Selecteer berichten van
# tot #
Afdrukken

Rechtenforum.nl


Geplaatst: zo 05 feb 2006 20:19 door de Webmeester - :
Boekel De Nerée

Alles geven wat je hebt


Boekel De Nerée is een groot en toonaangevend kantoor van advocaten en notarissen, gericht op de zakelijke markt. Inmiddels zijn we met ruim 160 juristen en gezamenlijk bestrijken we alle commerciële rechtsgebieden. Daarbij ligt het accent op Ondernemingsrecht, Vastgoed, Arbeidsrecht en Verzekering & Transport. De notarissen van Boekel De Nerée voeren een algemene notariële praktijk met de nadruk op vennootschapsrecht en vastgoed.

Het succes is ons niet zomaar komen aanwaaien. We werken er hard voor. Dat vraagt talent, doorzettingsvermogen, ambitie en creativiteit. Kernkwaliteiten van Boekel De Nerée die maken dat we net een stapje verder gaan in het vinden van oplossingen. En die terug te vinden zijn in ons hoofdsponsorschap van de Koninklijke Nederlandsche Roeibond. Net dat beetje extra willen geven.
Naast inspanning is er bij Boekel De Nerée ook de broodnodige óntspanning. Dat schept een open en informele sfeer en een aantrekkelijk werkklimaat waarin ook onze cliënten zich thuis voelen.

Boekel De Nerée is de officiële hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandsche RoeibondBoekel De Nerée is gevestigd te Amsterdam in het Viñoly-gebouw aan het Gustav Mahlerplein 2.


Internationaal gericht
Boekel De Nerée werkt voor interessante nationale en internationale cliënten. Voor o.a. multinationals, banken, beleggings- en pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, projectontwikkelaars, vastgoedmakelaars, hotels, industrie, MKB en (semi-)overheid. Boekel De Nerée maakt deel uit van de internationale netwerken Terralex en Interlaw.

Brede opleiding
Jaarlijks vindt bij Boekel De Nerée een groot aantal pas afgestudeerde juristen een plaats als advocaat-stagiaire of kandidaat-notaris. De stage duurt ruim drie jaar. Tijdens de stage volg je de verplichte beroepsopleiding van de NOVA of de notariële beroepsopleiding. Behalve het verbreden en verdiepen van je juridische kennis, ontwikkel je de professionele en persoonlijke vaardigheden die nodig zijn in de praktijk.

Als beginnend advocaat word je geplaatst bij een patroon in één van de secties. Om een brede opleiding te garanderen, wissel je halverwege van sectie. Als beginnend kandidaat-notaris werk je samen met een ervaren collega.
Binnen het kantoor worden regelmatig lezingen en cursussen georganiseerd voor alle juristen. Elke sectie bespreekt wekelijks nieuwe jurisprudentie en andere ontwikkelingen op het eigen rechtsgebied.

Sollicitatie
Bij de selectie letten we niet alleen op je studieresultaten, maar ook op je motivatie, je presentatie, je mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid en je maatschappelijke belangstelling. De sollicitatieprocedure begint met een oriënterend gesprek met leden van een vaste sollicitatiecommissie. Wanneer je deze ronde goed doorloopt, word je uitgenodigd voor een tweede ronde.

Perspectief
Je kunt rekenen op een uitstekend perspectief. De praktijk leert dat - mede door de gerichte selectie en een uitgekiend opleidingsprogramma - veel stagiaires na hun stage worden uitgenodigd om te blijven als medewerker of kandidaat-notaris.


Voor meer informatie:

Nynke Waller, Young Talent Manager
Postbus 75510
1070 AM AMSTERDAM
Tel. 020 - 795 37 18
E-mail: nynke.waller@bdn.nl
www.boekeldeneree.nlRechtenforum.nl

© 2003 - 2005 Rechtenforum.nl