 miljard pond: http://archive.is/DrfgW


Op 28 maart, kondigde de Britse National Health Service aan dat volgende 5 bedrijven inzage krijgen in NHS-patiëntgegevens, om ziekenhuiscapaciteit in kaart te brengen: Amerikaanse technologiegiganten Amazon, Microsoft en Google en de Kunstmatige Intelligentie bedrijven Faculty en Palantir.

Palantir is nauw verbonden met de CIA en is opgericht door Trump-financier Peter Thiel.
Start-up voor kunstmatige intelligentie Faculty wordt geleid door Mark Warner, de broer van Ben Warner die de dataoperatie leidde voor de Vote Leave campagne (Brexit).

Zelfs als patiëntgegevens gedepersonaliseerd zijn, kunnen ze in de meeste gevallen eenvoudig worden gebruikt om mensen te identificeren.
De Britse regering overweegt om ministers het recht te geven de identiteit van mensen bekend te maken.

Op 15 april kondigde het Information Commissioner's Office dat de Freedom of Information Act (FOIA) niet te strikt gehanteerd wordt (zodat alle smerige spelletjes geheim kunnen blijven): http://archive.is/pIoRc


Helaas ontbreken kritische geluiden in de Nederlandse “vrije” pers…
_________________
Psychiatrie in de beste tradities van MKULTRA en COINTELPRO: https://www.lawfulpath.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=734&start=10
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 46
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 424


BerichtGeplaatst: vr 15 mei 2020 19:03    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Firestarter schreef:
Het is niet eens duidelijk wat het doel was van dit experiment, ging het om het evalueren van de test of om vast te stellen welke percentage van de bloeddonors geïnfecteerd is geweest met het magische COVID-19?
Helaas ontbreekt verdere informatie over deze test, wie heeft hem ontwikkeld en hoe betrouwbaar deze is, waarmee de kop dat “3%” geïnfecteerd is geweest met COVID-19 niets anders is dan propaganda. Blijkbaar heeft Jeroen1967 (ook) geen informatie over de gebruikte test, die zogenaamd de COVID-19 antistoffen detecteert.


Normaal gesproken zou je verwachten dat de test gecontroleerd wordt met een “gouden standaard” test (die 100% nauwkeurig vaststelt dat de antistoffen in het bloed zijn). Helaas bestaat 100% niet (en lijkt dit ook niet gebruikt te zijn)…

(...)

Dit toont ook meteen aan hoe belachelijk dit verhaaltje is. Als 10% van de preparaten onterecht een positief testresultaat geeft, dan zouden er dus al 400 onterecht positieve testresultaten moeten zijn (ruim 3 keer zo veel als de gemelde 3%)!


“Normaal” gesproken wordt er voor een wetenschappelijk onderzoek eerst een onderzoeksopzet vastgelegd. Als dat niet gebeurd wordt het een koud kunstje om het onderzoek te manipuleren, zodat het gewenste verhaaltje gepubliceerd kan worden.

Ik heb het “wetenschappelijke” rapport van Sanguin gelezen over hun experiment, dat omdat ze deze niet van te voren hebben vastgelegd, hebben kunnen manipuleren.
Gelukkig maar dat Sanguin al even betrouwbaar is als onze overheid…

De gebruikte antistoffen test is de “SARS-CoV-2 total antibody ELISA” (van de Chinese Wantai Biological Pharmacy Enterprise Co.).

Volgens dit rapport was het hoogste percentage met antistoffen in Limburg (zou dat niet Noord-Brabant moeten zijn?). De precieze cijfers worden niet weergegeven in een tabel. Dit ziet eruit als manipulatie!
Ik snap ook niet waarom ze Nederland hebben opgedeeld in deze regio’s.


Hier is het Sanguin rapport over Nederlandse bloeddonors: https://www.researchsquare.com/article/rs-25862/v1


Op 13 mei, publiceerde David Crowe zijn rapport over de COVID-19 antistoffen tests, dat ik veel beter vind dan het gepriegel van Sanguin.
Kort samengevat is zijn conclusie dat er geen enkel bewijs is dat deze tests de antistoffen correct identificeren: http://theinfectiousmyth.com/coronavirus/AntibodyTestingForCOVID.pdf
(http://archive.is/hJTOP)
_________________
Psychiatrie in de beste tradities van MKULTRA en COINTELPRO: https://www.lawfulpath.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=734&start=10
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 46
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 424


BerichtGeplaatst: ma 18 mei 2020 17:41    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Uit een analyse in de staat New York blijkt dat 2/3 (66%) van de COVID-19 ziekenhuisopnames, patiënten waren die zich compleet hadden afgeschermd van de buitenwereld door binnen te blijven. Door zich compleet af te schermen van de buitenwereld is het onmogelijk dat deze mensen geïnfecteerd werden met een besmettelijk virus (als corona).
De op één na grootste groep, die werd opgenomen in het ziekenhuis, 18%, waren mensen in verpleeghuizen, waarvan je mag verwachten dat er voorzorgsmaatregelen getroffen zijn om een virusinfectie te voorkomen.

Daarentegen werd maar een minimaal percentage van "essentiële werknemers", die een hoog risico lopen op besmetting in hun werkzaamheden als zorgverlener of politieagent, in het ziekenhuis opgenomen.

Hieruit blijkt dat (het merendeel van) deze ziekenhuisopnames onterecht geregistreerd zijn als coronavirus-gevallen (maar om 1 of andere reden wordt die conclusie niet genomen door de pers): https://www.cnbc.com/2020/05/06/ny-gov-cuomo-says-its-shocking-most-new-coronavirus-hospitalizations-are-people-staying-home.html


Het volgende document, op 22 maart gepubliceerd door de Britse overheid, van de subgroep gedragswetenschappen SPI-B van SAGE (van de Wereldgezondheidsorganisatie) laat zien op wat voor kille, berekenende wijze strategieën worden bedacht, zodat de bevolking gehoorzaam de draconische maatregelen volgt.
Quote:
There are nine broad ways of achieving behaviour change: Education, Persuasion, Incentivisation, Coercion, Enablement, Training, Restriction, Environmental restructuring, and Modelling (2, 3). We have focused on those that are most relevant for this task and where there is evidence to draw on.
(…)
A substantial number of people still do not feel sufficiently personally threatened; it could be that they are reassured by the low death rate in their demographic group (8), although levels of concern may be rising (9). Having a good understanding of the risk has been found to be positively associated with adoption of COVID-19 social distancing measures in Hong Kong (10). The perceived level of personal threat needs to be increased among those who are complacent, using hard-hitting emotional messaging. To be effective this must also empower people by making clear the actions they can take to reduce the threat (11).
(…)
Social approval can be a powerful source of reward. Not only can this be provided directly by highlighting examples of good practice and providing strong social encouragement and approval in communications; members of the community can be encouraged to provide it to each other. This can have a beneficial spill-over effect of promoting social cohesion (15). Communication strategies should provide social approval for desired behaviours and promote social approval within the community.
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/882722/25-options-for-increasing-adherence-to-social-distancing-measures-22032020.pdf
_________________
Psychiatrie in de beste tradities van MKULTRA en COINTELPRO: https://www.lawfulpath.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=734&start=10
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 46
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 424


BerichtGeplaatst: do 21 mei 2020 18:48    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Dat is goed nieuws!
Van de 7,2 miljard dollar die de Amerikaanse regering heeft toegekend voor bestrijding van de coronavirus "pandemie", gaat de grootste som naar onze eigen Koninklijke Philips NV met maar liefst $661,4 miljoen.

Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid heeft ook nog $350 miljoen uitgekeerd aan het Japanse Asahi Kasei Corp.

Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid heeft meer dan $400 miljoen toegekend aan Moderna Inc. voor de ontwikkeling van een Covid-19-vaccin.
In 2019 bedroeg de totale omzet van dit biotechbedrijf slechts $60,2 miljoen. De aandelen van Moderna Inc. stegen dit jaar met een indrukwekkende 152% tot een totaal van $29 miljard: http://archive.is/6Lktq


Gedurende deze door onze geliefde koning Willem-Alexander bepaalde “noodtoestand” is in wezen de democratisch gekozen tweede kamer en de eerste kamer buiten werking gesteld.
Volgens de Algemene Rekenkamer (wat heeft dit met berekeningen te maken?) moet dit niet al te duidelijk zijn en daarom liet het via het ANP een nieuwsberichtje verspreiden, dat bijna “kritisch” is over de huidige gang van zaken!
Quote:
Nu het kabinet met miljarden strooit om bedrijven en banen te redden, rijst de vraag of het parlement daar voldoende in wordt gekend, en of er wel zinnig met dat geld wordt omgesprongen.
http://archive.is/gTmS6
_________________
Psychiatrie in de beste tradities van MKULTRA en COINTELPRO: https://www.lawfulpath.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=734&start=10
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 46
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 424


BerichtGeplaatst: Vandaag om 18:23    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Hier is informatie over het totaal aantal bekeuringen en strafrechterlijke vervolgingen van corona “criminelen”.

Het Openbaar Ministerie heeft 207 misdrijven in behandeling genomen in verband met het coronavirus. Het gaat vooral om hoesten of spugen richting agenten en andere mensen met een publieke taak.

Er zijn de afgelopen weken 7400 bekeuringen uitgedeeld voor overtredingen van de noodverordeningen, als de afstandsregels of een “verboden gebied” betreden: http://archive.is/gDsZf
_________________
Psychiatrie in de beste tradities van MKULTRA en COINTELPRO: https://www.lawfulpath.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=734&start=10
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Berichten van afgelopen:   
Plaats nieuw bericht   Plaats reactie Pagina 3 van 3 Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3

Tijden zijn in GMT + 2 uur


Wie zijn er online?
Leden op dit forum: Geen

U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
U mag geen reacties plaatsen
U mag uw berichten niet bewerken
U mag uw berichten niet verwijderen
U mag niet stemmen in polls

Ga naar:  Home | Over Rechtenforum.nl | Agenda | Visie | Downloads | Links | Mail deze site | Contact

Sites: Rechtennieuws.nl | Jure.nl | Maxius.nl | Parlis.nl | Rechtenforum.nl | Juridischeagenda.nl | Juridica.nl | MijnWetten.nl | AdvocatenZoeken.nl

© 2003 - 2018 Rechtenforum.nl | Gebruiksvoorwaarden | Privacyverklaring | RSS feeds