opzegging overeenkomst
Selecteer berichten van
# tot #
Afdrukken

Rechtenforum.nl -> Pro - Contra

#1: opzegging overeenkomst Auteur: jolbre BerichtGeplaatst: ma 16 mrt 2015 18:29
    —
Wij hebben als winkelier einde 2014 een contract afgesloten met Miinto (een overkoepelende internet organisatie) om daar in 2015 mee te gaan samenwerken.

In dit contract stond dat indien de voorwaarden werden veranderd , het contract door ons aangetekend kon worden opgezegd. Nog geen 2 weken na de overeenkomst, wijzigen de voorwaarden (lees vooral financieel) drastisch waarop wij contact zoeken met MIINTO daar een antwoord op zich laat wachten, kiezen wij voor een aangetekende opzegging binnen de gestelde 14 dagen termijn.

NA de opzegging stelt MIINTO voor om toch onder de eerder gestelde condities het contract aan te bieden.

Daar het vertrouwen bij ons ernstig geschaad is, gaan wij niet op deze aanbieding in, (na de contract verhoging , die na het 2e jaar ook voor ons definitief qua kosten zouden zijn stelde deze organisatie zich zeer aggresief op ook)

MIINTO spant nu een kort geding in, met een deurwaarder in het geschied omdat men de overeenkomst onaagepast vind en gewoon als voorheen geld...Hoe zijn onze rechten ?? Wij hebben gewoon keurig aangetekend opgezegd, en niet op de nieuwe aanbieding (nogmaals deze is pas gedaan na de aangetekende opzegging) in te gaan.

VRAAG: Is dit wettelijk mogelijk dat wij toch aansprakelijk zijn, ook al is er aangetekend opgezegd ?

#2:  Auteur: UwJurist.nl BerichtGeplaatst: ma 16 mrt 2015 18:44
    —
Zoals u het omschrijft is aan alle voorwaarden voor opzegging voldaan en staat u volledig in uw recht.



Rechtenforum.nl -> Pro - Contra

Tijden zijn in GMT + 2 uur

Pagina 1 van 1

© 2003 - 2005 Rechtenforum.nl