Vloerverwarming werkt niet naar behoren
Selecteer berichten van
# tot #
Afdrukken

Rechtenforum.nl -> Civiel recht

#1: Vloerverwarming werkt niet naar behoren Auteur: arnokensen BerichtGeplaatst: za 17 apr 2021 18:22
    —
Sinds november2020 hebben wij problemen met de (vloer)verwarming. Toen ook gelijk aangegeven bij de verhuurmakelaar, die de woning beheert.

Tot de dag van vandaag werkt de verwarming niet zoals die zou moeten. De vloerverwarming in de keuken doet het niet en desondanks wordt de huiskamer regelmatig warmer dan 23,5 graden Celsius.

De beheerder is meerdere keren langs geweest om het op te lossen maar ontbeerde blijkbaar de kennis. Het is ook een ingewikkeld systeem.

Ook zijn er meerdere CV-monteurs geweest van verschillende bedrijven. Allen hebben iets gedaan maar nog steeds zonder bevredigend resultaat.

Wij betalen € 3100 per maand ex g/w/l. Daar mag je wel wat service voor verwachten. En op z'n minst hetzelfde woongenot als dat we drie en half jaar geleden bij de start hadden.

Meerdere emailwisselingen hebben we gehad, met vanaf onze kant de laatste weken wat formeler en dreigender (rechtsbijstand inschakelen etc.).

Wat is de beste weg? Een ingebrekestellingsbrief? We kennen de verhuurders (de eigenaren dus) ook persoonlijk en die zijn echt welwillend om de problemen op te lossen. Alleen lukt het ze (of hun verhuurmakelaar) dus niet.

Maar we vinden het nu wel welletjes na 5 maanden. En een korting op de huurprijs lijkt ons wel een terechte eis.

Graag wat advies hoe we dit het best kunnen aanvliegen vanaf nu.

Dank u.

Arno



Rechtenforum.nl -> Civiel recht

Tijden zijn in GMT + 2 uur

Pagina 1 van 1

© 2003 - 2005 Rechtenforum.nl