Gebruikersnaam:   Wachtwoord:   Gratis Registreren | Wachtwoord vergeten?
Rechtenforum.nl
Rechtenforum.nl Rechtenforum.nl
 
Controle paneel
Registreren Registreren
Agenda Agenda
Help Help
Zoeken Zoeken
Inloggen Inloggen

Partners
Energie vergelijken
Internet vergelijken
Hypotheekadviseur
Q Scheidingsadviseurs
Vergelijk.com

Rechtsbronnen
Rechtspraak
Kamervragen
Kamerstukken
AMvBs
Beleidsregels
Circulaires
Koninklijke Besluiten
Ministeriële Regelingen
Regelingen PBO/OLBB
Regelingen ZBO
Reglementen van Orde
Rijkskoninklijke Besl.
Rijkswetten
Verdragen
Wetten Overzicht

Wettenbundel
Awb - Algm. w. best...
AWR - Algm. w. inz...
BW Boek 1 - Burg...
BW Boek 2 - Burg...
BW Boek 3 - Burg...
BW Boek 4 - Burg...
BW Boek 5 - Burg...
BW Boek 6 - Burg...
BW Boek 7 - Burg...
BW Boek 7a - Burg...
BW Boek 8 - Burg...
FW - Faillissement...
Gemw - Gemeente...
GW - Grondwet
KW - Kieswet
PW - Provinciewet
WW - Werkloosheid...
Wbp - Wet bescherm...
IB - Wet inkomstbel...
WAO - Wet op de arb..
WWB - W. werk & bij...
RV - W. v. Burgerlijk...
Sr - W. v. Strafrecht
Sv - W. v. Strafvor...

Visie
Werkgevers toch ...
Waarderingsperik...
Het verschonings...
Indirect discrim...
Een recht op ide...
» Visie insturen

Rechtennieuws.nl
Loods mag worden...
KPN bereikt akko...
Van der Steur wi...
AKD adviseert de...
Kneppelhout beno...
» Nieuws melden

Snellinks
EUR
OUNL
RuG
RUN
UL
UM
UU
UvA
UvT
VU
Meer links

Rechtenforum
Over Rechtenforum
Maak favoriet
Maak startpagina
Mail deze site
Link naar ons
Colofon
Meedoen
Feedback
Contact

Recente topics
VA loan rates ...
180-dagen rege...
reparatiehuwel...
Res Nullius ?
proces verbaal...

Carrière
Boekel De Nerée
CMS DSB

Content Syndication


 
Het is nu vr 29 mrt 2024 1:22
Bekijk onbeantwoorde berichten

Tijden zijn in GMT + 2 uur

Referendum – Raad van State
Moderator: Moderator Team

 
Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Pagina 4 van 4 Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4
Printvriendelijk | E-mail vriend(in) Vorige onderwerp | Volgende onderwerp  

Is de Raad van State onafhankelijk?
De gehele Raad van State is niet onafhankelijk.
13%
 13%  [ 2 ]
De gehele Raad van State is onafhankelijk.
66%
 66%  [ 10 ]
Sommige leden van de Raad van State zijn onafhankelijk; anderen niet.
20%
 20%  [ 3 ]
Totaal aantal stemmen : 15

Auteur Bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 438


BerichtGeplaatst: do 19 feb 2015 12:23    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Religie wordt als “gevaarlijk” beschouwd door de overheid. De reden is dat indoctrinatie door religie zo sterk kan zijn, dat de gelovigen immuun worden voor staatspropaganda. Wat je dan krijgt, zijn gelovigen die door religieuze indoctrinatie niet geloven in de staatsconditionering. Ik twijfel of dit beter is.
Hier volgt informatie over (de dood van) drie “religieuze” leiders, die door de Amerikaanse overheid als gevaarlijk beschouwd werden: Osho, David Koresh en Bob Marley. Ik loop tegen het probleem aan dat het nog wel mogelijk is om de officiële versie van gebeurtenissen te ontzenuwen, maar het onmogelijk blijft te bewijzen wat er dan wel gebeurd is.

Boekenwinkels die zich specialiseren in spirituele literatuur hebben altijd wel boeken van Osho staan (ook wel de Bhagwan genoemd). Anders dan de meeste religieuze leiders is zijn filosofie niet zo rigide, waarmee iemand die zich verdiept in zijn conditionering daadwerkelijk tot denken aangezet kan worden. Ik heb een aantal “boeken” van hem gelezen; wat het indrukwekkender maakt, is dat dit opgeschreven toespraken zijn. Hij was bijzonder goed in het toespreken van mensen en wekte de indruk dat hij op iedere vraag antwoord wist.
Op 27-10-1985 verliet Osho per privévliegtuig zijn landgoed in Oregon (net op het moment dat de politie een inval voorbereidt).
Op 28-10-1985 om 1:30 uur maakte het vliegtuig een tankstop in Charlotte NC, waar Osho en 6 volgelingen – zonder aanhoudingsbevel – gearresteerd worden en opgesloten in de Mecklenburg County Jail.
De Amerikaanse overheid besloot dat hij berecht moest worden in Oregon. De overheid koos ervoor hem in 12 dagen (met een vliegtuig van de staat) via 6 verschillende gevangenissen terug te brengen naar Oregon. Op het verlaten vliegveld van Oklahoma landde Osho in het midden van de nacht, waar de U.S. Marshall hem opdroeg het formulier te ondertekenen als “David Washington”. Osho was bereid het formulier te ondertekenen, als de Marshall het verder maar invulde. Osho verklaarde later dat het doel hiervan was, dat als hij het formulier ondertekende met een valse naam, ze hem vervolgens zonder bewijs konden vermoorden. Osho vond zichzelf bijzonder slim, omdat hij door het formulier te ondertekenen met zijn “wereldberoemde” handtekening, bewezen had dat hij hier was geweest (waarmee ze hem dus niet zonder bewijs konden vermoorden).
De advocaten van Osho werden bedreigd en bepleitten dat Osho schuldig was aan 2 van de oorspronkelijk 34 onderdelen van de aanklacht. Osho kreeg een voorwaardelijke straf onder voorwaarde dat hij onmiddellijk het land verliet en 5 jaar niet terug zou keren. Rechter Leavy had het vonnis al voor zich liggen en hoefde dit alleen nog maar voor te lezen.
Gedurende de periode in deze Amerikaanse gevangenissen werd Osho vergiftigd, waardoor hij 10 kg gewicht verloor en last kreeg van: slaapproblemen, verminderde eetlust, maagpijn, braakneigingen, helemaal geen dorst, slechtziendheid, haaruitval en grijze haren. Deze symptomen hielden nog maanden aan, nadat hij terugkeerde naar India. Osho stierf (pas) ruim 4 jaar later op 19-1-1990 in India op 58-jarige leeftijd.
Wat het verhaal van Osho (en zijn eigen mythe) ontkracht, is dat hij niet in hoger beroep ging tegen zijn veroordeling.

David Koresh was een zelfverklaarde “laatste profeet”.
In 1982 verhuisde hij naar het Mount Carmel Centre in Waco, Texas, waar hij lid werd van een afgesplinterde groep van herboren Christenen: de Branch Davidians. Vanaf 1989 was Koresh de leider van de groep (nadat de vorige leider veroordeeld werd voor de moord op een andere rivaal voor het leiderschap).
Op 28-2-1993 viel het “Bureau of Alcohol, Tobacco and Firearms” het Mount Carmel Centre binnen, waarbij 4 agenten en 6 Branch Davidians stierven. Vervolgens nam de FBI controle van de belegering van het centrum. De belegering duurde 51 dagen, in welke periode meerdere kinderen op eis van de FBI overgedragen werden aan de autoriteiten.
Op 19-4-1993 viel de FBI het Mount Carmel Centre binnen, waarbij alle 76 aanwezigen werden vermoord met pistoolschoten en brandstichting. Doden leggen geen getuigenverklaringen af en het vuur zorgde dat er geen bewijsmateriaal was van deze massamoord. 17 van de 76 slachtoffers waren kinderen jonger dan 17.
De FBI had geen bewijs en gebruikte als verklaring voor deze massamoord dat kinderen mishandeld werden en seksueel misbruikt (bijzonder overtuigend als je bedenkt dat de FBI 17 kinderen vermoordde). Er zijn later wel kinderen geweest om te getuigen over misbruik en mishandeling, maar bewijs ontbreekt en er was niemand om deze aantijgingen te weerleggen (die waren immers dood).
Het is natuurlijk zeer gevaarlijk als iemand zich “de laatste profeet” noemt en kinderen immuun maakt voor staatspropaganda.

Wie misschien nog wel het “gevaarlijkste” was van deze 3: de ongekroonde koning van reggae, die behalve reggae muziek tevens Rastafari bij een groot publiek onder de aandacht bracht, Bob Marley. Waarom gevaarlijker?! Waar het niet zo moeilijk is, de volgelingen van Osho en Koresh te onderscheiden van de rest van de kudde, zijn er honderden miljoenen mensen, die naar de muziek van Bob Marley luisteren. Al deze mensen hebben wel iets meegekregen van een hoop in een betere wereld en de strijd tegen “Babylon”.
In New-York (in de Verenigde Staten) na een concert in september 1980 stortte Bob Marley in, vanwege vergiftiging. Marley werd vervolgens in een Amerikaans ziekenhuis veroordeeld tot kanker, waarbij maar eens even verzonnen werd dat hij al in juli 1977 kanker had in zijn teen. Bob Marley had wel door dat er iets mis was met zijn voedsel en vertrok naar Duitsland, waar de “alternatieve” therapie gericht was op voedsel (en hij tekenen van herstel vertoonde).
In mei 1981 vertrok hij per vliegtuig op weg naar Jamaica, waarbij hij vergiftigd werd. Op 11-5-1981 werd Bob Marley op 36-jarige leeftijd vermoord in het “Cedars of Lebanon Hospital” in Miami (in de Verenigde Staten).
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 438


BerichtGeplaatst: za 28 feb 2015 12:40    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

In een omgekeerde wereld: dient de gezondheidszorg om het volk ziek te maken, maakt educatie de jeugd dom, beschermt politie de georganiseerde misdaad, worden hofnarren minister genoemd en zegt de dictator dat we in een democratie wonen.
Het gaat te ver om te stellen, dat de patiënten in gekkenhuizen minder gek zijn, dan de kudde daarbuiten.
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 438


BerichtGeplaatst: do 05 mrt 2015 12:57    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Op 14-1-2015 liet ik in een civiele procedure de criminele organisatie Arkin dagvaarden. Ik durf het bijna niet toe te geven: ik ben tevreden over de deurwaarder, die dit voor mij deed. Op 4-3-2015 zijn er negatieve verhalen over deze deurwaarder door de staatsmedia verspreid, dat deze geld in rekening bracht voor exploten, terwijl in sommige gevallen een faxbericht had gekund.
Aan de andere kant heb ik op 1-12-2014 een klacht ingediend tegen een deurwaarder, die weigerde zijn ambtelijke plicht te doen (door een arrest niet te betekenen). Op 4-12-2014 werd de ontvangst bevestigd door de Kamer van gerechtsdeurwaarders en vervolgens heb ik niets meer gehoord.
Het is dus ongewenst dat deurwaarders “gewoon” hun ambtelijke plicht vervullen, als Firestarter ze dat vraagt.

Ik denk al enige tijd dat ik alleen het jaar 2015 overleef, door politiek asiel aan te vragen. Helaas heb ik de indruk dat de overheden van Rusland, China en Iran bijna even afgrijselijk zijn als die van het door de Verenigde Satan bezette West-Europa. En dat een Islamitische Staat niets anders is dan godsdienstwaanzin.
Dan blijft mijn enige hypothetische kans, het ontketenen van een revolutie. Ook daarvan zie ik nauwelijks mogelijkheden, aangezien het maximaal haalbare resultaat is: het vervangen van de huidige door een nieuwe elite, die al net zo erg is als wat we hebben.
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 438


BerichtGeplaatst: zo 24 mei 2015 16:15    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Zoekend naar informatie over pedofilie door Prins Bernhard, vond ik het volgende op internet. De verklaring van ene mevrouw Nijenhuis, getuige en slachtoffer van moord en seksueel misbruik van kinderen door o.a. Prins Bernhard en paus Ratzinger:
Monday, October 28, 2013
The criminal prosecution of yet another Pope came closer to reality this month as Italian politicians agreed to work with the ITCCS in a common law court action against the papacy for its haboring of a wanted fugitive from justice: deposed Pope Benedict, Joseph Ratzinger.
The agreement came after a new eyewitness confirmed the involvement of Ratzinger in a ritual child sacrifice in Holland in August of 1987.
“I saw Joseph Ratzinger murder a little girl at a French chateau in the fall of 1987″ stated the witness, who was a regular participant in the cult ritual torture and killing of children.
“It was ugly and horrible, and it didn’t happen just once. Ratzinger often took part. He and (Dutch Catholic Cardinal) Alfrink and (Bilderberger founder) Prince Bernhard were some of the more prominent men who took part.”
This new witness confirms the account of Toos Nijenhuis, a Dutch woman who went public on May 8 with her eyewitness account of similar crimes involving Ratzinger, Alfrink and Bernhard. (see: http://youtu.be/-A1o1Egi20c
)”.
Blijkbaar heb ik dit verhaal in de Nederlandse pers gemist.
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 438


BerichtGeplaatst: ma 25 mei 2015 12:14    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Ik heb inmiddels wat kunnen lezen (Engelstalige tekst) over de negende cirkel (Ninth Circle Satanic Child Sacrifice Cult). De negende cirkel is een groep van superrijken, die voor hun plezier: kinderen verkrachten, martelen en vermoorden.
Er waren verschillende getuigen bereid hierover verklaringen af te leggen, waaronder Toos Nijenhuis en Fiona Barnett. Twee getuigen zijn onder verdachte omstandigheden zeer plotseling overleden.
Volgens diverse getuigen vinden deze praktijken nog altijd plaats.

Deze feestelijke jachtpartijen op kinderen voor het vermaak van de elite vonden plaats o.a. in: Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Verenigde Staten, Canada en Australië. In ons platte landje worden hiervoor kinderen uit jeugdgevangenissen meegenomen. Jachtpartijen in Nederland en België werden beveiligd door de Dienst Bewaken en Beveiligen van het koninklijk huis.
In Ierland, Spanje en Canada zijn in dit verband 34 massagraven voor kinderen ontdekt. Het grootste massagraf werd in 2008 ontdekt bij de katholieke kerk bij het Canadese indiaanse internaat in Brantford Ontario. De katholieke kerk, Canadese overheid en het Engelse koningshuis stopten deze opgraving.
Op 10-10-1964 werd gezien dat Queen Elizabeth en Prins Phillip 10 kinderen van het Canadese katholieke indiaanse internaat in Kamloops British Columbia meenamen. Deze kinderen zijn nooit meer teruggezien. In Canada worden zo’n 50.000 kinderen vermist.
Actief hierbij betrokken zijn (naast Prins Bernhard, voormalig paus Joseph Ratzinger, Queen Elizabeth en Prins Phillip): prins Johan Friso, Mabel Wisse Smit, kardinaal Bernard Alfrink, Antony Kidman, de Britse Minister-President David Cameron, Aartsbisschop Andre Dupuy, Aartsbisschop Diarmuid Marti, de huidige paus Francis Bergoglio, diverse leden van het Belgische koningshuis, de CIA en diverse rechters, politici, legerofficieren uit Nederland, België, Frankrijk, Ierland, GB, VS en Canada.

De informatie is afkomstig van het International Tribunal into Crimes of Church and State (ITCCS, met hoofkantoor in Brussel) en de ICLCJ Rechtbank (ICLCJ Court).
De Brusselse rechtbank veroordeelde, n.a.v. aanklachten door het ITCCS, in februari 2013 Queen Elizabeth, David Cameron, Ratzinger en 37 andere hoge functionarissen voor misdaden tegen de menselijkheid.
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 438


BerichtGeplaatst: vr 14 aug 2015 14:35    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Op 28-4-2013 trad paus Benedictus XVI af, omdat zijn schuld aan de rituele moord op kinderen bewezen was.

In augustus 2013 werd op 3 Nederlandstalige websites onthuld werd dat prins Johan Friso schuldig was aan kindermoord.
Het zal toch niet zo zijn dat koningin Beatrix de beademingsapparatuur van haar zoon stopzette, om te voorkomen dat dit nieuws uitlekte?
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 438


BerichtGeplaatst: ma 23 nov 2015 13:56    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Sinds 16-6-2015 zijn er enkele artikelen op internet geplaatst met als onderwerp Royal Nazi Human Hunting Parties. Ik heb ook diverse andere publicaties op internet gevonden van oudere datum. Behalve Toos Nijenhuis zijn er nog 63 anderen, die sinds 2011 bij de ICLCJ rechtbank getuigden over deze eliteclub van kindermoordenaars en pedofielen, onder anderen: Fiona Barnett, Brice Taylor, Cathy O’Brien en Jenny Hill.
Een andere naam voor deze groepering (dan: Ninth circle of Satanic Child Sacrifice Cult) is: de Knights of Darkness, die naar verluidt al in 1933 opgericht werd door de katholieke jezuïeten en de Nazi Waffen S.S.

Cathy O’Brien (geboren in 1957) noemde onder anderen de volgende Amerikanen, die haar als kind misbruikt hebben: Bill en Hillary Clinton, Ronald Reagan, George H.W Bush, Dick Cheney en Gerald Ford.
Brice Taylor verklaarde als kind door Lyndon B. Johnsons en John F. Kennedy misbruikt te zijn.
Ik heb ook op internet het verhaal gelezen, dat prins Johan Friso aanwezig was bij de rituele moord op Marianna Vaatstra op 1-5-1999 in Friesland (die helaas nooit opgelost is). De politie schijnt kroongetuigen Nederland uitgesmokkeld te hebben, om te voorkomen dat de waarheid naar buiten zou komen.
In het Rolodex onderzoek bleek, dat de persoonlijke advocaat van Beatrix, Frits Salomonson,open en bloot in zijn Amsterdamse grachtenpand minderjarige schandknapen ontving. Eerst kreeg mr. Salomonson ruzie met zijn buren J. Sietsema en P. Houben, die beweerden dat de juridische adviseur van koningin Beatrix soortgelijke hobby’s had als Marc Dutroux. In de daarop volgende bodemprocedure verklaarde Willem Smitt van het weekblad Privé onder ede dat hem in 1987 kleurenfoto’s waren aangeboden, waarop mr. Salomonson zich sadomasochistisch liet verwennen door drie of vier hoerenjongens van hooguit zestien jaar. Toen de officier van justitie hem verbaasd vroeg waarom hij geen aangifte had gedaan van kinderporno, antwoordde Smitt: “Ik ga geen aangifte doen tegen de advocaat van Hare Majesteit” . In een toevallige samenloop van omstandigheden betrok het echtpaar Adam Curry en Patricia Paay dit mooie grachtenpand. Curry maakte zich niet populair door in het radioprogramma van Micha Kat te melden, dat volgens meerdere buren van mr. Salomonson: het in zijn trappenhuis krioelde van de minderjarige jongens.

Het interessantste wat ik hierover gevonden heb is de getuigenverklaring van Anne Marie van Blijenburgh, die op 5-6-2014 voor het International Common Law Court of Justice het volgende verklaarde:
My name is Anne Marie van Blijenburgh. I have been married for twenty four years to Kees van Korlaar. Together with his three brothers, Kees van Korlaar forms a criminal organization known as the Octopus Syndicate. They have worked from 1960 on to today. By order of Queen Beatrix they have organized the murder, torture, rape and killing of children in a public setting. They organized that through youth detention centers in the Netherlands.
The youth detention centers were told by the criminals that they were asking for the Dutch court for children who could work for the Dutch Queen for a certain period. The detention centers were very happy, they thought that Queen Beatrix was a very social person, and they gladly volunteered in giving files of certain children to the criminals. When they wanted to verify what the criminals told them, they were given a name and a phone number of a high ranking officer in the court of Queen Beatrix, and that high ranking officer would tell them that indeed the criminals were seeking children to work for a certain period at the Dutch court.
After receiving files of approximately three children every time, the criminals selected a child that had no relative or family. They told the youth detention center that those are the ones we want, the youth detention center would give clothes to the child and put the child on the train to Zwolle. In Zwolle, the criminals fetched the child from the station and brought it to a building that was equipped like a hotel but was not working as a hotel, although there were people in the lobby as if the hotel was working. The child was put on a table and was given something to drink and with that drink the child was drugged. Beside that hotel was a building where the performance took place.
In that building there were people were sitting down and at a certain moment the child was brought into that building by the criminals, was tortured, raped and brutally murdered in front of those people.
The audience was around Prince Johann Friso, the second son of Queen Beatrix. I was told that Johann Friso was quite insane and had an unhealthy interest in young children and had a psychiatrist with him every day of his life. That psychiatrist’s name was Guus Pareau Dumont. The criminals organized those killings in accordance with Queen Beatrix, she paid for the killings. And the criminals asked Johann Friso to bring his relatives and friends with him, so the whole building was filled with very important people from the Netherlands: ministers, high ranking officers and all kinds of people that the criminals could photograph so they could blackmail those people and get criminal advantages from that.
Question: Could you name some of the people who were present?
The people who I recognized there were Prince Johann Friso, his psychiatrist Guus Pareau Dumont , I recognized Johann’s wife Mabel Wisse Smit, she was there with an old man, I think it was George Soros, I recognized a Herr Donner, a former minister of the law department, the vice roy of the Netherlands, I recognized Ernst Hirsch Ballin, a very important former Minister of Justice, I recognized a Mr. van den Emster, he was for years the head of all judges in the Netherlands, I recognized Dick Berlijn, he’s a former head of the military department in the Netherlands. I recognized a very important journalist. I recognized Carla Eradus, the wife of Friso’s psychiatrist Guus Pareau Dumont, Carla is the President of the Court in Amsterdam, a judge. I recognized Mark Rutte, he’s at this moment the President of the Netherlands. I recognized Geert Wilders, he is at this moment the head of the political party PVV and head of the Dutch Parliament.
”.
Van Blijenburgh noemde dus als aanwezigen bij de verkrachting van moord op kinderen afkomstig uit jeugdgevangenissen in Nederland: Piet Hein Donner, prins Johan Friso, Mabel Wisse Smit, Guus Pareau Dumont, Carla Eradus, Erik van Emster, Dick Berlijn, Ernst Hirsch Ballin, Mark Rutte en Geert Wilders.
Ik zal voor het leesgemak een korte toelichting geven op enkele van deze gerespecteerde figuren.
Jan Pieter Hendrik Donner is sinds februari 2012 vicepresident van de Raad van State.
Gustave Guillaume Francois Pareau Dumont was jarenlang de onafscheidelijke psychiater van Johan Friso.
Carla Eradus, de vrouw van Dumont, was tot 1 juli 2015 twaalf jaar president van de Rechtbank Amsterdam.
Erik van Emster was zes jaar lang voorzitter van de Raad voor de Rechtspraak (en was vanaf 1983 rechter).
Dick Lodewijk Berlijn was van 2004 tot 2008 generaal voor de luchtmacht en adjudant in buitengewone dienst van koningin Beatrix.
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 438


BerichtGeplaatst: wo 25 nov 2015 18:26    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Ik wil een poging wagen, om wat ik gelezen heb over de Ninth Circle Satanic Child Sacrifice Cult c.q. Knights of Darkness in perspectief te plaatsen.

ITCCS
De bron van mijn informatie was bijna alleen maar het ITCCS. Hun publicaties zijn bijzonder slecht, moeilijk leesbaar geschreven. Er wordt in wezen loshangende informatie bij elkaar gezet en het is aan de lezer om te proberen er wijs uit te worden.
Quote:
Together with his three brothers, Kees van Korlaar forms a criminal organization known as the Octopus Syndicate.
De link met het Octopus syndicaat lijkt me interessant voor een rechtbank, die misdaden tegen de menselijkheid onderzoekt, maar dus niet voor het ITCCS.
De uitgeschreven verklaringen van Nijenhuis en Van Blijenburgh zijn zo ongeveer nog beter leesbaar dan de artikelen zelf. Ook hierin zitten meerdere syntactische fouten en opvallende spellingfouten in de persoonsnamen.
Quote:
Prince Johann Friso
Moet zijn Johan Friso.
Quote:
Herr Donner, a former minister of the law department, the vice roy of the Netherlands
Zullen veel mensen zoeken naar informatie over Piet-Hein Donner en dit vinden (vice-koning bestaat niet in Nederland)?
Quote:
recognized Mark Rutte, he’s at this moment the President of the Netherlands
Nederland heeft geen president, maar een premier.
Paus Benedictus XVI, wordt door het ITCCS aangeduid met zijn naam Ratzinger, die bij veel mensen onbekend is.
Het gevolg is dat je deze informatie op internet alleen maar kan vinden, nadat je weet dat die bestaat.
Ook opvallend is dat het ITCCS beweert dat al meer dan 40 hooggeplaatste functionarissen veroordeeld zijn door de ICLCJ Rechtbank, die geen van allen gestraft zijn. Kindermoordenaars en pedofielen, die veroordeeld worden, maar geen straf krijgen; wat is dat voor een rechterlijk college? Ik neem aan dat ook voor de rechtenstudenten de ICLCJ Rechtbank onbekend is.
Zo kom ik tot de onvermijdelijke conclusie, dat het doel van het ITCCS is: het opsporen van getuigen, zodat die het zwijgen opgelegd kunnen worden.
Quote:
all kinds of people that the criminals could photograph so they could blackmail those people and get criminal advantages from that
Hoe zou dit in zijn werk gaan? De foto’s gingen dus linea recta naar onze dictator, zodat die deze hooggeplaatste functionarissen onder de duim kan houden (kruimeldieven kunnen geen hooggeplaatste functionarissen afpersen). Zo worden er waarschijnlijk door onze staathoofden Koningin Beatrix en koning Willem-Alexander alleen maar functionarissen op hoge posities geplaatst, waarover ze chantagemateriaal hebben. Het moet voor iemand op een hoge positie verleidelijk zijn om vriendjes te blijven met een staatshoofd, dat materiaal heeft om ze publiekelijk en rechterlijk aan de schandpaal te nagelen, terwijl als ze hand- en spandiensten voor de dictator blijven verrichten, ze een glansrijke carrière krijgen. Zie bijvoorbeeld ook de Britse premier David Cameron, die door koningin Elizabeth benoemd werd.

Marianne Vaatstra
Ik heb op diverse Nederlandstalige en Engelstalige websites gedetailleerde informatie over de gruwelijke verkrachting van en moord op de zestienjarige Marianne Vaatstra op 30-4-1999, 1-5-1999 gevonden. Het ITCCS negeert deze verhalen.
Deze rituele moord gebeurde tijdens de Walpurgisnacht, waaraan voor satanisten een vruchtbaarheidsmythe is geassocieerd. De broers Van Korlaar werden op 30-4-1999 benaderd door het koninklijk huis om die avond een voorstelling te geven voor prins Johan Friso. De broers weigerde in eerste instantie, omdat de reguliere locatie niet beschikbaar was en nog geen slachtoffer geregeld was. Nadat de druk opgevoerd en de prijs verhoogd werd naar zo’n half miljoen gulden, gingen de broers overstag.
Als theater voor de voorstelling werd een stacaravan geregeld en Vaatstra werd naar willekeur van de straat geplukt door Kees en Adelbert van Korlaar. Nadat Johan Friso tussen 22:00 en 22:30 uur de Alphabet verliet, werd Vaatstra verkracht en vermoord, met Johan Friso en zijn onafscheidelijke psychiater Guus Pareau Dumont als publiek. De voorstelling werd uitgevoerd door Feik Mustafa en Ali Hussein Hassan (twee misdadige asielzoekers, die jarenlang in het Asielzoekerscentrum Kollum verbleven).
Feik Mustafa had al eerder op 30-4-1999 een dertienjarig meisje, dat in hetzelfde Asielzoekerscentrum verbleef, verkracht die pas enkele dagen later aangifte deed. Deze aangifte werd op 15-7-1999 geseponeerd door Onderofficier van Justitie mr. J. Stoffel.
Op 3-5-1999 is Feik Mustafa overgebracht naar het AMOG Musselkanaal, om de volgende dag onder zware begeleiding door de Vreemdelingendienst op een vliegtuig naar het buitenland gezet te worden.

Frits Salomonson
In de jaren ’90 vond er een burenruzie plaats tussen de bewoners van de Keizersgracht 499 te Amsterdam (Salomonson, mevr. Bosman, dhr. Hosman, P. Houben en zijn vriend J. Sietsma).
Sietsma en Houben klaagden dat ze last hadden van advocaat Salomonson, omdat hij dag en nacht bezoek ontving. Ze lieten zelfs een beveiligingscamera installeren om te zien wie de bezoekers waren. Hierop voelden mevrouw Bosman en Salomonson zich in hun privacy aangetast, die een procedure startten tegen Sietsma en Houben om de camera te verwijderen. Op 5-1-1993 haalde de burenruzie het Stan Huygens journaal.
Mr. Salomonson startte zowel een kort geding als strafzaak tegen Sietsma en Houben, waarin hij door de getuigenverklaring van Willem Smitt, verloor.
Er zijn ook hardnekkige geruchten dat prins Claus een seksuele voorkeur had voor minderjarige jongens. Het is mij niet duidelijk of hier alleen sprake is van rook of ook van vuur. Wel staat vast dat prins Claus in 1982 in de Verenigde Staten homobars bezocht, waarover Der Spiegel een artikel wilde plaatsen onder de titel “Linksgestrickt” (wat niet werd toegelaten). Er werden hierover zelfs door kamerlid Janmaat kamervragen gesteld aan premier Ruud Lubbers, die verzekerde dat er geen incident met Claus in de VS had plaatsgevonden.

Orde van Malta
Ik heb nadrukkelijk gezocht naar een organisatie, waarbij prins Bernhard betrokken is, die verantwoordelijk is voor deze eliteclub van kindermoordenaars en pedofielen. Ik kwam daarbij uit bij de Soevereine en Militaire Orde van Malta.
Prins Bernhard was tot zijn dood de voorzitter (baljuw) van de Nederlandse afdeling, terwijl Queen Elizabeth de Engelse tak voorzit. Ik heb ook een foto gezien van de Britse premier David Cameron en de grootmeester van de Orde van Malta in vol ornaat. Het verband met de in 1933 opgerichte Knights of Darkness lijkt ook vast te staan.
Aan het hoofd van de Orde van Malta staat de grootmeester, die ondergeschikt is aan de paus (de afgelopen twee pauzen zijn kindermoordenaars). De Orde van Malta is een soevereine staat, zonder eigen land; zijn ridders en dames hebben immuniteit, wat onder andere betekent dat hun bagage niet gecontroleerd mag worden.
Kenmerkend voor de Orde van Malta is een wit kruis met acht spitse punten op een rode achtergrond (de Nederlandse koninklijke familie is regelmatig gefotografeerd met zo’n kruis). De Nederlandse afdeling van de Orde van Malta werd in 1911 opgericht, de volgende leden ontvingen het grootkruis: Prins Bernhard, koningin Juliana, prinses Beatrix, koningin Wilhelmina, prins Hendrik en Kardinaal Alfrink.
Alleen mensen van adel kunnen ridder of dame van de Orde van Malta worden (deze eis is voor de Verenigde Satan versoepeld, omdat daar officieel geen adeldom bestaat). Alle katholieke vorsten van Europa worden automatisch lid van de Orde van Malta. Er is een criterium, dat alleen katholieken lid kunnen worden, maar zoals blijkt uit het lidmaatschap van ons (protestantse) koninklijk huis wordt daar niet al te zwaar aan getild.
De Orde van Malta bestaat uit zo'n 12.500 ridders en dames, die worden bijgestaan door ongeveer 80.000 vrijwilligers en 20.000 betaalde medewerkers. Officieel is de doelstelling liefdadigheid; in de praktijk betekent dit dus: wapenhandel, bloedige opstanden regisseren in Zuid-Amerika en in satanistische rituelen kinderen verkrachten en vermoorden. Het lijkt in hoogst onwaarschijnlijk dat je tegelijk lid kunt zijn van de Orde van Malta, maar tegen verkrachten en vermoorden van kinderen bent.
Ik heb geen lijst gevonden met alle leden. De volgende misdadigers maken (of maakten) deel uit van deze terroristische organisatie: prins Bandar, Silvio Berlusconi, Tony Blair, Charles Joseph Bonaparte, George H.W Bush, George W. Bush, Jeb Bush, Precott Bush Jr., koning Juan Carlos, William Casey, Winston Churchill, Fidel Castro, Bill Clinton, Heinrich Himmler, J. Edgar Hoover, Joseph Kennedy, Ted Kennedy, Henry A. Kissinger, Nelson Mandela, Benito Mussolini, Oliver North, Franz von Papen, Juan Peron, Augusto Pinochet, Ronald E. Reagan, Joseph Retinger, John Davison Rockefeller Jr., James Stillman Rockefeller, David Rockefeller, Edmund Leopold Rothschild, Amschel Mayer von Rothschild, Frank Sinatra, Margaret Thatcher en Fritz Thyssen.
De voormalige advocaat en Nobelprijswinnaar Nelson Mandela heeft om duistere redenen een goede naam. Zijn vrouw Winnie was in 1989 betrokken bij de moord (uitgevoerd door haar Mandela United Football Club) op de veertienjarige Stompie Moeketsi. Winnie en haar medeplichtigen ontvoerden en mishandelden Stompie en drie anderen, zodat ze zouden getuigen dat ze seksueel misbruikt waren door Rev. Paul Verryn, om hem te kunnen afpersen. In 2003 moest Winnie aftreden uit het parlement, nadat ze veroordeeld werd voor fraude. Winnie kreeg voor haar medeplichtigheid aan de moord op Stompie alleen een boete en werd vrijgesproken van fraude. In 1992 werd ze nog beschuldigd (en vrijgesproken) van de moord op Abu-Baker Asvat in 1989, die Stompie had onderzocht voordat hij overleed.

Familie Brenninkmeijer
De op één na rijkste familie van Nederland is de familie Brenninkmeijer, met naar verluidt 30 miljard euro (ze zijn eigenaar van C&A). De familie Brenninkmeijer financiert zowel de Orde van Malta als Opus Dei.
De moeder van Erik van Emster is een Brenninkmeijer. Albert Brenninkmeijer is getrouwd met prinses Carolina, de dochter van prinses Irene.
Alex Brenninkmeijer weigerde als Nationale ombudsman op 11-9-2012 mijn klachten tegen de Amsterdamse deken Kemper te onderzoeken, "omdat" de Orde van advocaten deze niet onderzoekt.
En Jan Brenninkmeijer is de secretaris van het Meldpunt Seksueel Misbruik…
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 438


BerichtGeplaatst: wo 23 dec 2015 16:42    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Het Belgische parlementslid Louis Laurent veroorzaakte een flinke rel toen hij een gedetailleerde lijst van hoogwaardigheidsbekleders bekendmaakte, betrokken bij moord op en seksueel misbruik van kinderen. Deze lijst was anoniem verstuurd aan alle Belgische parlementsleden. Het nadeel van deze lijst is (behalve dat het alleen Belgen betreft) dat hij ophoudt bij de letter “D”.
Enkele van deze namen: koning Albert II in de club Dolo en prins Charles (van het Belgische koningshuis), Etienne Davignon in het Cromwell hotel in Knokke en hotel Memling en Willy Claes. In deze brief wordt tevens bekend gemaakt dat Marcel Vervloesem gedetineerd werd, om te voorkomen dat hij deze affaire bekendmaakte.
Ook onze eigen prins Constantijn werd gesignaleerd bij jachtpartijen op kinderen in de bossen bij het Belgische plaatsje Oudergem. Als Nederlandse locatie van de voorstelling waarbij kinderen verkracht en vermoord werden, wordt Hoge Veluwe, 8094 Hattemerbroek bij de Elburgerweg genoemd.

In Nederland was seksueel misbruik door de elite al zo’n 100 jaar geleden gemeengoed bij het Ronde huis in Nunspeet van Frank van Vloten. In 1916 werd het lijk van een meisje gevonden. In 1917 werd een ander meisje dood gevonden. Rond 1924 werd bij een politieonderzoek nog drie lijken van meisjes gevonden. Dit onderzoek werd van hogerhand stopgezet. Rond 1982 werden hier beenderen opgegraven.
Prins Hendrik (echtgenoot van Wilhelmina) was een regelmatige gast van het Ronde huis.
J.W. Montenberg rapporteerde over wat een luitenant cavalerie van gegoede familie hem vertelde over pedofilie in het Ronde huis omstreeks 1921 en deed nader onderzoek. In 1980 werd Montenberg lastig gevallen door de BVD, waarbij zijn archief in beslag werd genomen. Wim Klinkenberg had ook onderzoeksrapporten over het Ronde huis. Frederik van Eeden was van 1886 tot 1907 getrouwd met de zus van Frank, Martha van Vloten. Met financiële steun van Frank zette Van Eeden de kolonie Walden (een commune) op, tegelijk met zijn scheiding van Martha eindigde ook Walden.
In 1950 werd het boek “The Round House” van Michael Sadleir gepubliceerd, dit is verdwenen (ook uit de historieboeken).

In 1995 richtte Mabel Wisse Smit met Willemijn Verloop War Child Nederland op.
De doelgroep van War Child: “Oorlogskinderen hebben vaak zoveel meegemaakt dat ze bang en in de war zijn. Veel kinderen durven zelfs niet meer met andere kinderen te spelen. Ze kunnen vaak niet naar school, niet buiten spelen of ze moeten op de vlucht voor het geweld. Veel kinderen wonen zonder familie in een kamp”.
Van Blijenburgh vertelde welke kinderen uitgezocht worden voor deze barbaarse voorstellingen.
Quote:
After receiving files of approximately three children every time, the criminals selected a child that had no relative or family.
Dit is wat War Child doet voor deze kinderen: “War Child vangt een aantal van deze kwetsbare kinderen op in zijn programma's.
War Child, UNICEF Nederland en Save the Children organiseren met het project Move Forward recreatieve activiteiten, zoals sport, spel, dans en toneel, voor kinderen van zes tot achttien jaar
”.
Nee, het is niet eens gelogen: sport, spel, dans en toneel.
Quote:
In that building there were people were sitting down and at a certain moment the child was brought into that building by the criminals, was tortured, raped and brutally murdered in front of those people.
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Franciscus



Leeftijd: 72
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Weegschaal


Berichten: 19


BerichtGeplaatst: vr 25 dec 2015 22:56    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Eens lezen:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Laurent_Louis

prins Charles ???

Dan weten jullie wat voor vlees er in de kuip ligt.

U bent trouwens getuige X nog vergeten.
Bekijk profiel Stuur privé bericht
dr.dunno



Leeftijd: 44
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Steenbok
Studieomgeving (BA): UU
Studieomgeving (MA): UU
Berichten: 774


BerichtGeplaatst: wo 30 dec 2015 21:55    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

Wellicht wordt het tijd om dit etalagekanaal van de Nederlandse vereniging voor Schizofreniepatiënten te sluiten, voor we straks nog de indruk krijgen dat hier juridisch-inhoudelijk relevante zaken aan de orde komen.
_________________
Catapultum habeo. Isi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput tuum saxum immane!
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 438


BerichtGeplaatst: vr 01 jan 2016 18:53    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

In een omgekeerde wereld:
worden mensen die niet in belachelijke leugens geloven door sadistische psychiaters tot psychische ziekte gemarteld,
terwijl pedofiele kindermoordenaars - met steun van de dictator - een veel grotere kans maken om paus, minister, rechter of topambtenaar te worden dan mensen die er wat saaie hobby´s op nahouden.
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Firestarter

Firestarter

Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Sterrenbeeld: Stier


Berichten: 438


BerichtGeplaatst: do 07 jan 2016 19:24    Onderwerp: Reageer met quote Naar onder Naar boven

In al mijn naïviteit dacht ik dat sprake is van een groep rijkelui, die zo verveeld is, dat ze als hobby bij feestelijke ceremonies kinderen verkrachten en vermoorden. Er blijkt sprake te zijn van een groep duivelsaanbidders, die kinderen op rituele wijze aan de duivel offert, omdat ze denken dat ze zo buitengewone krachten krijgen.

Kindermoord – Tenach / Oude Testament
Behalve dat de Tenach (ook wel: het Oude Testament) genocide, slavernij, incest, polygamie, plunderen en broedermoord voorschrijft, wordt ook het offeren van kinderen en dieren aan de duivel (lees: God of Yahwe) voorgeschreven. Dit betekent dat het gehele Europese ras al eeuwenlang grossiert in afgrijselijke misdaden.
Schijnheilige Christenen drinken tijdens hun heidense rituelen het bloed en eten het lichaam van Christus. Voor het gepeupel worden hiervoor goedkopere alternatieven gebruikt, dan dat van mensen. Joden eten bij het feest Purim de Oren en Ogen van Hanan (Orejas en Ojos de Haman).
De volgende citaten komen uit de Tenach.
Exodus 13:12-16
12 Dan moet u alles wat als eerste de moederschoot verlaat aan de HEER afstaan. Alle eerstgeboren mannelijke dieren die uw vee werpt, moeten aan de HEER gegeven worden.
13 Elk eerstgeboren veulen van een ezel moet u vrijkopen met een lam. Koopt u het niet vrij dan moet u het de nek breken. Ook elke eerstgeboren zoon moet u vrijkopen.
14 En als één van uw kinderen u later vraagt: “Waarom doen wij dit?” dan moet u dit antwoord geven: “Met krachtige hand” heeft de HEER ons bevrijd uit Egypte, uit de slavernij”.
15 Toen de Farao weigerde ons te laten gaan, heeft de HEER alle eerstgeborenen in Egypte, van de mensen en het vee, gedood. Daarom offer ik de HEER alle mannelijke dieren die als eerste de moederschoot verlaten en koop ik elke eerstgeborenen zoon vrij.
16 Laat dit gebruik zijn als een teken om uw arm en een band op uw voorhoofd om u eraan te herinneren dat de HEER ons met krachtige hand uit Egypte heeft bevrijd.
Genesis 22:1-2
1 Enige tijd later stelde God Abraham op de proef: “Abraham!” zei hij: “ik luister” antwoordde Abraham.
2 Roep je zoon je enige, van wie je zoveel houdt, Isaak, en ga met hem naar het gebied waarin de Moria ligt. Daar moet je hem offeren op een berg, die ik je wijzen zal.


Ordo Templi Orientis (OTT) – Vrijmetselarij
Je hebt waarschijnlijk wel eens gelezen over “haatimams”, die de toegang tot Nederland wordt geweigerd. The Book of the law (Liber AL vel Legis) van Aleister Crowley van OTT bevat voorschriften voor: offeren van kinderen en dieren, moord, drinken van mensenbloed, slavernij en dat er geen (andere) wetten zijn waar “we” aan gehouden zijn. Vrijmetselarij is (net als communisme en fascisme) een voortvloeisel van het Zionisme.
Dit zijn citaten uit the Book of the law:
II, 21: We have nothing with the outcast and the unfit: let them die in their misery. For they feel not. Compassion is the vice of kings: stamp down the wretched & the weak: this is the law of the strong: this is our law and the joy of the world. Think not, o king, upon that lie: That Thou Must Die: verily thou shalt not die, but live. Now let it be understood: If the body of the King dissolve, he shall remain in pure ecstasy for ever. Nuit! Hadit! Ra-Hoor-Khuit! The Sun, Strength & Sight, Light; these are for the servants of the Star & the Snake.
II, 49: I am unique & conqueror. I am not of the slaves that perish. Be they damned & dead! Amen. (This is of the 4: there is a fifth who is invisible, & therein am I as a babe in an egg).
II, 58: Yea! deem not of change: ye shall be as ye are, & not other. Therefore the kings of the earth shall be Kings for ever: the slaves shall serve. There is none that shall be cast down or lifted up: all is ever as it was. Yet there are masked ones my servants: it may be that yonder beggar is a King. A King may choose his garment as he will: there is no certain test: but a beggar cannot hide his poverty.
II, 60: Therefore strike hard & low, and to hell with them, master!
III, 12: Sacrifice cattle, little and big: after a child.
III, 18: Mercy let be off; damn them who pity! Kill and torture; spare not; be upon them!
III, 24: The best blood is of the moon, monthly: then the fresh blood of a child, or dropping from the host of heaven: then of enemies; then of the priest or of the worshippers: last of some beast, no matter what.
III, 43: Let the Scarlet Woman beware! If pity and compassion and tenderness visit her heart; if she leave my work to toy with old sweetnesses; then shall my vengeance be known. I will slay me her child: I will alienate her heart: I will cast her out from men: as a shrinking and despised harlot shall she crawl through dusk wet streets, and die cold and an-hungered.
III, 53: With my claws I tear out the flesh of the Indian and the Buddhist, Mongol and Din.
III, 60: There is no law beyond Do what thou wilt.

David Bottrill vertelde in een rechtszaak namens OTO, dat ze hoogst beledigd waren, dat ze uitgescholden waren voor "Satanisten": "As for being Satanists we deny this. We make any Satanism look like a two year old crying baby, relatively speaking. We sincerely believe the world must be bathed in blood before the Law of Thelema is generally accepted“.

Zionistische rituele kindermoord
De meeste gehersenspoelde Europeanen denken bij Joden aan Russisch uitziende types met veelal Russische of Duitse achternamen. Ruim 95% van de mensen die zich Joden noemen, stammen af van de oorspronkelijke bewoners van Kazachstan. Omstreeks het jaar 740 zag de elite van Kazachstan in de Tenach een mooie wijze om de duivel te aanbidden. Dus droegen ze hun onderdanen op zich voortaan “Joden” te noemen. Toen duizend jaar later de Joden vele eeuwen verdreven waren uit Israël en zij zelf ook over Europa verspreid waren, vond men het niet meer vreemd dat zij zich “Joden” noemden. Arthur Koestler publiceerde hierover in 1976 een boek en werd in 1983 vermoord. Een buitensporig groot deel van de machtigste en rijkste mensen ter wereld zijn Kazachstaanse Nep-joden die het zich wel kunnen veroorloven om bij feestelijke gebeurtenissen een mens te offeren.
De beschrijvingen van het ITCCS beschrijven kindermoord gepleegd door Christenen. Het lijkt erop dat het ITCCS wordt gefinancierd door de Zionistische beweging, om zo de macht van de katholieke kerk aan te vallen en tegelijkertijd in de doofpot te stoppen dat ze zelf net zo schuldig zijn aan kindermoord als de kerk.
Er zijn veel verklaringen en lijken gevonden over een periode van eeuwen, die bevestigen dat Zionisten bij rituelen: mensen offeren en daarbij zo veel mogelijk bloed aftappen (om te drinken of door voedsel te vermengen). Er zijn honderden lijken gevonden, die blijkbaar vermoord zijn in een ceremonie waarbij al het bloed aan het lichaam onttrokken wordt. Bij het Purim feest worden volwassenen en bij Pasen kinderen geofferd. De ceremonie voor het offeren van een zo jong mogelijk kind met Pasen is aan strenge regels gebonden, voor het offeren van volwassenen bij Purim nauwelijks.
Tijdens de oorlog in Irak is massamoord gepleegd om Purim te vieren. Toen het Irakese leger hals over kop uit Koeweit vluchtte, gaf president George Bush senior opdracht om op 28-2-1991 (Purim) de vluchtende troepen uit te moorden met brandbommen, om ze vervolgens met bulldozers in massagraven te dumpen; naar schatting werden hierbij 150.000 Irakese soldaten vermoord. Ruim 12 jaar later op 19-3-2003 (Purim) gaf president George Bush junior opdracht om Irak aan te vallen.
In oktober 1955 werden de lijken van 5 kinderen in Chicago gevonden, met een grote hoeveelheid wonden, waardoor ze letterlijk waren doodgebloed. Een kopie van “Jewish Ritual Murder” van Arnold Leese werd gestuurd aan Arnold Schuessler, vader van twee van de slachtoffers. Toen Schuessler daarna aan politieagent Horwitz (een Nep-jood) vroeg of zijn zoons in een Joods ritueel voor hun bloed waren vermoord, werd Schuessler aangeklaagd voor de moord op zijn eigen zoons, daarna bleek uit een leugendetectortest dat hij onschuldig was. Schuessler werd meteen opgesloten in een sanatorium, waar hij behandeld (lees: geëlektrocuteerd) werd door Steinfeld (een Nep-jood) en nog dezelfde middag overleed. Er kwamen vervolgens Christelijke demonstranten naar het sanatorium van Steinfeld die hem beschuldigde van moord. Steinfeld nam enkele dagen een “rest cure” in Zwitserland, waar hij een dag later dood (opgehangen) gevonden werd. Arnold Leese die in een boek wilde opnemen dat hier sprake was van Joods-rituele moorden, overleed uiterst plotseling enkele weken later.
Dat zowel de Christelijke als Zionistische elite zich te buiten gaat aan het drinken van bloed, bewijst dat zij weten dat het verhaal van AIDS niets anders dan sciencefiction is.
De FBI houdt gegevens bij over het aantal gestolen auto’s per jaar, maar hoe veel kinderen verdwijnen, mag niet geregistreerd worden.

Canada – 50.000 vermoorde kinderen
Ik heb een onderzoeksrapport van 100 bladzijden uit 2001 gelezen over genocide van indianen in Canada, gebaseerd op de verklaringen van 158 getuigen naar aanleiding van katholieke internaten sinds de tweede wereldoorlog (http://canadiangenocide.nativeweb.org/). Het doel was een onderzoek en veroordeling van Canada door het ICC van de Verenigde Naties.
Er wordt een onthutsend beeld geschetst van Indianen die helemaal geen rechten hebben. Uit gegevens blijkt dat sinds einde negentiende het sterftecijfer onder kinderen van de katholieke internaten hoger dan 40% is en dat zo niet alleen 50.000 kinderen gestorven (lees: vermoord) zijn, maar dat de lijken onvindbaar zijn.
De conclusie luidt genocide van de Indiaanse bevolking van Canada, doordat minderjarige indianen in Christelijke internaten systematisch: 1) Vermoord; 2) Seksueel misbruikt; 3) Slachtoffer zijn van medische experimenten; 4) Gemarteld en 5) Gesteriliseerd worden. Op 12-4-1910 verklaarde D.C. Scott het volgende: “It is readily acknowledged that Indian children lose their natural resistance to illness by habitating so closely in these schools, and that they die at a much higher rate than in their villages. But this alone does not justify a change in the policy of this Department, which is geared towards the final solution of our Indian Problem”.
Een voormalige lerares van Alberni verklaarde in 1998: “We sometimes nicknamed Alberni ‘The Dignitaries Club’, because important men would show up occasionally and pick out girls and boys. It was an organized pedophile ring, and it involved church officials, government people, cops and judges. Those poor kids were treated like cattle, or slaves in an auction block: just lined up and chosen by the big shots (…) Naturally, girls would get pregnant from some of these powerful men, and that meant curtains for the girl and her baby. Nobody ever asked questions, but the pregnant girls would vanish and never be seen again. We were instructed to say she had run away. But sometimes their bodies would show up”.
Leo Knight verklaarde in 1999: “This kiddy sex ring involves top judges and other people you wouldn’t believe if I told you all their names. But I’m not going to because I don’t want to get killed”.
Er worden in dit rapport overigens geen ceremonies beschreven, waarbij kinderen geofferd worden (deze naïeve groep denkt dat het gaat om het uitroeien van Indianen). Blijkbaar verdwenen vele baby’s direct na de geboorte (volgens de onderzoekers: vermoord om te voorkomen dat hoogwaardigheidsbekleders gepakt werden).
De laatste toevoegingen op de website dateren van 22-1-2005. Deze Canadezen hadden wel bedacht dat ze vermoord zouden worden, maar niet dat hun plaats daarna ingenomen werd door slechte acteurs.

Koninklijke familie in Canada - 1942 tot 1945
Behalve prins Bernhard (echtgenoot van koningin Juliana) was ook prins Hendrik (echtgenoot van koningin Wilhelmina) betrokken bij kindermoord in Canada. Zoals gebruikelijk bij het ITCCS zijn er meerdere hinderlijke spelfouten: “Crown Prince Bernhard” en “King Hendrick”.
Other witnesses described their personal knowledge of efforts by the defendants to conceal the involvement of not only the Catholic and Anglican church, but the British, Belgian and Dutch royal families, in the ritual killing of Mohawk Indian children at the Brantford residential school in Ontario, Canada.
These killings span over seventy years and include the period between 1942 and 1945 when exiled Dutch Queen Wilhemina and her family lived in Canada, and participated in Ninth Circle rituals at the Mohawk Indian school.
Introduced documentation* indicates that, to assist and conceal such involvement of Dutch “royals” in these cult killings, the Canadian government and Privy Council Office in London granted “extra-territorial exemption” to the Dutch royals from all criminal, civil and military jurisdiction while in Canada. (* The Canada Gazette , Issue No. 232, December 26, 1942, Ottawa)
Dutch and Belgian royal participants in the rape and killing of Mohawk children and newborns included Bilderberger founder Crown Prince Bernhard and King Hendrick, consort to Queen Wilhelmina of Holland
”.

Israël –Joodse kinderen verdwenen
De meeste mensen kennen het verschil niet tussen Zionisme, Joden en Israël. Israël is opgericht door Zionisten, die zich Joden noemen, maar in werkelijkheid de ergste anti-Semieten ter wereld zijn. Voor deze groep Zionistische Nep-joden zijn de belangrijkste doelstellingen: antisemitisme en geheime genootschappen die de macht grijpen in de utopische, totalitaire staat. Wat kan het doel zijn als de ergste anti-Semieten aller tijden een land als Israël opzetten, als “veilige haven” voor Joden? Denk maar na: zo lang er nog (echte) Joden bestaan, blijven zij nep-Joden!
In de jaren 1950 en 1960 werden door de Israëlische overheid duizenden Joodse (!) kinderen ontvoerd, onder het mom dat ze getest moesten worden in het ziekenhuis, waarna tegen de ouders werd gezegd dat ze overleden waren. Jaren later werden de graven van de kinderen geopend voor onderzoek, die veelal leeg bleken. Vervolgens werd maar het verhaal verzonnen dat deze kinderen verkocht werden aan Europese families voor adoptie.
Jurgen Liedke een medewerker van het Internationale Rode Kruis verklaarde hierover: "At first the [Israeli] government just flatly denied the whole thing ... It's a bombshell of a scandal and it has set Israeli society afire".
Ami Hovev die als immigratie inspecteur had gewerkt, verklaarde tegen de Israëlische krant Yediot Ahronot, dat: “hundreds, perhaps thousands" of children from immigrant Yemenite Jewish families were "taken away" by the authorities. Their parents never saw them again ... a substantial number of them were secretly consigned for unmerciful medical experiments and then buried in lime pits. I know that they [Israeli physicians in state hospitals] conducted experiments on living [Sephardic] children, extracting phosphorus and bone marrow from the spinal cord”.

Spanje – tienduizenden vermiste kinderen
In 2011 bleek naar aanleiding van een onderzoek door Juan Luis Moreno en Antonio Barroso dat vanaf de jaren 1950 tienduizenden kinderen verdwenen uit katholieke ziekenhuizen en verkocht werden.
Moreno werd door zijn “vader” verteld dat hij gekocht werd in Spanje van een katholieke priester in Zaragoza, waarna Barroso (die ook gekocht was in Spanje) Anadit opzette en 2000 mensen aangifte deden over hun verdwenen baby’s. Moeders vertelden dat hun eerstgeboren kinderen (zie de Tenach!) “overleden”, waarna hen een lijkje getoond werd dat in de vriezer bewaard werd. De meeste daarna onderzochte graven bevatten geen lijken van baby’s.
Alleen de non Maria Gomez is hiervoor aangeklaagd.

Peter Lewis – parlementslid Australië
Lewis maakte op 1-4-2005 geen grap toen hij bij een parlementsvergadering verklaarde: "There are a large number, but not a high percentage, of people in high places and positions of trust who take it for granted that they can indulge their sexual appetites for children of both sexes so long as they arrange to cover it up and get away with it (…) It's a national problem and MPs involved seem to know each other".
Op 4-4-2005 verklaarde Lewis bij zijn aftreden: “The most outrageous thing of all, which disturbs me most about the information ... is... what appears to be the related and organised activities of those paedophiles in high public office—that is, the judiciary, the senior ranks of human services portfolios, some police, and MPs, across the nation, especially within the ranks of the Labor Party".

Groot-Brittannië - kinderdagverblijven
In augustus 1997 werd onder de naam Operation Rose een onderzoek gestart naar kindermisbruik in kinderdagverblijven, waarbij meer dan 275 getuigen verklaarden misbruikt of mishandeld te zijn in Northumbria en Witherwack House, Sunderland (dat al in 1992 onderzocht was). 32 werknemers van de kinderopvang werden aangeklaagd, waarvan er 6 schuldig werden verklaard.
In 2008 bleek bij een onderzoek naar het kinderdagverblijf Haut de la Garenne in Jersey dat niet alleen kinderen misbruikt werden maar ook vermoord, waarna de overblijfselen gecremeerd en begraven werden: 65 tanden en meer dan 100 beenderen werden gevonden met sporen van verbranding. De archieven zijn vernietigd, zodat onbekend is hoe veel kinderen slachtoffer waren. Hierbij bleek dat veel van de 9000 foto’s van kinderporno die in Zandvoort opdoken, in Haut de la Garenne gemaakt waren. 116 getuigen hebben verklaringen afgelegd over seksueel misbruik vanaf het begin van de jaren 1960 tot 1986. Er zijn artikelen hierover verschenen in de Daily Express in maart 2008. Bouwvakkers hadden in 2003 in Haut de la Garenne ketenen gevonden. Lenny Harper, die eerst het politie-onderzoek leidde, werd vervangen door David Warcup. Warcup beweerde ineens dat er geen enkel bewijs was.
Dan was er ook nog het jongensinternaat in Kincora, Belfast, Noord-Ierland, waar de directeur William McGrath van MI5 was (MI5 en MI6 zijn geheime politie). MI6 vond bewijs dat jongetjes voor de seksindustrie geleverd werden voor onder anderen: geheel Groot-Brittannië, Amsterdam en Wenen. Het voormalige hoofd van MI6, Maurice Oldfield, werd betrapt toen hij minderjarige jongens misbruikte in Kincora. Het daarop volgende onderzoek naar kindermisbruik werd in 1980 - 1982 in de doofpot gestopt. Diverse slachtoffers verklaarden dat ze door Jimmy Savile misbruikt waren. Sir Anthony Blunt, die voor MI5 had gewerkt, blokkeerde het onderzoek naar Savile. Blunt werd regelmatig gezien in Belfast, vergezeld door bekende pedofielen. Ook zijn er geruchten dat hij aanwezig was bij seksfeesten in de Elm Guest House in Londen. Blunt was een goede kennis van zowel het Engelse koningshuis als een vriendje van Lord Victor Rothschild.

Zo is de Raad van State – en daarmee de overheid - ondergeschikt aan een groep godsdienstwaanzinnigen, die moorden, verkrachten en kinderen offeren aan de duivel. Als de principes van de vrijmetselarij toegepast worden op de rechtspraak, dan worden niet-vrijmetselaars meedogenloos afgestraft, terwijl vrijmetselaars zelf aan geen enkele wet gehouden zijn.
Anne Marie van Blijenburgh werd trouwens in 2001 door de Orde van Advocaten van het tableau geschrapt, omdat ze in actie kwam tegen hoogwaardigheidsbekleders, die zich door het Octopus syndicaat van kinderen laat voorzien, die op rituele wijze verkracht en vermoord worden.
Bekijk profiel Stuur privé bericht
Berichten van afgelopen:   
Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Pagina 4 van 4 Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4

Tijden zijn in GMT + 2 uur


Wie zijn er online?
Leden op dit forum: Geen

U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
U mag geen reacties plaatsen
U mag uw berichten niet bewerken
U mag uw berichten niet verwijderen
U mag niet stemmen in polls

Ga naar:  



Home | Over Rechtenforum.nl | Agenda | Visie | Downloads | Links | Mail deze site | Contact

Sites: Rechtennieuws.nl | Jure.nl | Maxius.nl | Parlis.nl | Rechtenforum.nl | Juridischeagenda.nl | Juridica.nl | MijnWetten.nl | AdvocatenZoeken.nl

© 2003 - 2018 Rechtenforum.nl | Gebruiksvoorwaarden | Privacyverklaring | RSS feeds