Rechtenforum
Rechtenforum RSS feeds
Met de Rechtenforum RSS-feeds blijft u altijd op de hoogte van de meest recente activiteit op Rechtenforum.

De Rechtenforum Reacties RSS-feed
De Rechtenforum Onderwerpen RSS-feed
De Rechtenforum Agenda RSS-feed

» Wat is een RSS-feed?

Deze RSS-feed toont de laatste activiteit op Rechtenforum.nl. In uw newsreader kunt u deze link kopiëren en handmatig invoeren. Voor sommige programma's geldt dat u deze link kopieërt en handmatig invoert. Sommige news readers ondersteunen "autodiscovery". Wanneer u naar de site van Rechtenforum.nl surft, zal uw newsreader de RSS-feed van Rechtenforum.nl automatisch herkennen.
Categoriën RSS-feeds
Reactie RSS-feeds Onderwerpen RSS-feeds
Alle categorieën Alle categorieën
Algemeen Algemeen
Actueel Actueel
Vakgebieden Vakgebieden
Thema Thema
Studie Studie
Recht in praktijk Recht in praktijk
Community Community
» Uw eigen RSS-feed samenstellen
Rechtenforum op uw website?
Beheert u een juridisch gerelateerde website? Dan kunt u RSS-feeds gebruiken om de laatste activiteit op Rechtenforum aan te bieden op uw website.
» Meer informatie met voorbeelden vindt u op deze pagina.
Wat is een RSS-feed?
Een RSS-feed is eigenlijk een lijst met (nieuws)berichten. Elk bericht bestaat uit een titel, een korte samenvatting en een link naar een webpagina.
» Meer uitleg over wat een RSS-feed is.
Wat zijn de voordelen van RSS?
RSS is snel en eenvoudig. Met RSS hoeft u niet meer elke dag naar websites te surfen op zoek naar nieuwe artikelen. Met een newsreader haalt u met één klik de laatste headlines van uw favoriete websites binnen. Vervolgens bepaalt u zelf welke artikelen u wilt lezen. Om u te abonneren op een RSS-feed hoeft u geen e-mailadres op te geven, zodat u niet bang hoeft te zijn voor spam of virussen. Webmasters kunnen de nieuwsberichten heel makkelijk integreren in hun eigen site.
Newsreaders
Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een newsreader (nieuwslezer) nodig. Enkele programma's om nieuwsberichten in RSS te lezen zijn:
Overige RSS-links
Voor vragen en/of opmerkingen over dit onderwerp stuur uw e-mail naar webmaster@rechtenforum.nl.