Denk mee met recherche-onderzoek
Selecteer berichten van
# tot #
Afdrukken

Rechtenforum.nl -> Criminologie

#1: Denk mee met recherche-onderzoek Auteur: Leo Beek BerichtGeplaatst: zo 05 mei 2013 18:55
    —


Kun jij de recherche helpen om deze moordzaken te ontrafelen? Denk mee en stuur jouw visie naar de politie via internet. De politie geeft tienduizenden euro's voor de gouden tip.

http://www.politie.nl/gezocht/dossiers?query=&distance=5.0&page=1


#2: Vermiste broertjes Auteur: Leo Beek BerichtGeplaatst: wo 15 mei 2013 19:05
    —
--

Laatst aangepast door Leo Beek op do 16 mei 2013 12:17, in totaal 1 keer bewerkt

#3: Landelijk netwerk particuliere zoekteams in de maak Auteur: Leo Beek BerichtGeplaatst: do 16 mei 2013 8:15
    —



Landelijk netwerk particuliere zoekteams in de maak
Er komt een landelijk netwerk van particuliere zoekteams dat bij vermissingen wordt ingeschakeld. Vrijwilligers van de zoekacties naar de vermiste broertjes Julian en Ruben komen met dit initiatief.

De Nationale Politie steunt het plan. "Maar het is wel belangrijk dat dergelijke zoekacties altijd in samenspraak met de politie gebeuren", aldus een woordvoerder. Door samen te werken met de politie kunnen de burgerzoekteams en agenten juist profijt van elkaar hebben.

De politie wijst op het succes van Burgernet, een sms-dienst waarbij de politie burgers kan vragen mee uit te kijken naar iemand. De initiatiefnemers verwachten dat duizenden mensen zich aan zullen melden voor de nieuwe dienst.

Honderden vrijwilligers zochten de afgelopen dagen tevergeefs in Zuid-Limburg en Utrecht naar de vermiste broertjes Julian en Ruben.

Bron: RTL Nederland

http://www.rtl.nl/%28/actueel/rtlnieuws/binnenland/%29/components/actueel/rtlnieuws/2013/05_mei/16/binnenland/landelijk-netwerk-burgerzoekteams-op-komst.xml











Rechtenforum.nl -> Criminologie

Tijden zijn in GMT + 2 uur

Pagina 1 van 1

© 2003 - 2005 Rechtenforum.nl