Privacy is uit
Selecteer berichten van
# tot #
Afdrukken

Rechtenforum.nl -> Actualiteiten

#1: Privacy is uit Auteur: Duch BerichtGeplaatst: do 16 dec 2004 9:31
    —
Het is misschien wat laat, maar ik zie het nu pas. Privacy telt kennelijk echt niet meer.

Bolkenstein vindt privacy niet belangrijk genoeg

Het plan om 39 gegevens vrij te geven omdat de VS dat zo perse willen vind ik echt verwerpelijk en belachelijk. Ik vind het ernstig dat de VS dat überhaupt willen, maar dat wij daaraan zouden meewerken? Ik kan er echt niet over uit.

#2:  Auteur: Flash BerichtGeplaatst: do 16 dec 2004 11:30
    —
Ik heb het zojuist gelezen, ronduit absurd!!! En zo zie je maar wil dat de VS onder het mom van 'de heilige oorlog tegen het terrorisme' alles gedaan krijgt. De privacy wordt langzaam maar zeker steeds meer aan de kant geschoven totdat er straks bijna niets meer van over is.

Vind het ook erg kwalijk dat iemand als Bolkestein, die ons land daar vertegenwoordigt, een overeenkomst sluit waarvan hij had kunnen/moeten weten dat het in strijd is met het EG-recht. Mag overigens hopen dat het HvJ de overeenkomst nietig verklaart, want anders zou dat betekenen dat zelfs EG-recht moet wijken voor de absurde gedragingen van de VS.

#3:  Auteur: dAAb BerichtGeplaatst: do 16 dec 2004 12:12
    —
Flash schreef:
Ik heb het zojuist gelezen, (..)
Vind het ook erg kwalijk dat iemand als Bolkestein, die ons land daar vertegenwoordigt, een overeenkomst sluit waarvan hij had kunnen/moeten weten dat het in strijd is met het EG-recht.


Yep, feit!

#4:  Auteur: Magdalena BerichtGeplaatst: do 16 dec 2004 16:36
    —
Big Brother is watching you.. Daarom vind ik privacyvraagstukken die verband houden met het internet ook zo interessant!

#5:  Auteur: Michèle BerichtGeplaatst: ma 27 dec 2004 14:29
    —
Of dat de VS die gegevens nou echt nodig hebben, en of de EU nou de mogelijkheid wil bieden om het Amerikaanse strafrechtsysteem een handje te helpen... daar kan je over discussieren. Vind het persoonlijk echt volslagen onzin, maar goed de VS kunnen zo'n verzoek doen en de EU kan daarover nadenken.
Maar zo'n beetje macho 'boe' gaan roepen en dreigen, onder het mom van wie niet met ons mee doet is onze vijand... Puke Stelletje eikels. En de Commissie, vooral Bolkestein dus blijkbaar, die zich zomaar laat intimideren... echt te idioot voor woorden.
Ga zo door, jongens! Op deze achterbakse en leugenachtige manier wordt de wereld vast een veilige haven! Mooi signaal geef je zo af!

#6:  Auteur: Martijn BerichtGeplaatst: ma 27 dec 2004 15:09
    —
ik ben erg benieuwd naar de uitspraak betreffende dit alles en ben het inderdaad wel met magdalena eens dat dergelijke zaken wel erg interessant zijn

#7:  Auteur: mr. crowley BerichtGeplaatst: di 04 jan 2005 11:13
    —
Het is erg jammer te constateren dat de meerderheid van de burger zich niet meer interesseert in zijn eigen privacy. Misbruik van macht op dit gebied raakt een burger het hardst.

#8:  Auteur: Magdalena BerichtGeplaatst: di 04 jan 2005 12:02
    —
Ik kan het mensen nog steeds niet aan hun verstand brengen dat dit interessant is..

#9:  Auteur: Martijn BerichtGeplaatst: di 04 jan 2005 12:10
    —
Pak een aantal vellen papier en laat mensen daar hun naam en adres en wat andere gegevens op schrijven, gooi het letterlijk op straat uit een raam ofzo ...

En dan, nadat men enigzins boos de papiertjes weer van straat is gaan halen, de discussie beginnen waarom ze dit nu zo vervelend vonden en als het op bijvoorbeeld internet aan velen, of door jouw luchtvaartmaatschappij aan de amerikaanse overheid etc wordt verstrekt waarom dat anders is?

of heb ik een soort amerikaans gevoel voor drama?

Het kan zijn dat dit geen interesse opwekt maar alleen woede ... SmileRechtenforum.nl -> Actualiteiten

Tijden zijn in GMT + 2 uur

Pagina 1 van 1

© 2003 - 2005 Rechtenforum.nl