Werken bij de landelijke wetswinkel NuRecht?
Selecteer berichten van
# tot #
Afdrukken

Rechtenforum.nl -> Stage / Praktijk ervaringen

#1: Werken bij de landelijke wetswinkel NuRecht? Auteur: Cupida Legum BerichtGeplaatst: ma 21 jan 2013 14:53
    —
NuRecht is een online rechtswinkel/ wetswinkel, en deze stichting werkt met vrijwilligers in de laatste fase van hun rechtenopleiding (zie de website van NuRecht op: www.NuRecht.nl ).

Het idee achter NuRecht is - kort samengevat - het bieden van een online mogelijkheid tot het inwinnen van juridisch advies, waarbij op het moment zelf dus de juridische vraag die men heeft kan worden beantwoord: Nu Recht. Hoewel via internetfora of per e-mail zeker vragen kunnen worden gesteld aan juristen, moet men dan wachten op het antwoord. En een eerder gegeven antwoord dat op een forum staat over een soortgelijk probleem, hoeft natuurlijk niet op elke situatie overeenkomstig van toepassing te zijn.

Het doel van NuRecht is om dus direct antwoord te kunnen geven, zonder kosten. Dat antwoord is bovendien toegespitst op de concrete situatie van een persoon en onderscheidt zich daarmee van informatie die te vinden is op een forum.

NuRecht is gevestigd in Groningen maar bestrijkt online het gehele land. Heb je interesse om voor NuRecht te werken en zodoende ervaring op te doen, stuur dan een e-mail naar: vacatures@nurecht.nl



Rechtenforum.nl -> Stage / Praktijk ervaringen

Tijden zijn in GMT + 2 uur

Pagina 1 van 1

© 2003 - 2005 Rechtenforum.nl